kherim Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 salutare , stiti cumva cat consuma toyota landcruiser 95 3,4 benzina? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: consum lc 95 salutare, depinde cum o folosesti, dar niciodata mai putin de 17l/100Km, ma rog, poate un pic exagerat niciodata ... insa nesemnificative situatiile respective. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: consum lc 95 salutare, depinde cum o folosesti, dar niciodata mai putin de 17l/100Km, ma rog, poate un pic exagerat niciodata ... insa nesemnificative situatiile respective. Esti sigur? Folosesti o masina de genul asta si i-ai facut tu consumul? Am fost cu asa ceva in teren, cu roti mai mari decat cele originale si nu mi-a mancat chiar atat de mult . Era modelul scurt. Nu stiu cum se comporta cel lung cu 4 usi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: consum lc 95, 3.4 benzina pe cars-data.com apare cu un consum de 17,6 oras si 11 afara . E una de vanzare prin constanta si eram curios ce zice un posesor pt ca de multe ori consumul dat de carte nu e cel real ( skoda mea 4x4 consuma 7,5 iar in carte apare cu 6 l/100 ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 (editat) Re: consum lc 95, 3.4 benzina acum, pentru ca ma gandesc mai bine, nu era chiar 17 ... :D. in fisa la transporturi era inregistrat consum 15 , dar alea sunt povesti. nu am facut niciodata consumul la o masina ... am estimat, empiric, este drept, din alimentarile la pompa. cert este ca acum folosesc practic aceeasi masina cu motor d4d pe aceleasi drumuri cu aceeasi incarcatura si consum 13l motorina ... <later edit> ... am vazut si postul de mai sus... nu sunt vitezoman, dar 11 consuma numai daca mergi cu 90 :grin:. Editat Februarie 19, 2012 de bogdan_g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: consum lc 95, 3.4 benzina acum, pentru ca ma gandesc mai bine, nu era chiar 17 ... :D. in fisa la transporturi era inregistrat consum 15 , dar alea sunt povesti. nu am facut niciodata consumul la o masina ... am estimat, empiric, este drept, din alimentarile la pompa. cert este ca acum folosesc practic aceeasi masina cu motor d4d pe aceleasi drumuri cu aceeasi incarcatura si consum 13l motorina ... <later edit> ... am vazut si postul de mai sus... nu sunt vitezoman, dar 11 consuma numai daca mergi cu 90 :grin:. Consumul este determinat in mare masura de modul de conducere. Am o masina cu motor de 4,6L V8 benzina care la 90 km/h la drum intins comsuma cat o Nubira cu motor de 1,6L. Chestia e ca la 90-100 km/h turatia sta la 1200-1500 rpm. :grin: In oras, acum pe iarna cu zapezi la greu, consuma cam 20l/100km dupa cum indica computerul de bord. :grin: E drept ca nu ma rabd si de multe ori bag piciorul in acceleratie. Asa de distractie. :grin: Cu Toyota de care ziceam, am fost in teren si mi-a placut pt ca masina nu necesita turatii mari pentru urcari. Motorul are cuplu bun de la turatie mica. De aceea am observat un consum decent. Nu stiu cat ca nu l-am verificat dar am vazut pe indicator. A scazut mai putin decat ma asteptam dupa o zi de offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: consum lc 95, 3.4 benzina Intreab-o pe R.R Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
val Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: consum lc 95, 3.4 benzina la mine , lc 90 cu roti de 33 e cam asa: la drum lung 11-12 cu max 120 in oras pe la 15 in teren 20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: consum lc 95, 3.4 benzina subscriu la cele scrise mai sus. am avut si consuma astfel: cu roti de strada, 265 /16: 11% afara cu maxim 110 km/h in oras imi lua cam 18-20 iar in teren, nu ai cum sa-i faci consum, caci nu-i gater :)) :)) in teren depinde de teren, de talpa si noroi. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: consum lc 95, 3.4 benzina Am una in dotare,cutie manuala,varianta scurta. Anvelope Nitto Mud Grappler 33/11,5/16 20% urban 16% extraurban In teren nu i-am facut consumul,depinde de mai multi factori... Pana sa ii montez anvelopele de mai sus consuma cu cele stock in jur de 16% urban. Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate