hdrracing Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Dupa cum am sus si in titlu am facut un upgrade de la V6 benzina la V8 benzina.Motivul treceri a fost in principal unul mic (astept un BEBE cam in 3 saptamani :banana adica 15 .03.2012) dar mare in acelasi timp,acest lucru impunand nevoia de spatiu,toyota fiind in 2 portiere am cautat ceva mai mare si bineinteles cu un motor destul de potent.Asa ca m-am pus pe cautari si m-am oprit la Discovery 2 care mi se pare extraordinara ca si masina de familie si totodata foarte OK pt ceva iesiri in natura.Sper sa fi facut o alegere destul de buna cu toate ca din cate tot citesc de vreo 4 zile despre aceste masini ,despre beculetele si senzorii si mai stiu eu ce se strica le ea ma cam sperie un pic:ha:.Acum,am facut-o,asa ca TOT INAINTE ca pionierii.Am sa revin in cateva zile cu poze. PS:Astept ceva pareri despre fiabilitatea ei. VA MULTUMESC. Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina De la noi astia de aici nu cred ca ai sa auzi ca nu ar fi fiabila:wink::grin: ... ce-i sigur e ca piesele vor fi mult mai ieftine ca la Toyota... si dupa ce inveti una alta despre ea nu te va mai speria nimic :h5 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 (editat) Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!! Editat Februarie 27, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Salut si sa te bucuri de ea. Credeam ca numai eu sunt intr-o doaga, dar vad ca ne inmultim pe zi ce trece... Nu te speria de V8-ul tau. Mai bine ne vedem la intilnirile de joi si mai povestim pe subiect. Toate bune Marius Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Multumesc frumos tuturor pentru urari. Asa cum am spus, revin cu cateva poze Land Rover Discovery 2 An fabricatie 1999 4.0 i / V8 / 185 cp Km: 135.000 ( cred ca sunt si reali ) Cutie automata Salut si sa te bucuri de ea. Mai bine ne vedem la intilnirile de joi Exista un link cu topicul de intalniri? Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Ca orice masina SH are si cateva probleme Am gasit un furtun cu un dop, banuiesc ca trebuia sa fie un T`eu; poate stie cineva cum sunt montate furtunele de racire? Sau asa vine din fabrica cu dop din lemn?:ha: Lipsa vas pentru lichidul de parbriz si instalatie spalare faruri. Conducta din imagine are o continuare sau asta e toata?:grin: Multumesc anticipat! 1 Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina S-o stapanesti sanatos si sa te poarte pe unde vrei! Ca orice masina SH are si cateva probleme Cu toate "lipsurile" constatate, masina arata foarte bine! Iar motorul e imbatabil! Dupa ce o vei "completa", sunt toate sansele sa ajungi sa o iubesti:wink: ...Exista un link cu topicul de intalniri? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61355-Intilniri-LR-Bucuresti cu observatia ca, de ceva vreme s-a schimbat locatia intalnirilor. Noua locatie este platoul din fata Academiei Militare cu continuare la Taverna Bradet din apropiere! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina 1. Acolo vine un termostat in Y parca. 2. Dezmembrari (Razvanuta are una pe forum). 3. Asa trebuie sa fie. 4. Ora 18.00 in fiecare joi in fata la Academia Militara. Ora 18.30 Taverna Bradet. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61355-Intilniri-LR-Bucuresti/page10 Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 (editat) Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Ai dreptate @mariusg,lipseste termostatul,deja l-am comandat pe Gates...Cat despre intalniri voi fi prezent cu siguranta dar aproximativ peste 3 saptamani. Motivul:deja m-am apucat de schimbari majore:banana si vreau sa vin cu ea la prima intalnire intr-o stare mult mai buna decat este acum. Am fost la Ionut si am dat deja comanda de urmatoarele: Kit de inaltare 2" Terrafirma Kit conversie arcuri Amortizor directie HD Racorduri frana cu insertie metalica + 2" Goodridge Bara fata HD Troliu 12000 lbs cu montare solenoizi in compartimentul motor Bara spate HD cu pasaje decupate Semnale cu LED pe bara spate Urmeaza in viitorul apropiat: Flanse roti 50 mm Roof Rack-Safety Devices(facut bineinteles tot de mesterul Ionut) Slidere Compresor aer montat in compartimentul motor(sa vedem daca vom avea unde,dar cel mai probabil in locul cricului) Si lista ramane deschisa..... O intrebare as mai avea,as dori sa ii pun anvelope MT 265/75/16,se pot monta fara teama ca ar putea atinge pe undeva in urma modificarilor facute? Am sa revin cu poze din timpul modificarilor. Multumesc anticipat. Editat Martie 2, 2012 de hdrracing 1 Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 (editat) Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Dupa cum am promis revin cu poze...... Dar nu cu masina......nu inca...... :banana Am un baietel de 3,8 kg si 54 cm Cat despre masina este data deja in lucru sper sa o pot lua cam in 2 saptamani,poze nu am prea am apucat sa ii fac din timpul modificarilor din motivul de mai sus aratat,dar le voi posta cu ea in stare finala. Editat Martie 13, 2012 de hdrracing Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Dupa cum am promis revin cu poze...... Dar nu cu masina......nu inca...... [ATTACH=CONFIG]133833[/ATTACH] :banana Am un baietel de 3,8 kg si 54 cm Cat despre masina este data deja in lucru sper sa o pot lua cam in 2 saptamani,poze nu am prea am apucat sa ii fac din timpul modificarilor din motivul de mai sus aratat,dar le voi posta cu ea in stare finala. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa creasca mare sa va bucurati pentru realizarile lui! Fierul poa' sa mai astepte in astfel de ocazii!:h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aveti parte de cate mai multe momente fericite alaturi de el :h5 :br. In ultimul rand, sa stapaniti sanatos achizitia. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Va multumesc frumos pt urari!:tk Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Sa va traiasca si sa fie sanatos. Com o sa-l cheme? Landy ?:h5 LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Sa va traiasca si sa fie sanatos. Com o sa-l cheme? Landy ?:h5 :ha::ha: nu nu nu,Alexandru este numele lui.Multumesc pt urare. Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Sa-ti traiasca baietelul si sa ai parte numai de laude dupa el; Mult noroc si pt masina! Cat despre masina este data deja in lucru sper sa o pot lua cam in 2 saptamani,poze nu am prea am apucat sa ii fac din timpul modificarilor din motivul de mai sus aratat,dar le voi posta cu ea in stare finala. Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Sa-ti traiasca baietelul! Si numele Alexandru are in componenta cuvantul Land. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Cred ca Marti seara ne-am petrecut pe strada catre Ionut pe la 18.20. Asa e ? Tu erai? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Cred ca Marti seara ne-am petrecut pe strada catre Ionut pe la 18.20. Asa e ? Tu erai? Am trecut marti pe la Ionut dar in jurul orelor 15.00 si eram cu masina sotiei un Suzuki Swift,Discovery este lasat la Ionut pt modificari de saptamana trecuta . Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Am trecut de la toyota v6 benzina la disco 2 v8 benzina Multumesc @mariusg ,multumesc @adp246 pt urari.... Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate