Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Directie Feroza pivoti/capete de bara

Ryder

Postări Recomandate

Pivotii si capetele de bara la feroza reprezentau o mare problema: nu se gaseau sau cand se gaseau valorau greutatea lor in aur.

Am gasit pe ebay un nene care vinde asa:

Capete de bara - toate 4, inclusiv alea curbate greu de gasit

Pivoti inferiori - la preturi rezonabile

Pivoti superiori - foarte greu de gasit, tot la pret rezonabil.

Daca e cineva interesat sa dea un semn, eu vreau sa fac o comanda pt mine sa imi iau capetele de bara si pivotii superiori, eventual comand mai multe odata.

Editat de Ryder
VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Directie Feroza pivoti/capete de bara

Salutare cam cat vine tot ''kitul'' :) da un pm ceva daca nu vrei sa scri aici.M-as baga si eu pe sistemul sa fie acolo ca cine stie cand am nevoie.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salutare,nu stiu cat costa pivotii si capetele de bara pe ebay si nici nu vreau sa fac reclama strungarului meu,dar am vazut niste piese iesite din mana lui super ok,si la preturi de super ok.omul construieste pivoti si capeti de bara pt ATV,microbuze,masini de teren exact ca si originalul.dk ajuta pe careva va dau nr de telefon sau pe cei din zona ii pun direct in legatura:h5

Link spre comentariu

Au sosit, nu s-au potrivit pentru ca au gresit comanda, pana la urma mi-au rambursat banii, le-am trimis piesele inapoi... a durat 3 luni, eu nu ma mai incurc cu ei.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare