doctoru Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea @ alk, poate ca ai tintit un pic prea sus.. Ce vrei tu sa faci mi se pare extrem de greu si costisitor, timpul iti este impotriva, vremea iti este impotriva, distanta iti este impotriva, pana si faptul ca azi e duminica (si Zoli are dreptate) iti este impotriva. Dar asta nu inseamna sa te lasi batut... daca vrei sa ajuti NEAPARAT te urci in masina personala, chiar daca e 2x4 si pleci. Sunt sigur ca eu, rechinu sau oricare altul isi va face timp si astfel veti fi 2-3,4 nu conteaza... Eu asa am facut ieri!! Sunt sigur ca nu am facut nimic deosebit, dar am fost acolo si am impartit paine, care era deja caramida din cauza frigului. In plus am fost si am vazut despre ce e vb si inca o data mi s-a confirmat ca umanitarele imi lasa totusi un gust amar, desi le fac mai mult pt mine (spun asta pt ca sunt prea mic ca sa conteze ajutorul meu, nu ca sa-mi "cumpar" un loc in RAI) Si acum sa vb despre sinistrati. Nu prea i-am vazut!! De abia am avut cui sa-i dau painea.. Toti stau in casa si sunt sigur ca nu toti au 80 ani sau sunt bolnavi. Stiu ca nu poti sa faci nimic cu lopata contra nametilor si nu se merita sa-ti dezgropi poarta cand poti sa treci peste ea... dar macar zapada de pe casa... Nu mai ninge si nu mai e viscol de cateva zile bune.. si daca dadeai pe zi 50 de lopeti si tot era ceva. Romanii sunt doar vecini, nu sunt prieteni nici macar cand au acelasi dusman! TV-ul e una / realitatea e alta! Un sat inzapezit nu inseamna ca tot satul e sub zapada. Primele 2-3 randuri de case dinspre viscol sunt intr-adevar busite, dar pt restul e zapada specifica unei ierni la tara. Ca nu ai drum de acces intr-adevar e o problema, dar zapada este inghetata si se poate merge lejer. Nu pot sa cred ca nu gasesti un cal si o sanie in toata comuna... fir-ar mama lor de 3 lemne batute-n cuie :uameni Ca nu e curent asta e o problema MARE. Dar asta nu mai tine de noi.. Toata zapada din camp a fost viscolita catre obstacole. Stii ce adanca este?? Vreo 10 cm... se vede pamantul. ( o sa pun poze) Stii cu ce se deszapezeste drumul? Cu buldozerul. E bun si asta, dar intr-o comuna mediatizata ai putea sa aduci o dracie din aia de arunca zapada.. Iti scriu astea ca sa citesti printre randuri si sa intelegi ca nu doar vremea este potrivnica.. Pe mine m-a rascolit doamna aceea de la stirile de acum 2 zile care spunea ca ea vrea paine... o plateste.. dar ea vrea sa aiba ocazia sa cumpere paine!!! Si eu am fost furios ca tine, iar cand am auzit si ca unii vand painea cu 10 lei... :uameni Ai zis ca astepti orice sfaturi si ajutor... ti le-am trimis pe amandoua, dar tu spui ca suntem pasivi. Oamenii care deja au fost, au venit ieri, azi.. maine. Oamenii muncesc sau nu mai sunt bani sa mai mearga o data... asta nu inseamna ca ii doare-n cot. Si cum ai zis ca astepti "injuraturi" hai ca incep eu primul: - Daca vrei sa ajuti te duci acolo cum vrei tu si ajuti. Nu sare nimeni.... intrebi pe isu, pe primar pe cine vrei ce poti sa faci. Diriginte de santier nu putem sa fim cu totii.... - Ai vazut ca nu sare nimeni, te retragi si mai dai vina si pe altii. - eu unul recunosc ca m-am simtit mic cand am vazut ce mobilizare vrei sa faci in timp record (analgezice pt 10.000 oameni etc). Nu-mi dau seama cum vrei sa-ti atingi obiectivul cu ajutorul nostru, eventual cate 1 mil de fiecare :hl Ai zis ca ai 150 l motorina si 400 lei, vroiai sa sara tot forumul pana se onora lista?? Nu te supara pe mine, imi doresc mult sa-ti indeplinesti scopul si imi mentin ajutorul atat cat mai pot... dar cred ca deocamdata esti la nivelul cand si o canistra goala te ajuta. Poate ca mesajul asta o sa-i supere pe unii, nu-i nici o problema. Legat de tine, @alk, sper ca te-ai enervat destul cat sa te ambitionezi iar si sa-i dai inainte !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Revenind la ale noastre, lucrurile stau in felul urmator: - de dimineata, insotit de un reporter si o lista cu zonele problema am plecat spre a vedea care-i situatia exacta in zona! Prima destinatie, a fost comuna Carligele, sat Dalhauti. Ca probleme, drumul de acces dinspre Golesti blocat, trei femei izolate la o ferma viticola in mijlocul campului, cu care ieri pe vremea asta s-a luat legatura ultima data ne mai raspunzand la telefon, drumul spre manastirea Dalhauti blocat. La fata locului, primarul, insotit de o echipa coordonau, eficient spre uimirea multora, actiunea de dezapezire. La plecarea noastra, pe drumul spre manastire lucra un utilaj, iar cativa sateni voluntari au plecat cu ajutoare ptr maici. Si spre ferma s-a plecat cu provizii, reusindu-se sa se ia legatura telefonic cu acele femei, starea lor fiind buna. Accesul spre satul Dalhauti se poate face prin Cotesti, masinile de aprovizionare au avut acces aproape tot timpul, in concluzie lucrurile aici fiind ok! A doua destinatie, Jitia, Chiojdeni! Drum inzapezit, de la intrarea de pe E85, aproximativ 60 de km lungime. Se actiona in forta cu utilaje grele, armata, isu, etc Exclus orice forma de acces, insa asa cum am spus se lucra intens, promisiunea autoritatilor fiind ca pana maine dimineata sa se circule pe un fir. Ce-o fi acolo numai Dumnezeu stie, noroc insa ca oamenii in zonele rurale isi cam poarta singuri de grija Cam asta pot sa va spun despre Vrancea! Partea proasta e ca mai vine o tura! Maine dimineata merg sa discut cu cei de la crucea rosie ptr detalii LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea @alkule, imi cer scuze in scris, acum vad ca ai sters anumite lucruri si nu mai e valabil... probabil erai nervos. Mesajul meu cel lung a durat 3 ore sa-l concep :ha: si la ora pranzului erau alte "idei" Daca vrei sa ajuti oamenii lasi masina unde poti si mergi cu atv-ul. Daca vrei sa ajuti oamenii si sa pierzi si vremea, te duci cu 4x4 mari. De fapt, cred ca cea mai buna solutie e urmatoarea, daca s-ar putea ar fi super: - mers cu masina incarcata cu ajutoare/lopeti sau prieteni voluntari cat se poate - dupa masina, trasa platforma mica cu atv (cine are asa ceva) - cuplata platforma mica de atv si trasa si incarcata cu ajutoare - cine nu are platforma mica (adica vine pe strada cu el, sau in duba sau cum vreti voi...) sa ataseze in spatele atv-ului BARCI PNEUMATICE. DA, ati auzit bine. Asa cum m-am dat acum 2 ani cu barca trasa de masina (unii isi mai aduc aminte :grin:) asa poate sa care si ajutoare. @alk, ziceai ca sunteti un grup cunoscut... nu aveti acces la barci?? ISU are, unii prieteni mai au... Le puneti pe portbagaje sus, o prelata deasupra si destinatia Moldova. Compresoare avem cam toti, datorita LandAtelier :ha: Daca vi se pare o idee buna atunci sa-i dam bataie si sa ne impartim un pic sarcinile, ca sa fim eficienti!! Pt ATV-uri apelam la comunitatea atv-istilor de pe forum asta si nu numai. De preferat atv-uri bune, capabile sa traga o greutate si sa duca 2 oameni fara sa se strice :ha: Pt barci la fel. Pt cumparaturi cel mai bine stiu tot baietii din TM, in fct de ce buget au. Fiecare cu ce mai poate sa zica aici. Acum! Pt identificare zonelor cu probleme................. rechinu si melinteanu...nu va vad bine :grin: ALtceva??? Sa vedem ce surprize ne mai aduce acest nou cod portocaliu. Fiti amabili si vb si cu mine ca sa nu ma simt singur :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 (editat) Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Am ajuns acasa si eu .Stirile de la ora 7 sunt pline de masini 4x4 si de embleme de club.Ramane stabilit ca maine iau legatura cu cei din BV,ONESTI,BACAU si vedem cum vom putea sa ne implicam.Situatia o asa fie chiar nasoala cand se va topi zapada nu acum.De multe ori vezi oportunisti la TV care vor ajutoare numai de dragul situatiei.Nu cred ca oamenii de acolo chiar nu aau taiat o gaina sau porc peste iarna si nu au de mancare.Am vorbit cu multe cunostinte din Buzau,oameni gospodari si harnici.Toti au camarile pline si daca nu e paine ,e mamaliga,daca nu e salam ... sunt jumari.... daca nu e apa e un vin.Nu vreau sa fiu rautacios dar cum a zis si Doctoru' e bine sa se localizeze necesitatile pe una doua sate si sa se duca mai degraba medicamente impotriva racelii, cartofi ,conserve,si bani pentru motorina eventualilor particulari cu vola,buldozer sau alte utilaje.De ce trebuie ulei sau faina?Lemnele sunt la 3 metri sub zapada..... Editat Februarie 12, 2012 de zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Tot in cursul zilei de maine o sa pun si ceva fotografii. Deja afara a inceput sa ninga serios, vedem ce-o sa fie pana maine!!!!!!!! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Am o rugaminte...nu mai deschideti alte topicuri pe aceasta tema sa putem avea informatii obiective pe un singur canal.Yonutz ne ajuti? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Asta incerc sa fac, sa identific zonele fierbinti si sa intervenim cu ceea ce trebuie, acolo unde trebuie! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Stiu ca asta vrei dar in ordinea interventiilor se pot decala topicurile si nu toti vor ajunge la informatiile tale..:al NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 (editat) Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea -Am stabilit impreuna cu echipa sa continuam procesul de colectare si Marti diminiata voi suna pe una dintre persoanele de contact de la focsani ca sa-mi comunice daca mai este nevoie de suportul nostru. Daca raspunsul este pozitiv plecam la drum,iar daca momentan nu este nevoie, vom continua sa colectam ce vom primii, asteptind sa vedem cum se prezinta situatia in zilele urmatoare stiind ca va mai urma un val de probleme. In cele din urma daca nu va mai fi nevoie de ajutorul nostru impreuna cu toti sponzorii vom hotarii unde anume vor pleca ajutoarele, sau in cazul sumelor de bani si a combustibilului,acestea vor fi returnate. Important este sa fim pregatiti pentru oricare dintre solutii. Deaceea banii colectati nu vor fi cheltuiti pina cind nu vom primii unda verde de plecare, chiar daca aceasta presupune aglomerarea activitatilor de pregatire pentru drum. p.s. - rog colegii care au fost in zona calamitata sa ma informeze in legatura cu situatia reala din teren si necesarul colectiv.:tk p.s.2. - asi mai avea rugamintea ca de maine sa fiu contactat pe mobil deoarece voi avea mult de umblat cu organizarea si nu o sa am timp de stat pe forum decit in unele pauze sau dupa-amiaza. :tk Editat Februarie 12, 2012 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea off topic: sa facem putin haz de necaz: vorbeam cu un coleg acuma sa strangem maine ajutoare la lucru...si zice omu' : "bah in pana mea, la Buzau e fabrica Ursus....daca le dam bani la aia, sper ca merg si pe la Ursus sa-i ajute pe baietii aia ca altfel a fi sete mare la vara!" :grin: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Oricum, dupa cum a inceput azi, se pare ca va fi nevoie de noi aici, ninsoarea fiind estimata a se termina marti. Mita a fost la dispecerat 112,eu am fost la SMURD, SALVO, Ambulanta(Madam Deheleanu), Dispecerat Militie. Ne-am prezentat disponibilitatea 24 h/7 zile. Nimeni se pare ca nu are nevoie de ajutor, chiar daca saracii soferi de pe salvari raman blocati prin cine stie ce sate. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 (editat) Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Oricum, dupa cum a inceput azi, se pare ca va fi nevoie de noi aici, ninsoarea fiind estimata a se termina marti. Mita a fost la dispecerat 112,eu am fost la SMURD, SALVO, Ambulanta(Madam Deheleanu), Dispecerat Militie. Ne-am prezentat disponibilitatea 24 h/7 zile. Nimeni se pare ca nu are nevoie de ajutor, chiar daca saracii soferi de pe salvari raman blocati prin cine stie ce sate. - Salvo este suportul institutiilor, la ei se apeleaza cind ai nevoie de ajutor,nu ca sa-i ajuti tu pe ei,profilul activitatii nu le permite dar daca faci un contract de colaborare atunci se schimba datele problemei, astfel devenind colaboratori si nu suport de sprijin te vor apela cind vafi necesar interventia 4x4. Suna-ma si iti voi spune cum sa procedezi. Editat Februarie 13, 2012 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea N:grin:outati....? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea salut, ma ofer parte din actiune.pot veni cu o motofreza de 6cp si bani dc e nevoie. daca se pleaca,stabiliti va rog un pct de intalnire. LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Datorita faptului ca echipa mi-a fost retinuta momentan pentru o interventie urgenta in Caras- severin, dar mai ales pentru ca din pacate nu am reusit sa string fondurile suficiente sunt nevoit sa amin plecarea la Vrancea. Cind ma intorc din Caras- Severin am reiau problema Focsani, daca va mai fi cazul. Pina atunci poate ca reusesc sa mai string ceva sponzorizari sau donatii,distanta este foarte mare, 4 jeepane consuma ceva mai ales daca sunt incarcate si vorbim de cel putin 1500 km. fiecare auto in conditii de iarna, plus posibilitatea defectiunilor ,etc. Imi pare rau, dar criza si-a spus cuvintul, am fi trimis cel putin personalul de rezerva chiar daca nu este specializat pe search and resque. Imi cer scuze fata de ce-i care m-au asteptat impreuna cu echipa, dar lipsa fondurilor a fost decisiva in luarea deciziei sa aminam Vrancea si sa plecam maine diminiata in Caras Severin. Asta este situatia,avem un personal de 90 volunatri, iar fonduri reale pentru maxim 15 care se pot deplasa pe o raza de maxim 200 km si logistica 3 zile. Restul de personal este trecut la rezerva tocmai datorita lipsei blestematilor de bani care stau prin buzunarele ''baietilor destepti'' si nu le pasa de nimic! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Imi exprim inca o data(pentru ultima oara) disponibilitatea de a va ajuta. Daca nu aveti fonduri nu inseamna ca nu ne puteti chema si pe noi, insa se pare ca birocratia este maaare.Nu am zis ca venim pe bani, putem sa venim cu cateva masini, insa....... unde, cand? Nu zice nimeni nimic. E penibil deja ca toti sa spuna ca nu au oameni, fonduri iar noi stam si ne uitam la masini in garaj. Succes. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Nu vom participa in numele clubului.....Personal i-mi declar disponibilitatea de a ajuta NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea ar fi de preferat sa se mobilizeze oameni din apropierea zonei respective nu sa se plece din TM in VN-s-ar evita cheltuieli majore!poate ganditi o solutie si vedem ce se poate face... NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 (editat) Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Domnilor colegi, acuma vreo doua ore ne-am intors din zona Carasului, dupa ce am parcurs 4 jeepuri peste 100 km , am fost anuntati ca problema din zona este rezolvata deja si ca putem sa ne intoarcem inapoi. Asadar, cantitatea de combustibil pentru 1000 km a fost consumata + ca soferii a doua dintre jeepuri nu au posibilitatea de a continua deplasarea spre Focsani si nu se poate scoate motorina din rezervor. Deci au ramas doua masini cu o lipsa de motorina consumata in 200 si ceva de km parcursi fiecare si 4 canistre x 20 litri. Am merge cu cea mai mare placere la Focsani dar nici inainte de a pleca la Caras- Severin nu am avut necesarul minim pentru deplasare, dar mai acuma? Suntem voluntari,nu milionari, resursele noastre sunt foarte limitate, de unde bani pentru combustibilul echivalent a 8000 km + generator de curent,acumulatori,hrana si atitea altele care ne sunt indispensabile, ori cind te duci sa ajuti pe cineva in cazuri ca acesta, nu consumi din resursele beneficiarului serviciului tau. Cam acestea sunt problemele de fond, daca aveti vreo solutie salvatoare reala, plecam la drum in maximum 2 ore pe timp de zi , altfel cu sincere pareri de rau, nu dorim ca din salvatori sa asteptam a fi salvati. Am sperat ca inclusiv dumneavoastra, colegii de pe forum ma ve-ti sprjinii mizind pe faptul ca acuma nu se pune in discutie o simpla umanitara din placere si compasiune fata de semenii nostrii, acuma este vorba despre viata si moarte, aproape 80 de morti sunt foarte multi, ori din punctul nostru de vedere, chiar daca am fi salvat numai o singura viata misiunea noastra ar fi devenit un real succes. Insa fiecare isi cunoaste posibilitatile si prioritatile, criza asta nenorocita ne limiteaza pe zi ce trece in toate planurile, fara sa tina cont de bune intentii, sau chiar si de intr-ajutorare. Pe zi ce trece ne dam seama ca pina si a fi voluntar neplatit in serviciul comunitatii locale,judetene sau nationale, iti trebuie bani ( si nu putini), pentru a servii cetateanul. Inca odata imi exprim sincerul regret ca nu am posibilitatea financiara de-a fi alaturi de sinistratii din Focsani. Combustibilul si hrana primite de la ce-i doi colegi de pe forum, Ovidiu ( nu-i stiu nickname-ul) si ''Eul '' se vor returna daca nu voi mai reusii sa obtin alte fonduri. Le multumesc si pe aceasta cale pentru sprijinul acordat. Editat Februarie 14, 2012 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Imi exprim inca o data(pentru ultima oara) disponibilitatea de a va ajuta. Daca nu aveti fonduri nu inseamna ca nu ne puteti chema si pe noi, insa se pare ca birocratia este maaare.Nu am zis ca venim pe bani, putem sa venim cu cateva masini, insa....... unde, cand? Nu zice nimeni nimic. E penibil deja ca toti sa spuna ca nu au oameni, fonduri iar noi stam si ne uitam la masini in garaj. Succes. Salut colegu' citeste te rog ultima mea postare! iar acuma am sa fac haz de necaz pentru a-ti raspunde la intrebari; - ai bani ? Vrancea story ! N-ai bani, i'm sorry ! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Acum am intrat in casa, asa ca abia acum cu noutati! Dupa o noapte si o zi in care a nins serios lucrurile par a se linisti. Daca dimineata nu se putea circula nici in oras acum lucrurile stau mult mai bine semn ca autoritatile nu au mai fost luate prin surprindere si chiar au reactionat. Deocamdata nu am cunostiinta de nici o situatie extrem de grava, mai sunt probleme, insa nimic grav care sa nu poata fi gestionat. Cu speranta ca lucrurile nu vor evolua in rau, va multumesc tuturor ptr sprijin. Merci alk in mod special! Pana la urma ma bucur ca nu a fost nevoie de nici unul din voi. In alte conditii as fi bucuros sa ne vedem la o cafea! Multumesc si toate cele bune! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Pentru cei din zona, daca in weekend vreti sa ne organizam, sa impartim ceva alimente, sa dezapezim vreun bunic, bunica sau aveti cunostiinta ca e nevoie de noi pe undeva dati de stire! Meli, ai spus ceva de manastirea Tarnita, care mai e situatia? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Ajutor umanitar pentru Buzau De ieri in Constanta au inceput sa se stranga alimente neperisabile, noi ... ne-am oferit sa ajutam la transportul lor catre localitatile din judetul Buzau. Ne puteti ajuta cu informatii din zona? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Vrancea Rechinule, totul incepe cu o cafea... :ha: Una peste alta, sa dea Domnul sa ai dreptate si sa fie totul sub control! Insa, iar nu ma pot abtine sa nu fiu rau si sa zic ca a fost nevoie, din pacate, sa moara o persoana sub daramaturi In Casin (la 8 km de mine), ca sa iasa toti cu mic cu mare sa-si dea jos zapada de pe casa. La batrani e problema..... Ma tem ca e doar inceputul... si lumea amarata cred ca are nevoie de ajutor pt deszapezire, azi au fost -2 grade si zapada s-a ingreunat si mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Ajutor umanitar pentru Buzau De ieri in Constanta au inceput sa se stranga alimente neperisabile, noi ... ne-am oferit sa ajutam la transportul lor catre localitatile din judetul Buzau. Ne puteti ajuta cu informatii din zona? Fara nici o problema si Vrancea si Buzau, unde doriti! Ai nr meu de tel in unul din posturile de inceput. Functie de ce cantitate si felul in care doriti sa le impartim gasim solutii. Astept sa ma contactati LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate