aasergiu Postat Mai 13, 2012 Autor Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 Parghiile sunt la locul lor,portierele cu problema se deschid numai din interior daca trag de 2 ori de maner si se ridica incuietoarea in sus,nu vor sa se deschida din teleconamda si de la butonul din masina de incuiat/descuiat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 stanga fata o deschizi din interior? ...dupa aia cobori din masina si te urci la volan sau e cu volan pe dreapta... apuca-te si cauta actuatoare noi ca nu ai altceva de facut NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 Da stanga fata si dreapta spate le deschid din intrerior, Masina este cu volan pe dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 (editat) Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 in general cam asta e durata lor de viata... in jur de 10 ani...si mie mi s-au dus cele doua din spate la diferenta de doua saptamani, tu ai nevoie de FQJ102890(fata) si FQM100700(spate)...bage-le pe google si vezi pe unde e mai ieftin ca sunt multe variante...sau daca te grabesti vezi daca au la Land Atelier ca daca au pe stoc le ai de pe o zi pe alta...nu-s ieftine dar tin cam 10 ani sau mai mult... de aia e bine sa ai setata deschiderea pe SPE(single point entry) ca daca esti singur nu mai uzezi si celelalte mecanisme astea deschizandu-se doar la a doua comanda. poti incerca smecheria asta poate mai economisesti ceva http://www.mud-club.com/index.php?topic=81096.0 ...de obicei nu prea tine dar merita incercat Editat Mai 14, 2012 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 ajutatima cu niste site-uri cu accesorii off road (kituri inaltare) de discovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 ajutatima cu niste site-uri cu accesorii off road (kituri inaltare) de discovery In sectiunea "Promo" te-ai uitat, ai cautat ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 CE PARERE AVETI DE ACEST SUSPENSION LIFT PT LR DISCOVERY 2 http://www.ebay.co.uk/itm/Land-Rover-Discovery-Series-2-TD5-V8-40mm-Spacer-Suspension-Lift-kit-Full-/220976196739?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3373352c83 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 (editat) Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 CE PARERE AVETI DE ACEST SUSPENSION LIFT PT LR DISCOVERY 2 http://www.ebay.co.uk/itm/Land-Rover-Discovery-Series-2-TD5-V8-40mm-Spacer-Suspension-Lift-kit-Full-/220976196739?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3373352c83 Aici ai inaltatoarele pentru perne. (nu stiu care din poza) Pentru fata ar fi bine sa mergi pe varianta clasica, arcuri+amortizoare. Editat Mai 29, 2012 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 Cele cu gaura mica in mijloc sunt pentru perne (vezi ca trebuie sa modifici si amortizoarele apoi si cu testerul LR de ridicat din senzori). Si eu recomand pe fata ridicarea prin arcuri si amortizoare. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 .... poti incerca smecheria asta poate mai economisesti ceva http://www.mud-club.com/index.php?topic=81096.0 ...de obicei nu prea tine dar merita incercat Fery, am incercat eu smecheria asta.... la mine nu merge.... tre sa-mi cumpar un u nou......:sh2 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 Sergiu pe spate pune-i inaltatoare si cu extensie de senzor dar pe fata acelasi sfat pune amortizoare si arcuri noi. Numai ca arcurile pe fata le schimbi in functie daca vrei sa ii pui pe fata bara HD si troliu. Inalta masina ca sa iesim impreuna prin jurul Campulungului. Si uitate si de o pereche de cauciucuri ca trebuie schimbate ale de pe masina ta. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Septembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 O importanta intrebare,vreau sa-mi schimb uleiul la Disco2, 2.5td5 din 99, si nu stiu cat ulei sai bag,si ce ulei sai bag? Recomandati-mi va rog un ulei de motor pt aceasta masina,un ulei pt cutia de viteze manuala,un ulei pt grupul fata si spate,si un ulei pt servo. Vreau sa o pregatesc de sezonul rece,i-am luat si niste roti (bf goodrich at 265/75r16)sper sa nu-mi atinga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 toate informatiile astea le gasesti in RAVE la "Fluids and lubricants" ... gumele alea fara lift si transmisie HD sunt prea mari, nu te sfatuiesc sa le pui...o sa frece la viraje si chinuie si transmisia NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 O importanta intrebare,vreau sa-mi schimb uleiul la Disco2, 2.5td5 din 99, si nu stiu cat ulei sai bag,si ce ulei sai bag? Recomandati-mi va rog un ulei de motor pt aceasta masina,un ulei pt cutia de viteze manuala,un ulei pt grupul fata si spate,si un ulei pt servo. Vreau sa o pregatesc de sezonul rece,i-am luat si niste roti (bf goodrich at 265/75r16)sper sa nu-mi atinga. La motor 5W30 merge mult mai bine decat altele, an incercat Valvoline si Ford , intra 7,5 litri. Vezi ca are 2 filtre, atentie la cel centrifugal , la strangerea capacului se poate strica filetul din corpul filtrului; la celalalt, trebuie putina atentie ca nu iese prea usor, poate pe rampa e altfel. La cutie, MTF94, ulei de la reprezentanta, nu incerca altceva, mai este Evo 1 de la Difflock, dar e greu de adus, parca 3-4 litri. La cutia de transfer si punti, eu am parca Castrol 75W90 sau 80W90, in jur de 1 litru la punti si cca 2 la cutia de transfer. Uleiul de servo-e bine sa folosesti uleiul special "extreme climate" parca se cheama, e verde, dar merge orice alt ulei (eu am rosu de 1 an), totul e sa nu amesteci culorile. Cu dimensiunea asta la roti o sa ai probleme, incearca sa mergi pe maxim 245/75/16. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: intrebari - land rover discovery2 2.5 td5, `99 Ai aici postate paginile care iti trebuie din Owner Manual http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37002-Proiect-Troian-Mugur&p=372340&viewfull=1#post372340 Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate