anonimus Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 (editat) va propun o solutie ingenioasa , usor de instalat si relatuv ieftina . se poate folosi doar atunci cand masina va fi solicitata , cand este supraincarcata sau pur si simplu pentru intarirea arcului si nu in ulti mul rand cand dupa marirea rapoartelor tendinta arcului de a fi rotit este mare vezi foto .... http://www.activesuspension.com/videos.html Editat Februarie 16, 2012 de anonimus dusmanul nu te poate injunghia pe la spate niciodata !!!! dar un prieten .......??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System DA ???? adica intareste arcul si atat...pe site la ei spune ca si economiseste combustibil etc etc marketing mincinos......mai iti arata si amprenta pe cauciuc ce tampeni si fraieri aia de pun botul si cumpara asa ceva in speranta ca mama ce economie o sa fac .Mama ce schite acolo cum se torsoneaza foile de arc............mai ca imi vine sa rad.Zici ca sunt din cauciuc lamele alea...:ha: Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 (editat) Re: RoadMaster Active Suspension System DA ???? adica intareste arcul si atat...pe site la ei spune ca si economiseste combustibil etc etc marketing mincinos......mai iti arata si amprenta pe cauciuc ce tampeni si fraieri aia de pun botul si cumpara asa ceva in speranta ca mama ce economie o sa fac .Mama ce schite acolo cum se torsoneaza foile de arc............mai ca imi vine sa rad.Zici ca sunt din cauciuc lamele alea...:ha: Chestia cu economia de combustibil chiar e o tampenie dar schita cu torsionarea arcurilor este realista. Sunt momente cand arcul se face asa. La span puternic puntea se roteste provocand astfel torsionarea arcurilor in felul ala. Mai ales daca ai anvelope mari. Pt a preveni asta, se monteaza de obicei asa ceva: http://i180.photobucket.com/albums/x64/MedicDB/Truck/Trackbar003.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x64/MedicDB/Truck/Trackbar004.jpg ANTI-WRAP TRACK BAR se numeste. Editat Februarie 17, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System Inca o varianta: http://www.yankeetoys.org/budbuilt/images/website/tractionbar33.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System Se torsoneaza dar nu in felul ala ..in fine varianta cu bucse ee si mai ieftina si mai profi . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System Se torsoneaza dar nu in felul ala Iti garantez ca se torsioneaza asa. Am masini pe fori si am vazut si multe alte masini pe foi. Riscul care exista cand se torsioneaza asa arcurile este ca sa se rupa crucea cardanica sau sa se rupa foile de arc exact pe langa prinderea de pe punte. ...varianta cu bucse ee si mai ieftina si mai profi . La care varianta te referi? La ce am postat eu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System AM si eu una pe foi ee adevarat ca nu am cum sa vad ce se intampla acolo mi-se pare exagerat desenul ala cu arcul torsionat ... Normal ca la pozele tale Max ma refeream cu brate si prindere in bucse.in felul ala se stabilizeaza acelasi sau aproximativ acelasi unghi la cardan.:old Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimus Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 (editat) Re: RoadMaster Active Suspension System la japoneze arcurile sunt destul de zdravene , curbate si cu mai multe foi ... ...... in schimb la camionetele americane unde foile sunt drepte si lungi , putin elastice caci goala fiind sa poti merge totucsi cu masina .... si in special la amecicane cu motoare de 6....7l ... Editat Februarie 19, 2012 de anonimus dusmanul nu te poate injunghia pe la spate niciodata !!!! dar un prieten .......??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System Buna seara ! E perfect real desenul care reprezinta torsionarea foilor in momentul accelerarii. Pentru a preveni acest lucru s-au inventat traction bar-urile sau anti-wrap bar-urile de care vorbeste Max. Si exista multe variante. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System cand apar solicitari asupra arcurilor pe foi din cauza greutatii se mai poate folosi si asa ceva, de la Ironman : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System Se poate observa si aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System Iata si dovada http://www.youtube.com/watch?v=Hv6HZVv4GUo&feature=related "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimus Postat Februarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: RoadMaster Active Suspension System bun filmul ... dusmanul nu te poate injunghia pe la spate niciodata !!!! dar un prieten .......??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 (editat) Re: RoadMaster Active Suspension System Eu patesc acelasi lucru si in afara de arcuri obosite, masina e standard. Ca si acompaniament la axle wrap vine wheel hop, masina topaie la urcari pe zapada de parca urmeaza sa se rupa.... Al doilea model postat de Max e cel mai ok. Tot momentul de rotire al puntii este transformat intr-o forta orientata in sus in punctu de prindere pe lonjeroane. Punctul mobil din fata permite deplasarea puntii in fata si in spate la flexari. Ideal ar fi cu heim joints in fata, dar si cu bucsi e ok. Editat Februarie 20, 2012 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate