sgeorge Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Am nevoie de o masina al carei principal scop v-a fi caratul unei platforme moto,precum si asiguarrea accesului in zone mai putin circulate (ceva mai mult decat forestiere) si cercetand piata am ajuns la concluzia ca un RR ar fi masina ideala ce imbina confortul cu utilul! Acum vin si va intreb : Ce sa aleg,ce0mi recomandati,RR classic sau RR r38 (despre care am citit ca nu este tocmai un monument de fiabilitate si care te cam poate lasa cand nu te astepti) Ca motorizare imi doresc un diesel! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: RR Classic sau RR r38 ???? Nu am condus un P38 inca ca sa-ti pot spune de diferentele de confort, insa si intr-un classic ai din belsug. La Classic sa ai in vedere versiunile de motor 200tdi sau 300tdi (mai rare) - probleme la VM-uri, in rest e un fier la care se poate strica orice oricand, mai ales ca vorbim de masini cu minim 20 ani vechime. La P38 exista un diesel de 2,5 cu multicica electronica si suspensie pe perne. Cam astea ar fi si problemele, asa ca macar sti unde sa cauti. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Februarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: RR Classic sau RR r38 ???? In final am luat un Discovery 2 td5 ,piele ,perne,automata,din 2001. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: RR Classic sau RR r38 ???? Pai cum asa, in cateva ore ti-ai luat Disco 2. Foarte tare. Sa-l stapanesti sanatos. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 (editat) Re: RR Classic sau RR r38 ???? @sgeorge; fuuarte tare! ti-ai luat masina deja? Editat Februarie 17, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: RR Classic sau RR r38 ???? omul e foarte hotarit.decit sa se uite 3 luni pe forumuri ...si sa umple 20 de pagini dupa care tot sa nu stie ce sa-si ia:br. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 (editat) Re: RR Classic sau RR r38 ???? Am castigat unul la licitatie in germania! v-a trebuii sa merg sa o aduc...pe platforma,deoarece baietii am incercat sa-i schimbe uleiul la cutie(automata) in curte si au ajuns la capatul meseriei.Masina a fost Bundespolizei auto.Are 200000km Poate-mi spune cineva la ce probleme m-as putea astepta de la cutie. multumesc Editat Februarie 17, 2012 de sgeorge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: RR Classic sau RR r38 ???? Felicitari pentru achizitie si sper ca sa nu fie cu probleme mari. Am sa te rog sa deschizi un thread la Discovery ca sa inteleaga tot omul despre ce e vorba, si sa te poata ajuta, in masura detaliilor pe care le poti oferii si tu pana in momentul in care vei sti mai exact despre ce e vorba, ca de aici din titlu s-a cam terminat treaba. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: RR Classic sau RR r38 ???? Felicitari pentru achizitie si sper ca sa nu fie cu probleme mari. Am sa te rog sa deschizi un thread la Discovery ca sa inteleaga tot omul despre ce e vorba, si sa te poata ajuta, in masura detaliilor pe care le poti oferii si tu pana in momentul in care vei sti mai exact despre ce e vorba, ca de aici din titlu s-a cam terminat treaba. S-auzim de bine De indata ce am sa o aduc asa o sa fac! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate