morsanul Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 daca are cineva montat pe masina instalatie de hidrogen ,as vrea sa-mi povesteasca si mie daca merita sa montez si eu una pe fordul meu de 4L! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? dar de ce hidrogen? Gazul (GPL) nu mai e bun? In plus nu cred ca o sa prea gasesti statii de alim cu hidrogen........... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Re: cine are instalatie de hidrogen ? De instalatii pe hidrogen la turisme am auzit numai la BMW.Personal n-am vazut niciuna. Cred ca nu te referi la prostiile alea cu hidroliza apei:ha: Dupa cum se vede si in avatar am incercat toate variantele...si te asigur ca nu merge,chiar daca am iesit cu rezervorul full de H2O. Editat Martie 5, 2012 de asfalttango Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? ...si te asigur ca nu merge,chiar daca am iesit cu rezervorul full de H2O. pai aici ai gresit, trebuia sa bagi HHO, nu apa chioara ... :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morsanul Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? mai baieti! ia intrati pe http://www.auto_hidrogen.ro si vedeti despre ce-i vb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? Ai vazut cat trebuie sa consumi ca sa obtii hidrogen? Ce iei pe mere, dai pe pere. Daca era asa rentabil, instalatia era demult in dotarea standard a masinilor noastre. :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? Am vazut eu pe un Smart dar nu am intrebat mai multe. Cred ca a fost pusa in Anglia. Tin minte ca avea un rezervor pentru apa. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? Din aceeasi categorie mai sunt si magnetii miraculosi... macar aia sunt mai ieftini :ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morsanul Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? V-am trimis pe site gresit ! scuze la toata lumea http://www.hidrogen-auto.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 (editat) Re: cine are instalatie de hidrogen ? Cine crede ce spun astia pe site a uitat tot ce nu a invatat vreodata pe la fizica si chimie!:ha: Nu contest ca se pot produce cativa atomi de hidrogen cu mantocaria aia dar la bilantul energetic esti pe minus deoarece ai consumat mult mai multa energie sa produci o cantitate infima de asa zis HHO (si numele e predestinat) coroziv si cu putere calorica de 4 ori mai mica decat hidrocarburile - pe intelesul tuturor e frectie la un picior de lemn. Aruncati un ochi pe aici http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_Hydrogen_7 sa vedeti cam ce a reusit BMW sa faca in domeniu la bugete de cercetare uriase. Viitorul poate fi al hidrogenului dar nu ars in motor si cu atat mai putin produs in masina din apa chioara prin electroliza - daca vorbim de pile de combustie cu hidrogen care produc electricitate e cu totul altceva. Asta e,se gasesc destui care dau bani pe asa ceva si care sustin sus si tare ca troaca lor merge mai bine decat Apollo11 si consuma doar apa plata cu lamaie de cand i-au montat marea inventie. Din aceeasi gama exista si economizorul de energie electrica pe care il bagi in priza si el iti scade consumul cu 30% - marea inventie are 2 led-uri la care te uiti cum clipesc degeaba - si diverse alte asemenea tepe,mai noduroase sau mai soft,pentru toate gusturile. Clientela este,bani sunt (romanul cand se zgarceste la tarate nu conteaza cat il costa) asa ca de ce sa nu manance si gura lor ceva in fond nu ei sunt de vina.:ang1 Editat Martie 6, 2012 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? Cine crede ce spun astia pe site a uitat tot ce nu a invatat vreodata pe la fizica si chimie!:ha: Nu contest ca se pot produce cativa atomi de hidrogen cu mantocaria aia dar la bilantul energetic esti pe minus deoarece ai consumat mult mai multa energie sa produci o cantitate infima de asa zis HHO (si numele e predestinat) coroziv si cu putere calorica de 4 ori mai mica decat hidrocarburile - pe intelesul tuturor e frectie la un picior de lemn. Aruncati un ochi pe aici http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_Hydrogen_7 sa vedeti cam ce a reusit BMW sa faca in domeniu la bugete de cercetare uriase. Viitorul poate fi al hidrogenului dar nu ars in motor si cu atat mai putin produs in masina din apa chioara prin electroliza - daca vorbim de pile de combustie cu hidrogen care produc electricitate e cu totul altceva. Asta e,se gasesc destui care dau bani pe asa ceva si care sustin sus si tare ca troaca lor merge mai bine decat Apollo11 si consuma doar apa plata cu lamaie de cand i-au montat marea inventie. Din aceeasi gama exista si economizorul de energie electrica pe care il bagi in priza si el iti scade consumul cu 30% - marea inventie are 2 led-uri la care te uiti cum clipesc degeaba - si diverse alte asemenea tepe,mai noduroase sau mai soft,pentru toate gusturile. Clientela este,bani sunt (romanul cand se zgarceste la tarate nu conteaza cat il costa) asa ca de ce sa nu manance si gura lor ceva in fond nu ei sunt de vina.:ang1 +1 :br:tk Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? Din aceeasi gama exista si economizorul de energie electrica pe care il bagi in priza si el iti scade consumul cu 30% - marea inventie are 2 led-uri la care te uiti cum clipesc degeaba - Ideea e sa te uiti la leduri ... cu lumina stinsa ...:ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? La aspectul asta nu m-am gandit!:al In cazul asta merita cumparat!:uameni:fr2:ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: cine are instalatie de hidrogen ? Am mai scris prostia asta pe un forum (ne-offroad), de lene fac un copy/paste: Tehnic e pacaleala, vrajitorie, minciuna, prezentare deformata a realitatii, bataie de joc de legile fizicii. Juridic ar fi inselatorie, fals, frauda, escrocherie. Atunci cand justitia va avea chef sa se ocupe in sfarsit si de gunoaiele astea. Americanii, inventatorii incontestabili si neobositi a acestor forme de prosteala ii spun simplu "scam". Din pacate sunt nu numai inventatori ci si exportatori neobositi. Problema e subiect de psihologia maselor si sociologie si nu de tehnica. Totusi, in doua vorbe: producerea unui combustibil (aici hidrogen) dintr-o substanta necombustibila (apa) se face cu un consum energetic mai mare decat cel generat de reactia inversa, datorita randamentului, care este intotdeauna subunitar. Punct. Daca totusi crezi ca-ti cumperi un reactor nuclear intr-un borcan, da-i bataie, daca nu merge, poate ca-l folosesti pentru muraturi. Se numeste HHO, sau Ha-ha, Ooooo, (Hi-Ho, dupa unii autori) pentru ca escrocheria cu H2O e fumata dinainte de WWII si se cerea coafata. Adaug acum ca OPC ar trebui sa se implice si sa ia masuri urgente, dupa ce va termina cu problema porcariilor pe care le bagam in gura, adica prin 2045. Ca sa aiba si justitia vreme sa rezolve problema la timp, adica prin 2054. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Re: cine are instalatie de hidrogen ? E un atelier in Bucuresti care produc astfel de instalatii ... ei fac tot si generatorul si electronica, insa surpriza: I-am intrebat cat creste puterea cu astfel de instalatie: "Pai nu prea creste, sau creste foarte putin, dar nu asta urmarim" :no1 Atunci cat scade consumul? "Undeva la 10% poate maxim 20%, dar nu asta urmarim" :shock: Pai de ce le mai faceti, pentru ce, care e scopul? Si aici am primit un raspuns la care nu ma asteptam :grin: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Re: cine are instalatie de hidrogen ? E un atelier in Bucuresti care produc astfel de instalatii ... ei fac tot si generatorul si electronica, insa surpriza: I-am intrebat cat creste puterea cu astfel de instalatie: "Pai nu prea creste, sau creste foarte putin, dar nu asta urmarim" :no1 Atunci cat scade consumul? "Undeva la 10% poate maxim 20%, dar nu asta urmarim" :shock: Pai de ce le mai faceti, pentru ce, care e scopul? Si aici am primit un raspuns la care nu ma asteptam :grin: Cumva raspunsul a fost de genul:"apa, aerul si fraierul"?:grin::ha2:ha2:ha2 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Re: cine are instalatie de hidrogen ? Mult mai ok mi se par instalatiile de GPL pentru diesel, cica reduc consumul de motorina la 60% (pentru ca nu merg doar pe GPL, ci combinat), si apare si o crestere de putere de vreo 35CP. Si am aflat ca se gasesc SH si prin RO, accesibile ca bani. Aici treaba e mult mai clara, nu e pe ghicite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate