Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tema/Stilul vechi

alibotean

Postări Recomandate

Re: Tema/Stilul vechi

Sunt disponibile (din nou) si cele doua teme vechi -

- cea caramizie (prima de pe forumul nou) - Avalon

- cea albastra (a doua de pe forumul nou) - Bluemoon

si desigur

- cea neagra (ultima adaugata si momentan default) - mergenine - orange

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poti sa imi dai si niste indicatii despre cum sa schimb tema?.....dupa nici 30 minute imi plesnesc ochii in cap de la atata negru PLS Help

Intri in Panoul utilizatorului, dupa care ai in stanga Preferinţele forumului, dupa care ai in dreapa Stilul meu.

Acolo poti schimba ce stil vrei tu. Avalon si Blue Moon sunt temele dinainte.

Link spre comentariu

Se poate adauga si tema veche a site-ului, sa o pot alege de la preferinte?. Noua tema cu negru e obositoare si destul de greu de deslusit pe monitoare nu tocmai noi.

Si eu sunt de aceeasi parere,noua tema esta extrem de obositoare,poate se rezolva ceva.

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu

Se poate adauga si tema veche a site-ului, sa o pot alege de la preferinte?. Noua tema cu negru e obositoare si destul de greu de deslusit pe monitoare nu tocmai noi.

Si eu sunt de aceeasi parere,noua tema esta extrem de obositoare,poate se rezolva ceva.

cu doua posturi mai sus este si rezolvarea !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Stimabililor,

Am inceput deja sa ma satur de atata figuri cate aveti toti.

Ca de ce e roz si nu e verde , cand e verde de ce nu e albastru, cand e albastru de ce nu e rosu.

Aveti la dispozitie acum 3 variante de teme. Ce naiba mai doriti? Deja m-am saturat de comentariile voastre stupide. Nici macar nu va sinchisiti sa cititi forumul sa vedeti ca sunt disponibile trei variante de culori, dar stiti sa comentati.

1. Cineva plateste si munceste pentru forumul asta ca sa aveti voi unde sa va simtiti bine. Ei bine, acei cineva NU sunteti voi.

2. Cui nu ii convine cum merge si cum arata forumul asta, e liber sa nu mai intre pe el.

Exista si alte forumuri. Va rog intrati acolo si comentati ca nu va place zugraveala si probabil ca , cineva se va sesiza si va face variante de culori si teme pentru fiecare din voi.

3. Urmatoarele persoane care vor mai face comentarii pe aceasta tema vor primi BAN pe IP fara nici un alt avertisment. Adica nu va mai avea acces pe acest forum. Vom avea grija ca sa nu isi strice ochii.Primul care a luat BAN este Lipoveanu.

Multumesc pentru atentie.

PS. Va rog, fara plangeri prin mesaje private , email, messenger sau telefon pe tema asta.

Link spre comentariu

Da, bineinteles ca se poate. Sunt doua variante.

1. Aveai informatia la al doilea post in sus, exact SUB cel pe care l-ai citat tu. Faptul ca ai citit acel post inseamna ca ai citit si postul de sub el in care era rezolvarea problemei tale. Dar nu, a fost mai usor sa comentezi. :bleah

2. http://www.dtrn.ro, http://www.4x4mania.ro si probabil ca si altele.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

ms si eu ..imi place mult avalon ... sper sa nu ma luati la :beat :lol:

zi-mi si mie cum schimb, ca la mine e negru ca la morga

"Intri in Panoul utilizatorului, dupa care ai in stanga Preferinţele forumului, dupa care ai in dreapa Stilul meu.

Acolo poti schimba ce stil vrei tu. Avalon si Blue Moon sunt temele dinainte."

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Da, bineinteles ca se poate. Sunt doua variante.

1. Aveai informatia la al doilea post in sus, exact SUB cel pe care l-ai citat tu. Faptul ca ai citit acel post inseamna ca ai citit si postul de sub el in care era rezolvarea problemei tale. Dar nu, a fost mai usor sa comentezi. :bleah

2. http://www.dtrn.ro, http://www.4x4mania.ro si probabil ca si altele.

:sr NUam vrut sa supar pe nimeni.

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare