FederalMogul Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Sunt pe cale sa achizitionez un Terrano 2 scurt care este trecut ca autoutilitara in acte. Toate bune si frumoase problema e ca e si fizic utiliara. Adica are eliminata bancheta spate si spatarul. Plus ca geamurile spate nu sunt de fapt geamuri ci un fel de plexiglas mat si e dintr-o bucata nu din doua bucati ca la cele normale. Cat de complicat e sa o transform la loc in masina cu 5 locuri si geamuri in spate :) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Terrano 2 din autoutilitara inapoi la 5 locuri tu de fapt ce vrei sa schimbi ,in acte sau fizic?actele lasa-le asa ca ai mai multe avantaje decat dezavantaje si anume avantaje: 1 impozit considerabil mai mic ,undeva la 420 lei / an 2 taxa de prima inmatriculare sau cum io zice ,mult mai mica 3 asigurare mai mica daca vrei sa cari mai multe persoane cu ea cauta niste geamuri laterale originale si banchete spate si dai bataie asa cum este cu actele,si eu am un terrano 2 din 2000 tot autoutilitar si circul cu ea de 6 ani fara probleme inscris in acte ca autoutilitar si eu de fapt am 5 locuri tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Terrano 2 din autoutilitara inapoi la 5 locuri Sunt pe cale sa achizitionez un Terrano 2 scurt care este trecut ca autoutilitara in acte. Toate bune si frumoase problema e ca e si fizic utiliara. Adica are eliminata bancheta spate si spatarul. Plus ca geamurile spate nu sunt de fapt geamuri ci un fel de plexiglas mat si e dintr-o bucata nu din doua bucati ca la cele normale. Cat de complicat e sa o transform la loc in masina cu 5 locuri si geamuri in spate :) ? Fizic :D Scaune am eu, geamuri cred ca are Didone! Tu trebuie sa ai bani:ha: legal nu stiu:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Terrano 2 din autoutilitara inapoi la 5 locuri tu de fapt ce vrei sa schimbi ,in acte sau fizic?actele lasa-le asa ca ai mai multe avantaje decat dezavantaje si anume avantaje: 1 impozit considerabil mai mic ,undeva la 420 lei / an 2 taxa de prima inmatriculare sau cum io zice ,mult mai mica 3 asigurare mai mica daca vrei sa cari mai multe persoane cu ea cauta niste geamuri laterale originale si banchete spate si dai bataie asa cum este cu actele,si eu am un terrano 2 din 2000 tot autoutilitar si circul cu ea de 6 ani fara probleme inscris in acte ca autoutilitar si eu de fapt am 5 locuri Asigurarea este mai mare , Rovigneta este mai mare.Eu am 2 ani decand masina este autoutilitara in acte si circul cu ea zilnic cu toate cele 6 locuri la locul lor si nu m-a intrebat nimeni nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Terrano 2 din autoutilitara inapoi la 5 locuri NU in acte...fizic vroiam sa stiu cum fac. Normal ca in acte va ramane autoutilitara. Banchetele sunt sigur ca va fi usor sa le pun la loc. De geamuri nu sunt f sigur ca se vor potrivi perfect...dar voi gasi o solutie. Apropo cat e asigurarea si rovignieta la un 2.7 autoutilitara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Terrano 2 din autoutilitara inapoi la 5 locuri Nu-ti pot spune cat e la un 2.7 untilitara dar la 4000 utilitara asigurarea este 1100-1200 ron/an iar rovigneta 100 euro/an Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Terrano 2 din autoutilitara inapoi la 5 locuri tu de fapt ce vrei sa schimbi ,in acte sau fizic?actele lasa-le asa ca ai mai multe avantaje decat dezavantaje si anume avantaje: 1 impozit considerabil mai mic ,undeva la 420 lei / an 2 taxa de prima inmatriculare sau cum io zice ,mult mai mica 3 asigurare mai mica daca vrei sa cari mai multe persoane cu ea cauta niste geamuri laterale originale si banchete spate si dai bataie asa cum este cu actele,si eu am un terrano 2 din 2000 tot autoutilitar si circul cu ea de 6 ani fara probleme inscris in acte ca autoutilitar si eu de fapt am 5 locuri asigurarea e tot pe acolo daca nu chiar mai mare, si mai nou e posibil sa se adauge ITP la 1 an in loc de 2 http://www.rca-ieftin.ro/blog/stiri-auto-2/masinile-inmatriculate-in-strainatate-isi-pot-face-itp-ul-in-tara Ordonanta de urgenta aprobata de Guvern mai prevede si reducerea termenului de valabilitate a unui ITP pentru masinile de transport marfa cu o masa totala maxima autorizata de pana la 3,5 tone, de la 2 ani la 1 an. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate