omoroka Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 (editat) Am primit azi un mail care ma directiona catre articolul de mai jos. Mi se pare un lucru extrem de grav ce se intampla asa ca il supun atentiei voastre: https://infoinsider.ro/2012/02/15/lumea-interlopa-ne-scuzati-v-am-clonat-masina-politia-ne-a-ajutat-mult/ INTERLOPI / SERVICII: “Ne scuzaţi, v-am clonat maşina. Poliţia ne-a ajutat mult!” 20 Voturi http://infoinsider.files.wordpress.com/2012/02/clonare-volvo2.jpg?w=300&h=225INSIDER: 20 NOIEMBRIE 2011 - “Va anunt de la inceput ca nu este vorba de o gluma sau de un trucaj foto. Fapta este adevarata. Intamplator am gasit ieri inca o masina identica cu a mea. Aceeasi culoare, marca SI NUMERE DE INMATRICULARE. La inceput politia nu a vrut sa o ridice deoarece masina nu era furata. Normal. Era o masina in plus. Normal era sa o iau eu, Din spusele politiei eu eram proprietar. Masina clonata avea parbrizul vopsit in zona unde ar fi trebuit sa se vada seria caroseriei. Numerele de inmatriculare erau elibarate de politie. Aveau acel RO in relief si valurile din partea de jos. La acel service unde am gasit-o nimeni nu stia nimic de ea. Dar cat timp am stat acolo s-au perindat zeci de colorati care se holbau la mine si la masina. Deranjati vizibil de prezenta politiei. Ce am facut? Am sunat la 112 si in 10 minute au inceput sa vina echipajele de politie. Imagine atasata: Am stat 6 ore langa masina pana in final a fost sigilata, ridicata si dusa la o sectie de politie. Politia de sector spunea ca este treba celor de la circulatie. Cei de la circulatie spuneau ca masina nu este in neregula fiind tot a mea si ca daca este furata, este treba celor de la furturi. Cei de la furturi spuneau ca masina nu este furata fiind a mea. Si tot asa. Pana la urma m-am enervat si am vrut sa chem o platforma sa o ridice sa o duc la mine acasa. Daca toata lumea spunea ca este masina mea. Iar daca cautai masina in baza de date a politiei asa si aparea. O singura masina al carei proprietar eu eram. Intr-un final dupa 6 ore, s-a decis sa o ia totusi politia si sa cerceteze cum a fost posibil ca cei de la inmatriculari sa “greseasca” si sa elibereze doua numere identice. http://infoinsider.files.wordpress.com/2012/02/clonare-volvo.jpg?w=312&h=233Dar masina avea 3 bile negre. 1. Era identica cu a mea si avea numerele mele. 2. Seria din parbriz era acoperita sa nu poata fi citita. 3. La acel service auto unde am gasit-o nimeni nu stia a cui este si cine a venit cu ea. Desi pe suportul placutelor de inmatriculare era reclama acelui service auto. Eu sunt convins ca masina era folosita, sau pregatita, pentru fapte demne sa ii imbogateasca pe anumiti interlopi. Iar daca erau depistati, fugeau sau lasau masina acolo. Politia urmand sa salte gascanul. Adica pe mine. Asta sa nu mai pun la socoteala ca putea produce un accident grav. Si tot gascanul era umflat. Eu doresc sa ma indrept cumva impotriva faptasilor. Stie cineva cum?” SURSA PRIMARĂ 21 NOIEMBRIE 2011 – „Azi am fost la “Udriste” locul de unde se dau numerele. Nu stiu exact cum se numeste, este undeva prin Pipera. Acolo am primit asigurari ca pe masina mea nu au mai fost scoase alte numere. Nici de catre mine nici de catre alta persoana. Adica masina are un singur rand de numere emis legal. Neoficial am fost insa informat ca s-au mai depistat cazuri de numere false, si chiar de carti si taloane. Dar erau numere de Ford puse pe BMW, sau ceva de genul acesta, si a fost usor sa le depisteze. Am gasit si eu pe net referiri la o banda din Constanta care facea numere si taloane. A fost arestata dar dupa doua zile eliberata. Desi se confiscasera peste 1000 placute de inmatriculare. Poate cunoaste cineva masina sa imi dea informatii despre proprietari. Nu ofer nici o recompensa desigur. Prinderea infractorilor este recompensa. Eu nu abandonez ideea de a-i prinde. Adica sa plateasca un nevinovat distractia inconstienta a altora nu mi se pare corect. Mai ales cand unii mai fac si bani din vanzarea numerelor.” Editat Februarie 23, 2012 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! Din pacate este o practica mai veche a infractorilor Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! Al doilea autoturism este sigur furat de undeva. Cel sau cei care au furat masina(sau au avut o anumita contributie) identifica o masina inmatriculata deja in Romania avand caracteristici asemanatoare( model, culoare- cel putin iar in cazuri mai complicate fac rost si de seria de sasiu a autoturismului). Cu toate aceste date confectioneaza un certificat de inmatriculare, numere si pot circula linistiti pana se iveste un incident asemanator( o vede proprietarul autoturismului autentic, un accident rutier mai serios etc.). Fabricarea unor alte numere de inmatriculare si a unui alt certificat nu are legatura cu cei de la inmatriculari sau vreun alt politist asta in cazul in care pe certifactul respectiv sunt trecute datele reale ale auto furat( serie sasiu, motor). In cazul in care pe certificatul falsificat apar datele de identificare ale auto real sunt semne de intrebare mari legate de modul in care acestea au fost obtinute. In principiu, daca politia a ridicat masina in vederea cercetarilor se efectueaza si o cercetare dpdv criminalistic la autoturism, ocazie cu care sunt sanse sa fie gasite ceva urme papilare, biologice. Aceste mijloace de proba pot fi folosite pentru identificare cel putin a celui care a circulat cu autoturismul ultima data. In mod normal, orice service are obligatia sa retina certificatul de inmatriculare al autoturismului atunci cand este adus la repartii si date de contact ale celui care solicita efectuarea lor. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAXXi Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! Se pare ca setu' asta de poze umbla mai demult pe forumuri si este o pacaleala. La masina "spalata" se vede ca numarul de inmatriculare este prelucrat. Ia c-am dat singur cu zoomu' :wink: Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! nu e de ras dar cand am citit despre masurile decisive si imediate luate de catre organul de militie am ras in hohote. chiar daca acest set de foto nu sunt reale asa ceva se intampla si nu de ieri. eu am vazut cu ochi mei nr meu de inmatriculare pe alta masina,e drept cu totul alta masina dar asta era acum 15 ani asa ca in ziua de azi ne-am mai cizelat si noi,lucram mai cu mesrie mancat-aspei ori suntem ori nu mai sunetem meseriasi. sti ce trebuie facut cand vezi asa ceva,cum a zis omul dar fara tam-tam,chemi platforma si o duci undeva bagata bine. daca a fost dusa la o sectie de cartier sigur nu sa intamplat nimic,au venit aia dupa 20 min si au luat masina cu scuzele de rigoare din partea militenilor pt deranjul cauzat acelor oameni de bine. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! cea mai meseriasa teapa este sa alimenteze fara sa plateasca e suficient pe baza fotografiilor, ghiciti cine o sa fie cercetat? si la pretul carburantului...nu e deloc un furt mic la full forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! Dupa cum s-a demonstrat de multe ori cadre din politie au infiiintat si sustinut retele care s-au ocupat cu asa ceva. Clonare,export,revinzari frauduloase,inmatriculari de masini furate etc. Cu siguranta mai sunt cazuri. 1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! Ohooo !!! Enorm de multe. Eu am umblat ceva vreme dupa un Range Rover pe care trebuia sa-l recuperez. "Patronii" romani au dat-o furata. Dintr-o pura intamplare, masina o fost gasita in Bucuresti, cu numere de america, serii schimbate, etc. Dar, se pare ca baietii au uitat sa mai schimbe ceva. Se poarta. Si nu noi am inventat asta. Is o gramada de filme americane care le dau idei agaricilor de la noi. Si militienii, castiga si ei ceva. Ca doar is bugetari si li s-or taiat salariile, primele si alte beneficii substantiale. E trist, dar adevarat. Eu in locul tau, luam masina pe platfoma, cu politia langa mine si o duceam la garaj. Apoi, surubelnita, flexu, si la talcioc cu bucatile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! cea mai meseriasa teapa este sa alimenteze fara sa plateasca e suficient pe baza fotografiilor, ghiciti cine o sa fie cercetat? si la pretul carburantului...nu e deloc un furt mic la full practica foarte des intilnita in NL ti se fura numerelesi cu o masina la fel ca a ta se alimenteaza. tu intre timp trebuie sa-ti faci alte numere cit mai repede ( cu certificatul in mina il face cam orice pravalie de piese auto respectabila in 5 min.) altfel pici de fazan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 (editat) Re: Atentie, se cloneaza masinile! Prin 2002 un prieten mi-a povestit cum un var de-al lui din Poiana Sibiului si-a cumparat o masina noua un mercedes iar intr-o noapte fiind putin pilit cand sa bage masina in garaj a spart oglinda retrovizoare .Machit fiind a zis ca se uita dimineata sa vada ce si cum...A doua zi cand a vrut sa vada cat de mare e daraua, surpriza, de dupa sticla oglinzii sparte din dreapta se vedea o hartie pe care a scos-o -un talon cu datele masinii ,cu alt nume,si alte numere de inmatriculare!!!Asta in conditiile in care o luase de noua din reprezentanta.Era deja pregatita de furat cu acte in regula.... Si mi-am adus aminte :erau si un rand de chei acolo (am discutat cu omul si mi-a reamintit) Editat Februarie 24, 2012 de LAZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corina nossa Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! sunt si in cluj masini cu acelasi numar... nu cred ca ar fi distractiv sa ni se intample noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 (editat) Re: Atentie, se cloneaza masinile! acum cateva minute pe realitatea tv a vb si nea ciocan despre acest caz dar ori era drogat ori clona era masina lu fisu. asa dezinvolt era de parca nu se intamplase mare lucru,a zis ca nu este o clona pt ca masinile nu sunt chiar identice dupa cum putem vedea di foto,era high rau de tot,ca de fapt este decat o masina cu nr false si nimic mai mult,o nimica toata. da si gur ca sunt diferite,difera culoarea atei de la cusaturile tapiteriei,saracul dobitoc. spre final au zis cu o foarte mare dezinvoltura ca astfel de practici se antalnesc des. helooo ciocanel pai si ce e asa normal ca le intalinim des,nu cumva tocmai din cauza incompetentei si mai ales a complicitatii politie romane in astfel de cazuri? dar cred ca fumase la bong.:ha: Editat Februarie 28, 2012 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corina nossa Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Atentie, se cloneaza masinile! aseara au mai aratat 2 cazuri cu numere clonate... dar pe tipuri de masini diferite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate