vitalies Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 (editat) Am analizat zeci de ori imaginile - si tot nu am inteles cum s-a produs accidentul. Haideti cu parerile - ideea ca e un 4x4 si poate reusim sa ne dam seama de greseala ca sa evitam in caz ca suntem in situatie similara http://www.youtube.com/watch?v=q4WtUjGYXfw&feature=player_embedded Editat Februarie 28, 2012 de Max Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Cind intra cu rotile stinga pe dunga cu zapada/gheata , partea dreapta are aderenta mai mare decit stinga , si schimba directia pentru ca era in gaz si incerca sa accelereze in depasire . Soferul incearca sa redreseze dar intra in oscilatie , care se amplifica . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! banuiesc ca a intrat cu rotile din stanga peste stratul de zapade de pe mijlocul strazii, ceea ce l-a rotit. Restul e din manevrarea volanului si a pedalelor si a vitezei mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 (editat) Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Cind intra cu rotile stinga pe dunga cu zapada/gheata , partea dreapta are aderenta mai mare decit stinga , si schimba directia pentru ca era in gaz si incerca sa accelereze in depasire . Soferul incearca sa redreseze dar intra in oscilatie , care se amplifica .i. +1 Mie mi se pare uimitor cum s-a dezintegrat masina, parca ar fi fost din plastic. Later Edit: Cam la fel poti pati si la daca in loc de fisia de gheata este o balta serioasa, mai ales daca nu ai cauciucuri de strada. Editat Februarie 28, 2012 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! de necrezut cum s-a dezintegrat....cred ca s-a speriat si a franat continu...nici 4x4 nu cred ca era cuplat.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 (editat) Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Nu e vorba despre pierderea aderentei ci despre rezistenta crescuta la inaintare pe partea stanga. Practic, jumatatea din stanga masinii a fost franata, in timp ce jumatatea din dreapta si-a continuat deplasarea la viteza initiala, ceea ce a cauzat rotirea. Editat Februarie 28, 2012 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! probabil sa speriat si a tras brusc dr eu am intrat in zapada de genu asta cu jumate din masina si la peste 100 si nu sa intamplat nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Nu pot sa cred :sh2in ce hal s-a spart masina, si eu cred ca s-a speriat si tras prea brusc de volan. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 (editat) Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Infiorator, ceva mai ogrish nu am vazut demult...nicio masina nu cred ca se comporta altfel...:( Editat Februarie 28, 2012 de verssatu Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Vitalies .... vrei sa nu mai ies iarna din casa cred .... Oare Navara nu mergea numai cu spatele cuplat ??? Navara are ceva Control al Tractiunii Standard ???? http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Surse demne de incredere "au detectat pixeli albastri la montaj" si cred cu convingere ca e 'facatura'......totusi dezintegrarea aia, parca e putin prea mult... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Din pacate nu este facatura ... din "fericire" nu a fost decat soferul ... dar din ce zic cei care au filmat si cativa martori din sofer au gasit relativ intreaga doar o bucata din picior.... Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Nu pot sa vad, pune te rog linkul de pe Youtube Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Tragic... Cum poti pierde totul in cateva secunde... don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Nu pot sa vad, pune te rog linkul de pe Youtube http://www.youtube.com/watch?v=LjTH1eVEKbM&feature=related Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Offfff.Urita treaba.Ghinionul lui a fost camionul care l-a luat in plin.Daca nu il lovea camionul nu cred ca patea nimic. Si eu cred ca mergea doar cu spatele si a intrat in balans si nu a mai putut redresa. Pacat. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Si zici: lasa ca am masina mare si grea, e ca tancul, in caz de accident am sanse mai mari sa scap. Totul e atat de relativ.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Esp-ul ar ajuta cumva intr-o astfel de situatie? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 (editat) Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! m-au trecut fiorii,am crezut pina in ultimul moment ca sacapa de tir. cauza este clar cea descrisa mai inainte de mai multi colegi,a intrat pe acea banda de zapada si sa infranat partea stanga. cine zice ca merge doar cu o parte a masini prin zapada si nu se intapla nimic nu cred ca vb despre aceleasi lucru. eu cind ma duc acasa am o portiunue de 100m de drum de tara pietruit,acum cu zapada asta avand garda mai mare decat vecini mei incerc mereu sa incalec sleauirle pt a nivela starda pe toata latimea ei,dar se pare ca vecini mei sunt batuti in cap si cred ca ei merg cu tranvaiul nu cu masina,dupa cateva zile vin tot la mine sa imi bata obrazul ca am facut sleauri prea mari si ei raman pe burta cu masinile,dobitoci. in sfasit cum spuneam incalec sleaurile si cateodata ciupesc putin de zapada afanta de pe margine drumului si ma trage inafara strazi intr-un mod foarte decis cateodata reusesc sa intru inapoi dar trag de volan cu nadejdie altadata nu mai reusesc si trebuie sa fac alte manevre,si eu circul cu 10-20km/h pe aceasta strduta. asemenea nenorociri aduc autostrazile fara despartitoare de trafic,intr-o mica masura este o sinucidere sa mergi pe astfel de autostrazi. Editat Februarie 28, 2012 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! De 2 ori a incercat sa mearga cu rotile din stanga pe zapada (0 : 17), a tras cam brusc de volan dreapta si a acrosat camionul de pe banda 1. De acolo ori a ramas fara alimentare, ori a pierdut controlul la acrosarea cu camionul, altfel nu-mi explic cum a oprit practic in fata TIR-ului. Iar la faza cu facutul tandari, luati de va uitati la un impact asemanator :http://www.youtube.com/watch?v=Ia9MVwNhpCU&feature=related Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! pffff....ce masina mi-am luat...zici ca a fost (este) din plastic toata. mi s-a facut un gol in stomac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! . Iar la faza cu facutul tandari, luati de va uitati la un impact asemanator :http://www.youtube.com/watch?v=Ia9MVwNhpCU&feature=related 1. Nu este de loc asemanator. In cazul prezentat de tine este un impact lateral. Ca sunt n victime, alta poveste, dar nu se vede starea masinii. 2. Cazul prezentat de @vitalies, este unul frontal, in care masina este practic spul-be-rata. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Cazul prezentat de @vitalies, este unul frontal, in care masina este practic spul-be-rata. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=OlrZEIjXGro slow motion. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! Buna seara ! Ambele cazuri sunt impacturi laterale. Adica mașina-victima a fost lovită din profil. Nu mai contează din ce cauză a derapat Navara, că treburi de-astea se intamplă și din motive de acvaplanare, de aderență diferita stanga/dreapta, etc. Si se poate intampla oricui... Faptul că s-a ajuns la accident este datorat odată vitezei prea mari pentru condițiile de drum, și in al doilea rand inexistenței parapeților de separare a sensurilor de mers. Iar dezintegrarea mașinii este extrem de normală in acele condiții, daca iei in considerare masele si vitezele vehiculelor implicate. Adica circa 2.5 tone Navara aproape stand pe loc, si 30-40 de tone Freightliner-ul ala sau ce era, deplasandu-se cu 90 - 100km/h. Si poate mai aud pe careva susținand avantajele unui sasiu separat de caroserie raportat la o caroserie autoportanta, cand e vorba de rigiditate... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Navara - nu este indicat cardiacilor! http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=OlrZEIjXGro slow motion. Ati observat ce eschive a facut soferul din spatele tirului.. cel cu luminile aprinse?? Ce bafta a avut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate