Mate Andrei Vlad M.D. Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Buna ziua indata vine si momentul sa fac schimbul de ulei si din motive fiananciare bineinteles nu stiu ce sa aleg cand vine vorba de filtre...Le voi schimba pe toate 5,pentru a fi sigur in urmatoarea perioada ce si cand voi schimba....Va rog sa impartasiti niste pareri care dintre cele doua firme? dece una si nu alta? si mna e vorba doar de marca sau diferenta de pret justifica calitatea? Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasu-bff Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: vine schimbul de ulei ... deci mann sau mahle?? eu zic mahle, din cate am vazut sunt mult mai calitative, mai bine facute Slow as possible, Fast as necessary Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: vine schimbul de ulei ... deci mann sau mahle?? pana la urma am cumparat mahle sper sa fie oki .. se poate sterge topicul ! Multumesc! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: vine schimbul de ulei ... deci mann sau mahle?? pana la urma am cumparat mahle sper sa fie oki .. se poate sterge topicul ! Multumesc! Nu se sterge nimic. Poate vor si altii sa vada. 1 Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: vine schimbul de ulei ... deci mann sau mahle?? si bine ca nu sa sters!:x Sunt foarte multumit de cum se comporta filtrele mahle si prin comparatie pot sa zic ca mie imi plac mai mult cum arata nu neaparat daca sunt mai calitative sau nu ! la ochi asa par! Am o intrebare, totusi de schimbat am schimbat si am notat am schimbat filtru de ulei ,filtru epurator capac motor, filtru vacuum, filtru aer ,filtru motorina si filtrul de polen! La ce interval ar trebuii reinoite acestea? Am tot cautat pe net fise cu service si deastea dar din pacate nu prea au elucidat acest mister! Si daca tot e vorba de intervale alte uleiuri la cat ar trebuii schimbate? Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: vine schimbul de ulei ... deci mann sau mahle?? Ia vezi aici: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: vine schimbul de ulei ... deci mann sau mahle?? aleluia! :h5:tk:rsp Dar in ird? si diferential spate? Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: vine schimbul de ulei ... deci mann sau mahle?? multe produse sunt facute de omuletii mititei si cu piepea galbena!atentie la tara de provenenta!eu am mahle provenienta austria1mann n-am gasit pe la noi originale! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate