castelani Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Salut. Vreau sa-mi iau un jimny din irlanda an 2000-2001 si as vrea sa ma ajutati cu ceva informatii. 1. In primul rand vreau sa fie euro 3. Modelul cu motor de 1328 e sigur euro 3? (am fost la RAR sa cer lamuriri si au zis ca nu pot cosulta baza de date fara o cere clara si o plata la casierie) 2. La inmatriculare trebuie sa schimb farurile sau se pot regla? 3. Oglinda speciala pentru masinile cu volan pe dreapta de unde s-o iau de aici din romania sau din irlanda? 4. In legatura cu transportul daca stiti vreo firma ce transporta pe platforma si tarifele percepute? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: Jimny Irlanda - sfaturi achizitie 1. Motorul M13 este ce norma vrea RAR-ul. Unii il au trecut ca euro4, altii ca euro3. M13 gasesti doar din 2001 in sus. Pina atunci ai G13. 2. Nu stiu daca trebuie sa schimbi farurile, dar sigur nu se pot regla sa bata cum trebuie adica. Tensiunile sint pe invers (plus la minus) la motorasele de la faruri. PS: treci si pe la sectiunea de prezentare a membrilor :rules Editat Februarie 21, 2012 de unde Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
castelani Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Jimny Irlanda - sfaturi achizitie Deci motorul de 1328 e minim euro 3? In legatura cu farurile si oglinda poate-mi spune si mie cineva care a inmatriculat un jimny cu volan pe dreapta? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sanduk Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Jimny Irlanda - sfaturi achizitie eu am adus un jimny din uk,an fabricatie 2001 cod motor m13a si este euro 3.scrie in actele masinii la engine number codul m13a.am reglat farurile la un service si aproape am trecut testul cu aparatul la rar dar a venit inginerul si a facut un control amanuntit la perete si apoi iar cu aparatul si nu am trecut.depinde de noroc....poate cunosti pe cineva cu un jimny volan stanga care nu are nevoie de faruri ptr 2 ore:grin:de oglinzi nu stiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate