Ryder Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 (editat) Pivotii si capetele de bara la feroza reprezentau o mare problema: nu se gaseau sau cand se gaseau valorau greutatea lor in aur. Am gasit pe ebay un nene care vinde asa: Capete de bara - toate 4, inclusiv alea curbate greu de gasit Pivoti inferiori - la preturi rezonabile Pivoti superiori - foarte greu de gasit, tot la pret rezonabil. Daca e cineva interesat sa dea un semn, eu vreau sa fac o comanda pt mine sa imi iau capetele de bara si pivotii superiori, eventual comand mai multe odata. Editat Martie 4, 2012 de Ryder VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara Pune niste poze. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara Salutare cam cat vine tot ''kitul'' :) da un pm ceva daca nu vrei sa scri aici.M-as baga si eu pe sistemul sa fie acolo ca cine stie cand am nevoie. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara Vreau si eu un pm pt tot kitul. Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara Salutare am si eu mare nevoie de ele. imi poti trimite un pret pe mail ryovidiu@yahoo.com sau mesaj pe tel 0745761372:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara Multumesc pentru oferta, cumpar 100% , o sa te contactez telefonic zilele urmatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara salutare, se pare ca as avea si eu nevoie de ele. daca mai este un loc si pentru mine da-mi un semnal pe claudiu_retisan@micropolisdata.ro. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcwj Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 (editat) Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara 7886 Editat Martie 9, 2012 de gcwj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara Salutare. Au sosit piesele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara Salutare,nu stiu cat costa pivotii si capetele de bara pe ebay si nici nu vreau sa fac reclama strungarului meu,dar am vazut niste piese iesite din mana lui super ok,si la preturi de super ok.omul construieste pivoti si capeti de bara pt ATV,microbuze,masini de teren exact ca si originalul.dk ajuta pe careva va dau nr de telefon sau pe cei din zona ii pun direct in legatura:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara Salutare.Au mai sosit piesele acelea ? Sunt tare curios daca se potrivesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara Au sosit, nu s-au potrivit pentru ca au gresit comanda, pana la urma mi-au rambursat banii, le-am trimis piesele inapoi... a durat 3 luni, eu nu ma mai incurc cu ei. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate