BlackLord Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Salut... din nou. Azi superba mea masina s-a gasit sa nu7 mai deschida capota... poate din cauza ca am ramas cu cablu de deschidere in mana cand am tras de maneta din interior... si e rupt gen...iese tot deci de undeva de langa balamaua capotei... Ce dracu-i fac acum?! Pana acum solutia gasita la ce nervi mi-a facut si cate injuraturi i-am tras ar fi sa tai capota cu flexu si sa iau alta din dezmembrari... Alte idei? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Probleme deschidere capota - Urgent! Te duci la un tinichigiu...da masca jos si incearca sa iti deschida capota. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 (editat) Re: Probleme deschidere capota - Urgent! Te duci la un tinichigiu...da masca jos si incearca sa iti deschida capota. greu de dat masca jos cu capota inchisa . dar cu flexul dai orice ... da o fuga la Anglo cars, gasesc baietii o solutie sau suna-l pe Marius de la Premium ca si el are Freelander Editat Februarie 9, 2012 de KYK DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Probleme deschidere capota - Urgent! Am reusit la un caz similar pe jos....se demonteaza scutul... la nevoie si bara de fata si cu ceva chinuiala si belit pielea pe degete sa rezolvat fara alte stricaciuni ...!!! p.s.trebuie o mana lunga si subtire :grin::grin::grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Probleme deschidere capota - Urgent! N-am masca la Freelander ...bara imbraca tot botul si colac-peste-pupaza are prinderi si sub buza capotei in vr'o 3-4 suruburi. O sa mai studiez problema maine si sambata sper sa am rampa libera la Ciolpani :al. Aiurea... ar treb sa gandeasca si stia un sistem de siguranta pt cazuri de genu'. Sau sa faca dracu niste cabluri mai de Doamne-ajuta. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Probleme deschidere capota - Urgent! Aiurea... ar treb sa gandeasca si stia un sistem de siguranta pt cazuri de genu'. Sau sa faca dracu niste cabluri mai de Doamne-ajuta. Lasa ca a renuntat Ford la cablu si deschizi capota cu cheia. Sa vezi acolo belele cu broaste neintretinute care devoreaza chei pe banda rulanta... :grin: Asta e viata. Numai in pielea ta sa nu fii acum! Bafta multa!:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Probleme deschidere capota - Urgent! S-a rezolvat azi la Ciolpani cu deschisul. Dupa ce am studiat prin RAVE si Haynes (sau cum ii zice) am crapat un capac de plastic si am ajuns la sistemul de deschidere. Nu dau mai multe detalii din ratiuni de securitate :grin: . Destul de simplu procedeul si rapid... Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Probleme deschidere capota - Urgent! am vazut undeva ca becali se pricepe sa deschida meserias capote si usi blocate are si scula specializata forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Știe cineva pe undeva vreo poză sau videoclip unde anume se crapă capacul de plastic pentru a putea deschide capota la Freelander 1? Din Rave nu m-am prins. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate