LADA17ABS Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Observ cu mahnire ca exista din ce in ce mai putine reprezentante Lada. Care sunt reprezentantele active de unde se pot achizitiona automobile Lada noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? :grin: Deocamdata !.... in romanica nu mai ezista !:old VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Poate ca totusi macar una mai exista. Cei de la Oradea : SC GAZEX TRADE SRL Oradea Calea Clujului nr.197 CIF RO7997531 J05/1922/1995 Altii infara de ei mai sunt? Greu nu este de cumparat o masina din aceasta gama, Bulgaria, Germania ne asteapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Poate ca totusi macar una mai exista. Cei de la Oradea : SC GAZEX TRADE SRL Oradea Calea Clujului nr.197 CIF RO7997531 J05/1922/1995 Altii infara de ei mai sunt? Greu nu este de cumparat o masina din aceasta gama, Bulgaria, Germania ne asteapta. zau? ia comanda tu ! ca iau si eu 2 !deocamdata niva e euro 4 ...si fara ABS uri dealea !:wink: , asa ca te amana !pana ... cand or vedea ce fac ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Observ cu mahnire ca exista din ce in ce mai putine reprezentante Lada. Care sunt reprezentantele active de unde se pot achizitiona automobile Lada noi? nu se prea inghesuiau clientii la masini Lada , noi. Din cateva unitati vandute anual nu reusesti sa tii diatamai reprezentantele ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Cei de la Oraea parca erau in insolventa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Vrei Niva noua, du-te in Germania. Uite aici un link: http://www.youtube.com/watch?v=CB1ByEJ_s6s Am vazut una adusa din Germania, diferenta de calitate este vizibila fata de cele importate pe piata noastra. O alta optiune ar fi Bulgaria, acolo poti gasi Niva noua. Cele second hand sunt destul de scumpe comparativ cu cele de pe piata noastra dar si in stare tehnica mai buna raportat la aproximativ acelasi numar de kilometri si an de fabricatie. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Salut .La sfirsitul anului trecut am sunat la cei de la Cluj .imi spuneau ca nu sunt masini euro 4 si din cauza aceasta nu sa u mai importat .In schimb piese imi puteau aduce orice .Cu mihnire cred ca Dacia Duster o sai ia locul si lada va ramine decit printre pasionati .Pe mine ma incinta Lada datorita reductorului de putere . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Pai, fabrica de ladite din Rusia va devenii Renault in cateva zile. Deci....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? nu se prea inghesuiau clientii la masini Lada , noi. Din cateva unitati vandute anual nu reusesti sa tii diatamai reprezentantele Asta cam asa este. Linga reprezentanta CRIS-TIM din Mogosoaia,Ilfov. Acolo era ultima oara cind am trecut,adica anul trecut. Miercuri am drum prin zona si am sa arunc o privire. Te rog da-mi de veste, desi sunt destul de sceptic. Vrei Niva noua, du-te in Germania. Uite aici un link: http://www.youtube.com/watch?v=CB1ByEJ_s6s Am vazut una adusa din Germania, diferenta de calitate este vizibila fata de cele importate pe piata noastra. O alta optiune ar fi Bulgaria, acolo poti gasi Niva noua. Cele second hand sunt destul de scumpe comparativ cu cele de pe piata noastra dar si in stare tehnica mai buna raportat la aproximativ acelasi numar de kilometri si an de fabricatie. Cum deosebesti o Lada de Germania de una pentru Romania? Unde apare diferenta de calitate? Clar iau in calcul si ofertele externe insa trebuie tinut cont de transport, cazare... numere de export si altele. Germania ridica costul cu circa 1000 Euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Pai, fabrica de ladite din Rusia va devenii Renault in cateva zile. Deci....... Este deja Renault fabrica de mult acolo inclusiv Lada Logan. Niva a scos asa zisul model 2012 care are mici imbunatatiri ... urmeaza sa se fabrice inca multi ani, chiar si vechea Lada cu tractiune spate este inca in productie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Diferentele vizibile apar la calitatea executiei, finisaje, nivel de zgomot interior, vibratii, calitatea vopselei exterioare, protectie anticoroziva. Chiar si cele fabricate pentru bulgari sunt mai atent lucrate fata de cele care s-au vindut la noi. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Arunca un ochi aici: http://www.lada.bg/en/niva-specification.php si aici: http://www.lada.bg/en/dealers.php Intrucat si pe mine ma bate un gand, pe la jumatatea primaverii am sa fac un drum pana la Ruse, cu motocicleta. Daca cumva mergi acolo mai repede, posteaza te rog concluziile rezultate in urma vizitei la acest dealer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Diferentele vizibile apar la calitatea executiei, finisaje, nivel de zgomot interior, vibratii, calitatea vopselei exterioare, protectie anticoroziva. Chiar si cele fabricate pentru bulgari sunt mai atent lucrate fata de cele care s-au vindut la noi. Personal,nu am vazut nive din germania, sau bulgaria,dar cred ca este o idee preconceputa! vad ca se vorbeste de finisaje.......care finisaje?????credeti ca vopsesc caroseriile cu alta vopsea, in mod diferentiat,in functie de tara?imi vine greu sa cred,mai ales ca la pret sunt cam p-acolo, ba chiar mai scupmpe la accesorii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? eu nu cred o iota din kestia cu facuta preferential , singurul lucru ce a diferit la rusi a fost lada berlina asamblata in belgia ,si stati linistiti a mai incercat si chevroletul ala sa i sckimbe linia de fabricatie ...cat timp vand , ursi fabrica in paralel si niva si berlina model clasic , sau il vedeti voi pe kazac sau pe siberian danduse prin stepa kalmuca cu dasterul zi de zi?!!! ??:ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: LADA - vanzari auto noi? cei care vorbesc de calitati diferite, au vazut concret diferenta de calitate?:grin: va credeti la japoneze unde calitatea pentru estul europei difera fata de restul lumii? .....Nu au timp rusii sa stea sa incurce plasticul nemtilor cu al nostru , sau credeti ca pt nemti au pus contactul in dreapta? :ha: .....Va inselati, am vazut model 2011,in magazin la Chisinau, si era identic cu al meu din 2007 la materiale(mocheta, plastice, material bord, tabla, chiar si aceleasi tergatoare sublime:grin:), diferenta e ca la modelul nou kilometrajul e electronic, semnalizarile aripi si frontale un pic rotunjite, iar amortizoarele spate nu mai sunt oblice(sub masina), ci verticale in oala rotii langa arc(ceea ce cred ca e un minus in off road) .....singura chestie pe care ar fi promis rusii ca o vor schimba, ar fi sa schimbe volanul pe stanga la un minim de 500 unitati contractate .....apropo pret 7200 eur, nu stiu la cat se ridica taxele pt inmatriculat la noi .....daca auziti de stergatoare facute pt nemti , vreau si eu un set:tk Editat Februarie 21, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Am fost in Bulgaria la Ruse la reprezentanta Lada. Adresa de pe siteul oficial Lada.bg era departe de locul unde era de fapt reprezentanta. Aveau si un showroom, o mare porcarie intra o masina si jumatate, iar in spate era un birou dupa un geam care cred ca amsura vreo 6mp comparativ cu shoroomul care avea cca 25mp. Era un fel de sopron mic inchis cu sticla chioara. Do you spe..... NYET :al Romaneste ... NYET Am recurs la SKOLKO si i-am facut semn sa scrie ... rezultatul o hartiuta alba scrisa cu pixul 8160 Euro cu tot cu tva dar fara ABS, cu ABS 8560 Euro. La doua bucati face reducere de 100 Euro pe bucata :h5 In Romania Dl. Nagy Alexandru de la GAZEX a cerut telefonic unui prieten 9300 Euro dupa ce oferise altuia in scris o oferta de 9500Euro cu TVA inclus. Masinile sunt in zona libera cu Ucraina si dureaza livrarea 7 zile de la comanda ferma... Personal nu am reusit sa pot face pentru modele actuale Lada nici o confirmare ca ar fi diferente intre cele de Ucraina, Moldova, Bulgaria si Germania. In trecut erau diferente si le stiam dupa blocurile motor, fiind folosite alte materiale. Se pare ca acum ca la Dacia nu mai exista diferente pe linia de productie, toate sunt o apa si un pamant. Am vazut in Ruse la sediul Lada ... chiar o Niva noua verde, exceptand culoarea nu arata rau deloc si motorul este elctronizat la maxim avand inclusiv clapeta de acceleratie electronica, nu mai are cablu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? modificarile aduse noului model: http://www.niva4x4.com/modules.php?op=modload&name=phpBB2&file=viewtopic&p=49342 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Vad ca au adus cateva imbunatatiri. Minusurile pe care le vedeti voi care sunt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? La interior am vazut ca au inlocuit ceasurile de bord,cu cele de la chevy niva,dar n-au schimbat nici bordul si nici fetele de usi care le-am vazut si la cei ce importau lada pe vremuri! amortizoarele spate,sunt pozitionate tot ca la chevy niva,iar dupa 30 de ani, si-au dat seama ca se aude zgomot de la transmisie si au facut cardane mai bune(zic ei...):uameni Cea mai mare realizare,parerea mea, este ca va prinde aproape de 200km/h,dupa cum indica si noul ceas dein bord:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Nu cred ca desing-ul, confortul si top speedul sunt puncetele forte ale masinii Lada Niva. Cu toate astea trebuie remarcat faptul ca la un pret mic(in comparatie cu altele) avem posibilitatea sa achizitionam un automobil cu veleitati veritabile in teren accidentat. Iar producatorul trebuie felicitat ca atat cat poate la acest pret incearca sa remedieze carentele din trecut. Vechile carente probabil ca au facut zile fripte multor posesori de Niva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Despre masini noi ceva vesti? Nu ne spui si noua din istoria aflata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 (editat) Re: LADA - vanzari auto noi? La Mogosoaia acolo unde spui vand acum si masini Lada noi? Poti sa lasi un nr de telefon al lor? Cum se cheama firma? Editat Februarie 23, 2012 de LADA17ABS completare mesaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flo.1203 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? saptamina trecuta am vazut in germania lada niva noua, 0 km, cu servo si abs pret 8250 euro SUZUKI VITARA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flo.1203 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? am uitat sa precizez la norma de poluare scria euro 5, motor 1.7i- 83 cp SUZUKI VITARA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate