ionutzt Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 o pagina de pe cardomain cu un vitara lung cu punti de toyota http://www.cardomain.com/ride/316333/1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 interesanta jucarie, ma bateau si pe mine gindurile la o punte rigida, din pacate insa nu imi permit sa distrug o toyota ca sa-i iau puntile. Ma gindesc ca as putea schimba doar pe fata puntea cu una de samurai si sa-i mai pun distantiere pt a o aduce la ecartamentul de vitara. O mai fi facut cineva asa? Daca aflati ceva, dati-mi si mie de veste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Urmariti ebay-ul ca mai gasiti punti de Toyota la preturi chiar bune de exemplu tocmai s-a vandut un sasiu de Toyota BJ45 cu suspensie si punti complete. Am pus eu link-ul la vanzari de pe ebay dar nu s-a agitat nimeni Si s-au vandut la pret de rahat. vreo 300 si ceva de euro. Complet. Alea sunt punti excelente pentru samurai si vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate