Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor identificare masina

alex261

Postări Recomandate

Re: Ajutor identificare masina

Am identificat-o e ruseasca Kim 10.

Vreau sa va intreb pe cei mai priceputi dintre voi, am sanse sa o vand cuiva, sau ajunge la fier vechi.Am banchetele reconditionate , farul dreapta , prelata , motorul,cutia si alte piese.

Care ar fi pretul ei?

Nu ma pricep deloc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat sa ajunga la fier vechi, dar nici sanse sa o vinzi iute nu vad sa ai. Depinde si de ce acte ai la ea, daca nu ai nimic e chiar nevandabila. Vad ca esti nou, inclin sa cred ca ai intrat numai sa cauti clienti pentru masina asta. Nu cred ca ne-ai nimerit aici, suntem multi iubitori de clasice dar in general ne ocupam de alte fiare.

Daca tot ai intrebat, ar fi crestinesc ca, daca nu gasesti client, sa o donezi cuiva care ar putea sa faca ceva cu ea. Nu stiu insa daca de fapt iti pasa de masina sau de buzunarele tale. Daca ai fi respectat regulamentul si te-ai fi prezentat, ai fi avut mai mult credit. Masinii se pare ca i s-a facut un inceput de restaurare, dar cum ne intrebi numai de cat ar putea valora, nu cred ca esti "faptasul".

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Asa este, aveti dreptate, nu eu am restaurat-o , a fost a unui neamt care a venit in Romania acum 4 ani si de atunci a incercat sa o restaureze.Acum a plecat si a renuntat la ea , iar transportarea ei in Germania costa foarte mult , asa ca s-a gandit sa mi-o vanda mie , cu o suma care mi s-a parut mica , iar eu am zis sa o dau mai departe cu un mic castig .Da vreau sa o vand si deoarece nu am pe cine sa intreb care e valoarea ei reala , m-am gandit sa apelez la forumul dvs.Acum constat cu parere de rau ca suma platita de 400 euro nu e chiar asa mica, si nu stiu cine o vrea.

Acum am vazut ca sunteti din Petrosani , si eu sunt nascut la Vulcan , si am familia acolo , bunicii si toate neamurile.Multa sanatate.

Editat de alex261
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare