svejk Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 imi expira rca in vreo 2 saptamani. problema e in felul urmator: masina e inmatriculata pe firma. peste vreo luna jumatate-doua, vreau sa o inmatriculez pe numele meu. prin urmare: platesc ca un tampit 110 euro(396RON) pentru 6 luni persoana juridica (vehicul cu cilindree peste 2.0l) sau pot plati 1, 2 sau cate luni am eu nevoie/chef in transe de 66 RON (17 euro)? tradus, 66 ron x6 luni =396 ron, deci, in printzip..... pare ca s-ar putea. sau e vorba iarasi doar de inmatricularea aia provizorie??? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 Re: RCA- se poate pe 2 luni? imi expira rca in vreo 2 saptamani. problema e in felul urmator: masina e inmatriculata pe firma. peste vreo luna jumatate-doua, vreau sa o inmatriculez pe numele meu. prin urmare: platesc ca un tampit 110 euro(396RON) pentru 6 luni persoana juridica (vehicul cu cilindree peste 2.0l) sau pot plati 1, 2 sau cate luni am eu nevoie/chef in transe de 66 RON (17 euro)? tradus, 66 ron x6 luni =396 ron, deci, in printzip..... pare ca s-ar putea. sau e vorba iarasi doar de inmatricularea aia provizorie??? multumesc. Eu stiu ca se poate plati pe o luna pentru si 6 sau 12 luni normal. Da' cine stie... Trebuie intrebat la firma de asigurari. Oricum , si daca o platesti pe firma pe 6 luni, dupa ce o radiezi de pe firma, te duci cu certificatul de radiere si cu asigurarea inapoi la firma si iti da banii inapoi pe lunile ramase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 Re: RCA- se poate pe 2 luni? pe o luna nu stiu sa se poata ! dar la ardaf platesti pe 6 luni si daca vinzi masina dupa o luna sau doua primesti diferenta pe lunile ramase inapoi !! nu stiu la alte firme cum este ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 25, 2008 Autor Partajează Postat Martie 25, 2008 Re: RCA- se poate pe 2 luni? va multumesc! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 Re: RCA- se poate pe 2 luni? Iti recomand urmatoarea varianta: Faci actele: adica fisa de inmatriculare cu radierea la financiar pe societate, certificat de atestare fiscala, contract vanzare cumparare si/sau factura cu data ...faci asigurarea pe numele tau in vederea inmatricularii fara sa o ei in evidenta la financiarul tau si fara sa o inmatriculezi! In cazul in care se intampla sa faci vreo dauna treci la utilizator firma vanzatoare! Faci actele cand vrei ...cu o conditie: faci alt contract de vanzare cumparare, pui firma sa scoata alt certificat de atestare fiscala (e valabil 30 de zile) si poti inmatricula! Bineinteles iti trebuie ITP-ul valabil si Certificatul de autenticitare (RAR Voluntari il elibereaza ptr Bucuresti si Ilfov si e valabil si asta 60 de zile / programare telefonica 9672 cu doua sapt inainte). La inregistrarea intarziata la financiarul tau vei plati impozitul (retroactiv de la data contractului) si o amenda (50 RON) sau o "ciocolata amaruie" la duduie! Talonul si numerele iti ies la Udriste in 24h! Costurile operatiunilor sunt: 1.Contract, fisa, cerere batute la masina 10 RON 2.ITP 70-150 RON (daca iti da cu revenire) + "ciocolata amaruie" daca e cazul ... 3.Autenticitate 100 RON 4.Taxa talon+inmatriculare 88 RON 5.Numere 85 RON 6.RCA ? 7.Rovigneta ? Daca nu intelegi ce am vrut sa-ti spun da-mi un tzar si iti explic mai pe larg! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 26, 2008 Autor Partajează Postat Martie 26, 2008 Re: RCA- se poate pe 2 luni? da, varianta asta o stiam si eu. ca si pe cea enuntata de kato&co. chestia e ca vroiam sa scutesc acum si timpul de alergatura (care-mi lipseste momentan :grin: ) si niste bani. eh, romania, pizda ma-tii de tara populata de cretini.... cu drept de vot :grin: oricum, multumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 26, 2008 Partajează Postat Martie 26, 2008 Re: RCA- se poate pe 2 luni? svejk Alte variante nu exista! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 26, 2008 Partajează Postat Martie 26, 2008 Re: RCA- se poate pe 2 luni? Pe o luna poti face RCA doar pentru inmatricularea provizorie, altfel nu o sa iti dea. Daca faci pe 6 sau 12 luni si vinzi masina, cand iti recuperezi banii - doar daca nu ai avut nici o dauna, vreodata, de la data nasterii si pana acum - nu iti vor returna fix diferenta, ci evident, mai putin. Asta e valabil pentru toate firmele de asigurari, toate iti vor da inapoi "ceva". Am avut la Tziriac anul trecut asigurare pe 12 luni, dupa 6 luni am dat masina - eu platisem approximativ 3.7 mil pentru tot anul, ei pentru jumatate de an nefolosit mi-au returnat 1.2 mil... Decat deloc tot m-am bucurat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate