shreck Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Salutare am si eu o problema cu pompa de injectie pierd motorina prin partea de jos vezi poza ma poate indruma cineva cu un sfat ? unde este cercur rosu... pe acolo picura..aprox la 2 sec cate o picatura exact pe furtunul de apa care iese din motor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Problema pompa injectie Y60 In Brasov avem un atelier bun de reparatii . Chiar azi e gata masina mea dupa o reparatie la aceeasi piesda (pompa blocata) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Problema pompa injectie Y60 Cica la Filaret e un turc care e doctor in reparatii de pompe de injectie.Vorbeau baietii in sectiunea mitsubishi de el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Problema pompa injectie Y60 Cica la Filaret e un turc care e doctor in reparatii de pompe de injectie.Vorbeau baietii in sectiunea mitsubishi de el. exact la turc am fost...cu pompa-n brate... lucrare de nota 20... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Problema pompa injectie Y60 Cat a costat ma reparatia? Varsa acilea tot ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Problema pompa injectie Y60 Detaliaza te rog ce a fost schimbat care a fost cauza si costul lucrarii in sine :tk Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Problema pompa injectie Y60 am si io aceeasi probleme cu masina imi poti spune si mie unde ai reparat masina ,adica cap coada nu numai pompa .mutumesc KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Problema pompa injectie Y60 n-a avut pompa defecta ...i-am taiat noi conducta ...shreck, n-ai vazut ca era tingirea sub masina ...produceam cam un litru pe noapte ...cat a stat masina la garaj ? 3 luni ... am puso d-un plin! :ha::h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate