radui Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: maine o cumpar!!! 21 era anul trecut. Pentru anul asta am platit doar 10... Dar cine stie TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacal Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: maine o cumpar!!! in mod ciudat nu reusesc sa gasesc pe internet nici o informatie veridica referitor la calcularea impozitului auto in anul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: maine o cumpar!!! dute la primarie si roag-o pe tanti de acolo sa iti printeze valorile valabile pt anul asta. eu asa am facut anul trecut, anul asta inca nu am ajuns ... Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: maine o cumpar!!! La Patrol -ul meu de 3.0 este 2200Ron , pentru LC120 tot pe acolo, nu iti face griji . Impozitul dublat de guvernul BOC-CIOC a ramas acelasi si pentru 2012:uameni RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: maine o cumpar!!! in mod ciudat nu reusesc sa gasesc pe internet nici o informatie veridica referitor la calcularea impozitului auto in anul asta. Uite aici sau poti intra pe siteul primariei de sector la rubrica impozite si taxe.O simpla cautare pe google dupa "impozite si taxe sectorul ..." te va directiona unde trebuie.Pentru sectorul 2 este AICI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: maine o cumpar!!! impozitul poate diferi cu 40% in functie de localitati. primariile pot opta pt +/- 20 %. cel mai simplu este la fiecare primarie in parte de aflat. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacal Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: maine o cumpar!!! hmm, am de ales intre bucuresti si galati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate