Bodhi Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Salut, Ne-am strans ceva baieti inarmati cu lopeti( vreo 30 de oameni). Vrem sa mergem la Bisoca sa ajutam la deszapezirea oamenilor. Am vb si ci colegul nostru @catalin.A, si ne-a spus care este situatia pe acolo. Plecam joi dimineata, undeva la ora 4-4.30. Avem si ceva ajutoare cu noi( paine, faina, malai, ulei, etc.). Daca mai doreste cineva sa mearga pot fii gasit la 0726562661- Bogdan. :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Actiune la Bisoca la Bisoca am fost noi ieri...am dus cat a incaput in 6 masini....apa si alimente atat de multe acoperisuri strivite de zapada nu am vazut in viata mea....va fi mult de lucru ptr dulgheri la vara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Februarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Actiune la Bisoca http://www.romania-actualitati.ro/viata_s_a_schimbat_pentru_locuitorii_din_bisoca-38192#.Tz-9yQl7J-8.facebook Multumim @catalin.A :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Actiune la Bisoca MIII DE MULTUMIRI!!! Actiune umanitara in Com. Bisoca, Sat Baltagari si o parte din Sari (Bedreagu, Lungari)...:cl:cl:cl Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: Actiune la Bisoca Sa relizat cu sprijinul catorva membri ai Club 4x4 (Bucuresti), sustinuti de Autototal si AdGaraje Bucuresti, condusi de Bogdan(bodhy), Adi, Cristi Iordache, Eugen, Petre, iar din localitate Catalin Albu... Au fost in jur de 50 de oameni cu suflet, inarmati cu lopeti, care nu au ezitat sa de-a o mana de ajutor, tuturor celor intalniti... doar cu ajutorul acestor masini 4x4 pt drumuri grele sa ajuns cat de cat mai aproape de oameni inzapeziti in aceste localitatii... iar majoritatea drumului s-a facut prin troiene de 1 metru, dar satisfactia cand ajungeam cu sacosele pline de alimente la acesti oameni a fost pentru cei prezenti MARE, cand auzeai un simplu MULTUMESC, iar in ochii aveau lacrimi, si nu le venea sa creada ca cineva a venit la ei sa le aduca ajutore...dezinteresa-ti si fara vreun scop electoral.... MIII DE MULTUMIRI!!! Editat Februarie 26, 2012 de Astral Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: Actiune la Bisoca Foarte frumos :br ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate