Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme frana si cruce cardanica terracan

terra2007

Postări Recomandate

Salut,

De ceva zile se blocheaza frana fata dr., anul trecut s-a intamplat acelasi fenomen tot in februarie si am schimbat garniturile.Ciudat este ca se intampla dup ce ninge si se arunca pe strazi cu sare si/sau antiderapant.Cei de la service au spus ca un piston este corodat si nu lucreaza ok.Tot ei au spus ca daca nu se remediaza, sa schimb etrierul.

Intreb este necesar a schimba etrierul sau doar pistonul, pentru buna functionare a franei???

Crucea cardanica a crapat acum 3 sapt. la 76000 km, am remediat problema pe garantie, dar tot trepideaza, cei drept nu la 60 km/h, ci la 80 km/h.

Ce are de trepideaza, fiind noua? A fost instalata prost? Daca stiti ceva, am rugamintea sa-mi spuneti ce trebuie facut.

O seara buna!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme frana si cruce cardanica terracan

eu am schimbat pistonasele si garniturile, merge ok si nu costa mult[aveam 165000 km si mers in off road]. la cruci sigur mai ai una care face figuri, trebuie doar sa le verifici cu mare atentie.

Link spre comentariu

Re: probleme frana si cruce cardanica terracan

Salut,

Multumesc de raspuns.Am fost ieri la service Hyundai, si am comandat cele 2 pistonase+garniturile aferente.Dupa cum spui tu, se rezolva frana.

Legat de crucea cardanica, mecanicul a spus a pozitionat-o altfel, si acum merge,chiar am mers cu 85km/h si nu trepida. Nu am iesit pe autostrada sa vad cum se comporta, cu toate ca nu prea ai unde sa alergi acum in conditiile meteo actuale.

O zi buna!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare