BogdanAWD Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Despre garantia aia internationala, nu cred ca e cazul la Niva,pt ca nu stiu in ce masura ar avea cineva curajul sa paraseasca tara cu masina asta.Eu am mers nu niva pana la Agnita(cel mai lung drum al ei) si am avut impresia ca am condus pana la Istambul.Sa mergi sute de km,cu 90 la ora,cred ca te intorci in timp,prin anii '30 mai exact:grin: Inainte de actuala Niva din 2003, am avut una din 1992, adusa din Italia in 1997. In primii ani am facut cu tatal meu doua drumuri catre Italia, dus-intors, cu mici pauze de odihna. Masina a fost super ok. Cat despre confort, e adevarat cu nu era pe ergonomica, insa se putea merge. Oricum inainte de anii 2000, crede-ma ca masinile 4x4 erau relativ rare iar asta avand si ceva ornamente, bullbar, jante etc cu atat mai mult atragea atentia. Chiar si in acesti ani, garantez ca intre o Octavia noua si o Niva cu ceva ornamente, stii varianta care atrage atentia...Este adevarat ca au trecut multi ani de atunci fara progrese evidente ca forma, insa in modul cel mai sigur, modelul 2012 reprezinta cea mai "adanca" modernizare de pana acum, cel putin din ce am citit pe alte forumuri din Germania, masina se vinde foarte bine acolo. Sunt sigur ca nemtii au bani si de alte masini, dar daca inca o cumpara pe asta, si mai ales modelul 2012, stiu ei de ce. Eu sunt foarte increzator in noul model si in modificarile facute. Am vazut una acum ceva timp in Kaufland daca nu ma insel, parca era insciptionata cu Groupama. Deci aviz amatorilor, poate reusiti sa obtineti ceva informatii pe acest canal. Inca o data, sper sa nu ma insel asupra firmei... Ramane intr-adevar marea problema a service-ului care practic nu exista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 (editat) Re: LADA - vanzari auto noi? S-a rezolvat, e verde :banana. Editat Februarie 29, 2012 de LADA17ABS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Felicitari!! Sa o porti sanatos....prin off!!! Sa ne arati si ceva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Multumesc! Eu nu sunt foarte pasionat de offroad mai degraba vreau sa ma scoata cand nu e dezapezit si eventual o vanatoare ceva. Niva este o masina construita pentru deal si semideal aici exceleaza. Probabil ca atunci cand am sa am ocazia am sa ies cu ea si in teren, de preferita pe drumuri forestiere... Este putin mai placuta decat ma asteptam. O sa-i fac si un set de poze imediat ce timpul imi permite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? S-a rezolvat, e verde :banana. An ,pret, dotari...! S-o stapanesti sanatos! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Multumesc! Fiind vorba de un topic pentru masini noi e clar ca e noua. Pretul 8600 Euro la care se mai adauga taxa de inmatriculare 330Euro si RAR, inamatriculare... care costa si ele ceva. An - model 2012, dotari ... ABS. Garantie Lada oferita de producator din pacate valabila doar unde-s reprezentante deci in Romania zero, dar sunt hotarat sa renunt la ea oricum. Anvelopele care o echipeaza sunt Niva M+S 185/75/16 care se comporta excelent pe asfalt curat si sunt convins dupa cum arata ca pe zapada sunt proaste rau. Probabil ca sunt exact pt masina asta si pt zona ei de destinatie deala, iarba, panamt , pietris. Caut anvelope de aceeasi dimensiune sau cea veche de 175/80/16 M+S clutabile(cu posibilitatea de a se monta sau chiar sa aiba cuie). Dupa ce ma mai obisnuiesc putin cu ea am sa-i fac o radiografie cu bune si rele observate de mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Sa o stapanesti sanatos si......join the club!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Sa o stapanesti sanatos si nu ne uita cu pozele. Ne-ar ajuta foarte mult daca dupa o perioada de mers cu ea, in masura in care ai putea face o comparatie cu o Niva dinainte de modificarile din 2010/2011, sa ne spui cam ce diferente ai sesizat. Cu bune si rele. Stabilitate, zgomote, franare etc. ABS-ul la ce pret a fost? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? ABS-ul la ce pret a fost? ABS-ul este introdus ca dotare standard la noile modele,pt ca altfel nu se mai putea omologa, din ce stiu eu,asa ca nu cred ca are pret:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? ABS-ul este introdus ca dotare standard la noile modele,pt ca altfel nu se mai putea omologa, din ce stiu eu,asa ca nu cred ca are pret:wink: Cu atat mai bine, daca este deja inclus in pret. Dar sa vedem ce spune proaspatul proprietar :) Referitor la pret, stiu ca si tu ai luat-o de noua. Ne poti spune exact cat ai dat pe ea +alte eventuale taxe de inmatriculare? Nu stiu daca ai apucat taxa de poluare...Sa facem o comparatie intre ce era, si varianta de acum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Sa o stapanesti sanatos.Pozele fac cit o mie de cuvinte.Si daca poti pune poze si cu abs-ul.:tk Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? tot am atat am dat si eu pe ea, dar fara taxa de inmatriculare.Nu mai stiu cat era euroiu la vremea respectiva, dar e p-acolo. Eu zic sa lasati omul sa se acomodeze un pic cu ea, sa ii aduca ceva imbunatatiri, si dupa sa puna ceva poze,pt ca acum e cheala masina si n-avem ce sa vedem la ea,in afara de semnale:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Multumesc, multumesc, multumesc! Cred ca nici daca-mi luam Unimog nu eram asa de felicitat. Am sa fac chiar acum poze, doar ca nu e nimic impresionant e de serie cu optiunea ABS. Se vand si modele noi fara ABS dar cei care le importa de obicei aduc cu ABS. Vreau sa spun ca exista si EURO 5 fara ABS. ABS costa la pretul fara TVA inca 400 Euro in plus. Inca nu am platit taxa de mediu sau cum ii spune dar e calculata si costa cca 330 Euro. Revin cu poze si impresii de inceput! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Aici am deschis un topic separat pentru aceasta masina: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70095-L-A-D-A-N-I-V-A-1-.-7-i-ABS-2012-EURO-5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Cumpar 4 anvelope noi, 185/75/16 sau 175/80/16, M+S Ce dark e CLUTABILE ca nici in DEX nu am gasit nimic? Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Cumpar 4 anvelope noi, 185/75/16 sau 175/80/16, M+S Ce dark e CLUTABILE ca nici in DEX nu am gasit nimic? Aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69849-LADA-vanzari-auto-noi/page9 explica in postul #81! :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 (editat) Re: Cumpar 4 anvelope noi, 185/75/16 sau 175/80/16, M+S Ce dark e CLUTABILE ca nici in DEX nu am gasit nimic? Presupun ca nu esti in bransa asa ca cultura generala auto nu trebuie sa fie incarcata cu multi termeni care nu sunt de interes general. DEX nu trebuie sa contina acest cuvant, dar in mod cert Dictionarul de Neologisme trebuie actualizat. Anvelopa clutata este cea care are montate cuie, pentru aderenta sporita pe gheata. Clutabila este o anvelopa care are din fabrica acele orificii ce permit montarea tintelor adica a cuielor respective cu un aparat special in vulcanizari care vand si monteaza aceste cuie. Deoarece eu intentionez sa folosesc masina in special iarna in conditii vitrege pe asfalt acoperit de gheata si zapada vreau sa am tot confortul oferit de anvelope corespunzatoare. Editat Martie 2, 2012 de LADA17ABS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Cumpar 4 anvelope noi, 185/75/16 sau 175/80/16, M+S Presupun ca nu esti in bransa asa ca cultura generala auto nu trebuie sa fie incarcata cu multi termeni care nu sunt de interes general. DEX nu trebuie sa contina acest cuvant, dar in mod cert Dictionarul de Neologisme trebuie actualizat. Anvelopa clutata este cea care are montate cuie, pentru aderenta sporita pe gheata. Clutabila este o anvelopa care are din fabrica acele orificii ce permit montarea tintelor adica a cuielor respective cu un aparat special in vulcanizari care vand si monteaza aceste cuie. Deoarece eu intentionez sa folosesc masina in special iarna in conditii vitrege pe asfalt acoperit de gheata si zapada vreau sa am tot confortul oferit de anvelope corespunzatoare. :tk pentru explicatii.Acum am inteles.Ca idee,cauta Nokian Hakkapelita 195/70/16,au gaurile de care pomenesti tu.Un amic de al meu folosea asa ceva,erau bestiale pe zapada si gheata.Sunt ceva mai mari dar poti sa le pui cu incredere nu agata si nu trebuie decupat in aripi. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 (editat) Re: LADA - vanzari auto noi? Intradevar sunt cele mai bune anvelope folosite de mine vreodata. Am utilizat astea pe un BMW 4x4 si rezultatul era spectaculos. Pana la urma nici abatereade dimensiune nu este foarte mare, dar nu gasesc aceasta dimensiune pe siteul oficial Nokian. Informatia este verificata? Multumesc! Editat Martie 2, 2012 de LADA17ABS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius georgescu Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? In acest moment printr-un prieten care are o firma care se ocupa de importuri auto putem vinde la Bucuresti Niva 1.7i cu certificat Euro 5 si omologare, livrarea include si cartea la pretul de 8500 Euro. Lada 17i model 2012 EURO 5 COC EURO 5 - livrare la Bucuresti - omologare - carte de identitate - COC Euro 5 - Fabricatie 2012 - Garantie internationala Lada oferita de producator. Pret cu TVA 8500 Euro. Pret de export fara TVA 6800 Euro Daca este cineva interesat este rugat sa intrebe si il voi directiona la persoana responsabila, patronul firmei respective.Ma intereseaza sa achizitionez o Niva noua.Va rog cu cine trebuie sa iau legatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Intradevar sunt cele mai bune anvelope folosite de mine vreodata. Am utilizat astea pe un BMW 4x4 si rezultatul era spectaculos. Pana la urma nici abatereade dimensiune nu este foarte mare, dar nu gasesc aceasta dimensiune pe siteul oficial Nokian. Informatia este verificata? Multumesc! Masina circula si acum cu acele anvelope. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Era un dealer in Sibiu, la intrarea in comuna Cristian, nu stiu daca mai fiinteaza... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Re: LADA - vanzari auto noi? Ma intereseaza sa achizitionez o Niva noua.Va rog cu cine trebuie sa iau legatura. Doru 0745062324. Cred ca inca nu e foarte bine pus la punct cu toate dar sigur te ajuta. Masina circula si acum cu acele anvelope. Nokian nu este de aceeasi parere ! Marso este reprezentanta lor in Romania. Rog verificati! Editat Martie 5, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Cumpar 4 anvelope noi, 185/75/16 sau 175/80/16, M+S Presupun ca nu esti in bransa asa ca cultura generala auto nu trebuie sa fie incarcata cu multi termeni care nu sunt de interes general. DEX nu trebuie sa contina acest cuvant, dar in mod cert Dictionarul de Neologisme trebuie actualizat. Anvelopa clutata este cea care are montate cuie, pentru aderenta sporita pe gheata. Clutabila este o anvelopa care are din fabrica acele orificii ce permit montarea tintelor adica a cuielor respective cu un aparat special in vulcanizari care vand si monteaza aceste cuie. Deoarece eu intentionez sa folosesc masina in special iarna in conditii vitrege pe asfalt acoperit de gheata si zapada vreau sa am tot confortul oferit de anvelope corespunzatoare. ia spune ti au trecut in carte si jenti pe 15 ?:old VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: LADA - vanzari auto noi? Nu si din cate vad eu se pare ca etrierii sunt destul de mari si nu intra roata pe 15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate