Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie Discovery 3 dupa 2008

lucianalbu

Postări Recomandate

Salutari, am nevoie de sfaturile voastre. Vreau sa imi cumpar un 4 x 4 si nu stiu ce. Stiu ca vreau ceva dupa 2008 asa ca la fel cum i-am intrebat si pe detinatorii de Pajero ce stiu despre masinile lor va intreb si pe voi ce parerea aveti despre Discovery 3. Ce pareri pro si contra aveti si as aprecia sa imi spuneti si de ce aveti aceste pareri. Ce pot eu sa spun este ca am de ales intre Pajero, Patrol 2004-2005, Land Cruiser si Discovery 3, asa ca pentru mine este o decizie destul de grea. Va multumesc. Editat de lucianalbu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfat achizitie Discovery 3 dupa 2008

Salut, exista o oarecare reticenta in a da sfaturi de cumparare ca dupa cum stii la toate masinile trebuie sa ai si noroc, iar daca se intampla sa ai ghinion si dai de vreuna cu metehne din fabricatie ai sa-l "blestemi"pe cel care te-a sfatuit.

Fara sa risc nimic pot sa-ti spun atat:

1. D3-ul are o motorizare foarte buna si aia in 99% din cazuri nu are probleme

2. Bug-urile de fabricatie, daca e >2008 au fost deja eliminate

3. Piesele sigur sunt mai mai ieftine decat la cele japoneze si la nivel de Bucuresti gasesti meseriasi care se pricep cu adevarat la Land Rover, sunt cinstiti si nu merg pe ghicite

4. Uita-te pe niste filmulete de genu

5. Mai poti da un ochi si pe aici http://www.disco3.co.uk/forum/

6. Eventual citeste si asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover

In rest, decizia iti apartine... bafta

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Pentru ce iti trebuie tie(de pe alte threaduri spuse) Defender 110.

Intretinere extra-ieftina, fiabilitate,spatiu super-generos, electronica minima- exact pentru mers la depanari de centrale termice (sau pus antene pe munti sau salvamont).

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

credeam ca vorbim de Pajero/Patrol/lLand Cruiser/D3..... daca deraiem de la subiect o luam razna....parerea mea

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Sunt 3 intrebari punctuale pe subiect, exemplul cu T este dat doar ca ordin de marime.

M-ar interesa pareri de la posesori.

Salut

si pe noi ne-ar interesa daca ai citit regulamentul mai intai si daca ti-ai facut o prezentare aici

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=778207#post778207

Multumesc.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sunt 3 intrebari punctuale pe subiect, exemplul cu T este dat doar ca ordin de marime.

M-ar interesa pareri de la posesori.

Sa inteleg ca am fost pus la punct? ... cunosc eu cel puitin 2 neposesori de D3 in Bucuresti care stiu pe de rost cu ce se mananca masina aia... iar eu tot ca un neposesor am un var care are si ne dam cu ea tot timpul. Am sa tac de acum si astept si eu parerile posesorilor.

:uameni

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Care este tinuta de drum la un D3?

Cum este viata la bord?

Gasim spatii de depozitare suficiente?...avand in vedere ca unii din noi si-au transformat masina, intr-o a 2-a casa-eu unul de ex. gasesc Touareg-ul cu spatii de depozitare foarte putine si inguste...

Tinuta la drum... Foarte buna

Viata la bord... Excelenta

Spatii de depozitare ... 1.260 lt. ( doar Ssangyong Rhodius il depaseste la volum)

Te sfatuiesc sa probezi toate modelele enuntate in post, ca sa poti compara.

Inainte sa-mi cumpar masina (D3) facusem proba la LandCruiser, X5, Touareg, Rexton, dar am ramas cu D3 din mai multe motive, principalul fiind motorul, performantele Off-Road, comoditatea si spatiul in portbagaj, si multe altele.

Bafta !

L.R. Discovery 3 HSE , 2006

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

De cand am deschis acest topic pentru a primi sfaturile voastre am inceput sa intreb si prin sat ca sa spun asa pe la clientii mei care au service-uri auto si toti mi-au spus sa fug de Discovery 3, motivul fiind fiabilitatea mai slaba si electronica excesiva. Chiar asa este?

Link spre comentariu

Electronica e exact cat e necesar pentru dotarile pe care le are... nici mai mult nici mai putin... chestia e ca la D3 nu se pricepe oricine si e nevoie de tester dedicat. Despre D3 nu are rost sa intrebi la serviceuri generale ca habar nu au... ori intrebi la reprezentanta ori la Land Atelier - Ciolpani...si mai sunt cativa baieti foarte priceputi prin Bucuresti... ii vei cunoaste daca alegi asta:wink:.

Era si un service http://www.anglocars.ro/ro/ dar nu stiu daca mai lucra

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Buna dimineata.

Intr-adevar D3 nu este o masina simpla dar dezavantajele legate de sistemele electrice/electronice se vor simti atunci cand vei folosii masina in situatii extreme. Opinia mea este ca orice masina incarcata cu multe sisteme care sa-ti creeze confort va ceda mai devreme sau mai tarziu atunci cand este utilizata intens in off road, indiferent de marca ei. Daca vrei simplitate si totusi vrei una din masinile de mai sus cumpara variantele de echipare sarace in dotari si atunci sigur vei fi avea parte de fiabilitate.

D3 are o boala: umiditatea care se creeaza in zona mufelor de gestionare a suspensiei si/sau cutiei de transfer. Rezolvarea? Silicon sanitar care sa ofere o izolatie mai buna a imbinarii mufei.

Inca o parere : Alege intre D3 si Land Cruiser. Acestea 2 imi vin in minte atunci cand ma gandesc la cea mai buna combinatie All in one.

Sper sa-ti fi fost de ajutor. Spor la treaba

Editat de Cristi S
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare