LADA17ABS Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Am sunat la NESCO si am dat si un mail. Pretul de strigare este e 9500 Euro ceea ce imi pare exorbitant in conditiile in care vedeti si voi ce preturi sunt in alte parti. Va pot face o radiografie a preturilor, atat cat stiu eu din discutiile purtate deja. - Bulgaria 8170 Euro cu TVA http://www.lada.bg/en/niva-price.php dar se mai negocieaza minim 200-300 EUro in jos - Germania 6700 Euro fara TVA la prima strigare http://cautare.mobile.ro/automobile/lada.niva.html?useCase=ChangeSortOrder&defaultOrder=ASCENDING&isSearchRequest=true&__lp=16&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=14400&makeModelVariant1.modelId=12&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&usage=NEW&lang=ro&sortPath=price.consumerGrossEuro - Ungaria astept preturi - Moldova 6000 fara TVA - Ucraina 6000 fara TVA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Nu prea imi place cum se discuta cu ei. Am telefon de acolo sunt Dealer autorizat Lada Niva in Bucuresti, ai firmei Gazex trade Oradea. Cam cusuta cu ata alba toata chestia asta si arunca pret 9500 ca la oferta dupa discutie sa dea cat e pe site 9300 Euro... Oricum nu cred ca sunt dealeri Lada autorizati recunoscuti de producator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? din cate stiu eu de anul trecut nu se mai importa Niva noua datorita reglementarilor comunitare si datorita lipsei unor dotari obligatorii in UE dar lipsa la Niva. ABS,AIR-Bagu-uri...etc chestii de genul si desigur normele de poluare care parese nu erau respectate. acum daca stie careva vreo niva euro 5 sa puna niste detalii ca tare sunt curios chiar si datele tehnice generale ale masinii care sigur trebuie sa fie altele prin schimbarea sau up datarea masinii. apropo off topic stie cineva cum poate fi obtinut un kit de servo? au fost puse pe Niva cu Euro4 in serie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Da am inteles ca acum vine cu omologare EURO 5 si totul este in regula. Mai mult nu stiu decat ca in Romania din nefericire nu exista o reprezentanta LADA sunt doar mici intreprinzatori care fc comert cu piese, masini, service. Gazex aduce masinile din zona libera Ucraina. Am sunat personal la ambasada Rusiei sa vad daca Lada Rusia recunoaste vreo reprezentanta in Romania. Cu parere de rau au raspuns ca nu exista din pacate. Discutia a fost foarte corecta si protocolara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Dupa cum spunea un coleg pe forum, la cate unitati s-ar vinde intr-un an,nu se poate intretine o reprezentanta,sa nu mai vorbim de partea de service,ca mecanici buni pt niva,ii numeri pe degetele de la o mana si ei raspanditi prin toata tara.momentan,printre singurele atuuri ale masinii,ar fi pretul destul de scazut pt o masina 4x4 noua,dar se pare ca nu este suficient.cred ca este o afacere,care este sortita esecului,inainte de a se naste.o varianta viabila,ar fi nivele second,cu an bun de fabricatie si km putini,care,din ce-am vazut,nu isi tin pretul,in comparatie cu alte masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Pretul ei este intradevar marele atu si atunci acesta chiar trebuie sa fie mic. Am fost la Mogosoia la discutie... sincer nu prea ai cu cine discuta si m-au sfatuit sa o cumpar eu de afara. Reprezentanta nu sunt si ei asigura doar garantia la modele vandute de ei, de fapt cum te obliga legea, dar nu ca o reprezentanta. Daca la ei vine o masina din Rusia si se strica pe drum o repara doar contra cost. Nu e garantie reala! Scumpe sunt ... deci de ce sa cumparam de aici? Suntem romani dar cel care gestioneaza afacerea asta este de origine ... pui de dac Nogy Alexandru si-si face veacul prin Oradea. Din punctul meu de vedere neserios si neprofesionist. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Eu am luat-o p-a mea,de la o reprezentanta,care a dat faliment si care a dat tzeapa la mai multi clienti,i-a dat si pe la tv:uameniDespre garantie, ce sa mai zic...ca ma pufneste rasul.....m-am dus la un moment dat cu nus ce problema,minora,dealtfel si am lasat-o in service(o rampa acoperita si atat) si a doua zi, mi-a zis ca a schimbat garnitura de chiulasa si alezat chiulasa:))+sonda lambda schimbata:ha:+sonda nitrometrica(cica asa ii zice la plutitorul din rezervor) trebuie sa recunosc ca atunci cand m-am dus,era masina spalata si a trebuit sa platesc spalatul+2 sticle vin..... despre ASBT vorbesc...nu mai exista acum(ce bine!) ca la noi la romanika...nu ma mai surprinde nimic:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Sincer aceasta a fost si senzatia mea ca dau banii si ... incepe dansul, iar mie nu-mi place limba maghiara ca in romana nu m-am inteles. Am spus ca le dau cat dau in Bulgaria pe ea si ceva in plus ca sa imi ramana banii in Romania. Adaosul lor este similar masinile plecand de la fabrica cu putin peste 4000 Euro. Suma de aproximativ 4000 Euro a fost confirmata chiar de ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Doamne......4000E......chiar ca e pomana!Acum imi dau seama,ca am batut campii pana acum, cu micile mele probleme si neajunsuri,in ceea ce priveste masina:ha: e mai ieftina decat loganu'chel!cred ca se bate la pret cu masina aia indianaTATA! pai la banii astia,cred ca am cea mai buna masina ever!:x NIVA rulez! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Aproape orice masina din lume se vinde cu minim dublul sumei de achizitie de la fabrica. Logan nou s-a vandut la putin peste 3000 Euro. Problema este ca avand totusi cheltuieli marja ramane destul de mare pentru profit si cu toate astea negocierea e precara sau inexistenta sau cum bine s-a scris mai sus teapa. Deci haideti sa vedem daca exista solutii viabile si care-s acestea. La Chisinau Niva noua este 6900 cu tot cu TVA ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Incearca dar nu-ti vinde nimeni o lada personal. Totul se face inbaza unui contract ferm foarte bine pus la punct si desigur daca indeplinesti normele pt ca lada sa-ti dea acceptul. Se poate dar asta necesita mai mult decat sa fi la poarta fabricii, acolo ai sanse sa gasesti un magazin care te intampina unde poate iei produsul cu 100Euro mai ieftin ca in alta parte pe piata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? In acest moment printr-un prieten care are o firma care se ocupa de importuri auto putem vinde la Bucuresti Niva 1.7i cu certificat Euro 5 si omologare, livrarea include si cartea la pretul de 8500 Euro. Lada 17i model 2012 EURO 5 COC EURO 5 - livrare la Bucuresti - omologare - carte de identitate - COC Euro 5 - Fabricatie 2012 - Garantie internationala Lada oferita de producator. Pret cu TVA 8500 Euro. Pret de export fara TVA 6800 Euro Daca este cineva interesat este rugat sa intrebe si il voi directiona la persoana responsabila, patronul firmei respective. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? cum arata ,,Lada 17i model 2012 EURO 5" ?? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Indentic cu cea veche si urmeaza sa se scoata barele de metal. Urmatoarele loturi vor fi cu bare parasoc de plastic. http://www.lada.ru/cgi-bin/models.pl?model_id=5086&branch=tth Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Si cam ce dotari ar avea la banii astia? Are multe imbunatatiri fata de vechiul model pentru a imbunatati fiabilitatea dar si usurinta de a fi condusa. Are servodirectie in standard. Motorul este injectie multipunct... Cineva mai sus a pus un link concludent pentru diferente. Daca-ti doresti una in functie de bugetul alocat se poate echipa suplimentar cu AC, piele, DVD... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Haideti sa nu exageram cu dotarile....A/C,pot sa inteleg,dar piele si dvd,cred ca este prea mult totusi:grin:,asta in conditile in care nu se pot pune airbag-uri si macarale electrice pt geamuri(am inteles ca nu sunt fiabile) Eu am bagat peste 3000E in optionale sa o fac sa arate cat de cat decent si am impresia ca tot n-am terminat:hl La modelul nou, n-au schimbat nici plansa de bord,nici fetele de usi,nici ornamentul de la parasolare,deci..... Daca-mi amintesc,compresorul de A/C=made in China,cu un reglaj al volumului de aer,de toata jena,dar e mai bine cu el decat deloc,sa nu mai vorbesc de aeroterma, care era lipita cu mastic..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Hai ca sunt foarte curios sa vad cine isi ia prima Niva noua in 2012, la pret de Logan chel! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Haideti sa nu exageram cu dotarile....A/C,pot sa inteleg,dar piele si dvd,cred ca este prea mult totusi:grin:,asta in conditile in care nu se pot pune airbag-uri si macarale electrice pt geamuri(am inteles ca nu sunt fiabile) Eu am bagat peste 3000E in optionale sa o fac sa arate cat de cat decent si am impresia ca tot n-am terminat:hl La modelul nou, n-au schimbat nici plansa de bord,nici fetele de usi,nici ornamentul de la parasolare,deci..... Daca-mi amintesc,compresorul de A/C=made in China,cu un reglaj al volumului de aer,de toata jena,dar e mai bine cu el decat deloc,sa nu mai vorbesc de aeroterma, care era lipita cu mastic..... Masina poate primi aproape orice finizaj, totul depinde de ce doreste si-si permite clientul. Se poate monta instalatie de sonorizare, navigatie, dvd... absolut tot. Se poate antifona-antisonoriza masina pentru zgomote din exterior cat si pentru acuratetea instalatiei de sonorizare. Tot la comanda se poate tapitza in piele sau alcantara... combinatii de stofe, culori... Bordul se poate imbraca in piele sau se poate imbraca intr-un start foarte fin, printr-un proces electrochimic cu o pelicula cauciucata catifelata, ca un plus foarte fin. Se gaseste la multe masini de curse. Geamuri colorate, electrice inchidere, parbriz fara cu degivrare inclusa ... Aerul conditionat intradevar este cam ... dar functional. Pe afara se poate vopsi orice culoare se pot monta bandouri pasaje de aripi , jante... La transmisie se pot face interventii pt 4x2, diferential spate autoblocant si fata dar f scump... Tot ce se foloseste e de maxima calitate asa ca asteptativa sa depaseasca de cateva ori costul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Alo....Fratilor ! Ascultati de unul care a avut 2 buc de noi model 2008/2009/ si care si-a pus cam tot ce se poate pune pe ea: Lsd puntea spate/Ac pe care am dat 2200eur si l-am vandut lui Liviuvisani cu 700eur. punte decuplabila 4x2/4x4/ dvd/bixenon/ o gramada de accesorii ....Rezultatul: tot NIVA facuta de rusi fara frica de Dumnezeu ! De banii pe care ii dai pe o Niva noua si plus ce mai bagi in ea iti iei alta marca de nu te doare capul! Nu tu service .nu tu piese fiabile ,totul aleatoriu si la nimereala! Asta este parerea mea despre noile modele de Niva! Sunt sigur si am constatat ca vechile modele sunt mai fiabile si lucrate mai atent! Ps: la noile modele dupa primul an iese rugina pe la toate imbinarile! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 (editat) Re: LADA - vanzari auto noi? Ce masina noua poti sa cumperi in locul lui Niva?(pastrand calitatile pe care aceasta le are inafara soselei) Nu stiu daca este adevarat ceea ce spui. Spun asta deoarece nimeni nu a putut testa noua Niva cat despre anduranta si fiabiliate nici atat, dar in proportie de 80% problemele vechi par remediate. Partea cu rugina se poate evita cu o pregatire corecta inainte de exploatare mai ales extrema pe teren accidentat. Zincuire, placare cu panouri absorbante plastic si terosonare... Poate ca sunt exclusivisti care-si doresc aceasta masina pentru partile ei bune si gust. Hai sa asteptam sa vedem daca merge, cum merge si desigur cat merge. Te rog sa-mi spui ce provenienta avea diferentialul, ce provenienta avea sistemul 4x2 si cum functiona... tragea mai bine doar cu spate, consuma mai putin, era mai silentioasa...? Care erau avantajele simtite in urma testarii la sistemul 4x2? Editat Februarie 24, 2012 de LADA17ABS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Despre ce calitati in afara soselei discutam? Incearca si alta marca de masina si dupa aia trage concluziile? Una noua cu optiuni pe ea te duce lejer in 13500-14000 eur si daca tot o iau noua trebuie s-o pregatesc sa nu rugineasca? Mie unul, m-am saturat de aceasta marca ruseasca si pot s-o faca pe viitor cum vor ,oricum ce face japonezul si neamtul nu prea face nimeni! Asta e parerea mea pe care mi-am format-o documentandu-ma , si experimentand si alte marci 4x4! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? In primul rand,subscriu intru totul cu ce a spus dl. Marian.In al doilea rand,n-am fost atent daca noul nostru coleg detine o lada, sau intentioneaza sa-si cumpere,dar se pare ca mai are putin si-i "face statuie"acestei masini, care nu e nici proasta in adevaratul sens al cuvantului,dar nici buna!Eu consider ca este o masina, care atat poate sa ofere,la banii care-i dai pe ea.Are si plusuri si minusuri si daca mai mergi cu alta marca 4x4(toyota,nissan)si te sui in lada,ai impresia ca pasesti in alta era.Nu mai pun in discutie optionalele,gen piele sau alcantara,ca astea se pun pe masini de la BMW in sus si asta la variantele de top.Ar fi mai scumpa tapiseria,decat masina in sine.Despre puntea decuplabila,pot sa spun ca-si acopera banii intr-o oarecare masura(daca avea si MRL,ar fi facut diferenta),pt ca m-am obisnuit cu ea si o folosesc.Consumul nu-l fac,ca nu are sens,toata lumea stie cat consuma si diferenta mare nu e.De la Niva model nou,nu m-as astepta la schimbari majore nici la fiabilitate si nici la comfort.Ma gandesc prin comparatie,exact cum s-a procedat cu Dacia,vreo 30 de ani la rand,adica mai schimbau 2 faruri si mai puneau un eleron si deja in opinia lor era alta masina.Nici lada nu cred ca e mai departe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Despre ce calitati in afara soselei discutam? Incearca si alta marca de masina si dupa aia trage concluziile? Una noua cu optiuni pe ea te duce lejer in 13500-14000 eur si daca tot o iau noua trebuie s-o pregatesc sa nu rugineasca? Mie unul, m-am saturat de aceasta marca ruseasca si pot s-o faca pe viitor cum vor ,oricum ce face japonezul si neamtul nu prea face nimeni! Asta e parerea mea pe care mi-am format-o documentandu-ma , si experimentand si alte marci 4x4! La faza cu A/C-ul,chair au fost nesimtiti.Stiau ca nu ai de unde sa cumperi si i-au pus un pret cat un sfert din masina.Dupa ce l-am luat de la tine si m-am dus sa-l montez,mi-au zis ca aveau si ei la 800E.Oricum,la 2200,as fi inclinat la varianta 1buc. rusoaica/moldoveanca/ucrainianca cu un evantai,in perioada estivala:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Problema principala stiti care este? Se discuta despre pretul pe care il are o NIVA cumparata de noua! Cati posesori de Niva de aici au achizitionat-o de noua? Cand dai 3-4000 de euro pe o niva second normal ca esti multumt de ea dar cind dai 9500+1100taxa de prima inmatriculare si vezi ca e facuta din topor huruie si trepideaza de o ia mama dracului de la viteze de 90km in sus ,n-ai service-uri pt ea ,piese cumperi de la toti samsarii din piete si targuri in afara de tibor de la Cluj oare e normal? Si multe alte inconveniente ,nu vreu sa le mai scriu aici ca ma enervez ,ci doar vreau sa atrag atentia ca achizitionarea unei Niva de noua este o enorma greseala! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Problema principala stiti care este? Se discuta despre pretul pe care il are o NIVA cumparata de noua! Cati posesori de Niva de aici au achizitionat-o de noua? Cand dai 3-4000 de euro pe o niva second normal ca esti multumt de ea dar cind dai 9500+1100taxa de prima inmatriculare si vezi ca e facuta din topor huruie si trepideaza de o ia mama dracului de la viteze de 90km in sus ,n-ai service-uri pt ea ,piese cumperi de la toti samsarii din piete si targuri in afara de tibor de la Cluj oare e normal? Si multe alte inconveniente ,nu vreu sa le mai scriu aici ca ma enervez ,ci doar vreau sa atrag atentia ca achizitionarea unei Niva de noua este o enorma greseala! Ai mare dreptate,inteleg sa-ti iei o niva de noua,dar 2 :grin:???????Cred ca este prea mult:x Asa mi-ar fi convenit si mie sa o iau pe 7000,la cat ai bagat in ea!Aceasi problema o s-o am si eu cand o s-o vand.Dar sa nu stricam dorintele,aspiratile si asteptarile viitorilor posesori de nive noi totusi....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate