radu ovidiu Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 daca nu-i cu suparare , propun infintarea unui topic unde toti cei proaspeti sositi pe forum sa poata da pe rapid 20- 25 de posturi necesare postarii unui anunt de vanzare ,in acest fel evitandu-se activarea aiurea a altor topicuri uitate de lume . comentarii de genul : "frumos" , "interesant " , ...samd.. nu de alta dar vad foarte multe persoane care efectiv fac concurs cu comentarii de genul asta. sper ca nu am deranjat foarte multa lume cu acest thread :tk nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Aceasta regula are ca scop doar sa tina departe de forum pe cei mai multi dintre samsari, precum si pe cei care vor sa utilizeze forumul doar in scopuri comerciale, asta neinsemnand ca regula s-a dovedit a fi infailibila, dar pana acum a fost si este suficient de buna in acest sens..... Ceea ce propui tu e "nitel" o contrazicere in termeni..... Pe de alta parte, ar mai fi de spus ca in Regulament scrie clar ca postarile de "umplutura" vor fi sterse fara explicatii, si crede-ma ca toti moderatorii avem suficienta experienta si rapiditate in a tempera elanul spre Mica Publicitate ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... era o gluma sper sa se interpreteze ca atare nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... E ok, a facut in sfarsit, 20 de postari valide. Acum is curios ce dracu are de vanzare ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... daca nu-i cu suparare , propun infintarea unui topic unde toti cei proaspeti sositi pe forum sa poata da pe rapid 20- 25 de posturi necesare postarii unui anunt de vanzare ,in acest fel evitandu-se activarea aiurea a altor topicuri uitate de lume . comentarii de genul : "frumos" , "interesant " , ...samd.. nu de alta dar vad foarte multe persoane care efectiv fac concurs cu comentarii de genul asta. sper ca nu am deranjat foarte multa lume cu acest thread :tk Nu va exista niciodata un asemenea topic. Regula celor 20 de posturi are niste scopuri foarte clare. Doresti sa te folosesti de acest forum ca sa iti vinzi ce ai disponibil, trebuie sa "platesti" . Plata in cazul asta sunt 20 de postari UTILE pe forum. Exemplu de post UTIL: "Intrebare. Cati litri de ulei intra in diferentialul de ...?" Exemple de posturi INUTILE de UMPLUTURA sunt cele de care ziceai si tu respectiv mesaje de genul "Frumos" "Buna treaba" etc... De cele mai multe ori ii mirosim pe cei care baga posturi de umplutura si al caror scop este de a ajunge cat mai rapid la vanzari. Posturile lor INUTILE sunt de obicei sterse. Chiar azi am avut un caz de genul acesta. Prin aceste practici dorim ca sa dezvoltam forumul prin postarea de materiale UTILE si sa limitam accesul celor care intra aici strict pentru comert. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... frumos asa :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... E ok, a facut in sfarsit, 20 de postari valide. Acum is curios ce dracu are de vanzare ... Da, deci se vede din avion postarea de umplutura : Zep tocmai intrebase acelasi lucru fix inaintea dansei ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70084-Role-pt-cablu-de-troliu.-Modele-si-montaj.&p=782438#post782438 :ha: Oricum, ca toate reprezentantele sexului frumos, a fost foarte tenace, ambitioasa, dar a ignorat sa citeasca Regulamentul unde ar fi vazut ca postarile de la Diverse nu se contorizeaza si chiar daca doar eu i-am sters de cand s-a inregistrat vreo 20-25 de astfel de postari, tot a reusit ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Da dar tot incearca :)) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69268-tractoras-nou&p=782432#post782432 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Da dar tot incearca :)) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69268-tractoras-nou&p=782432#post782432 Sa nu fim "mai catolici decat Papa".......am vazut si acel post, dar acolo este un topic de iesire al unui clujean de-al ei si mi se pare normal ca totusi sa comunice intre ei, sa se cunoasca, nu crezi ....? Toate postarile (nu exagerez, dar cam 95% din postari citesc....) sunt atent cantarite si sper ca sunt obiectiv cam tot in atatea cazuri......poate fi cineva obiectiv 100 % ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Da! Si-a facut ratia de posturi si nu ne-a dezamgit!:uameni Are acum in sectiunea MP un topic deschis. Evident ca a trebuit sa-i atraga @max atentia ca la acel anunt sunt necesare si pozele... :uameni Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 (editat) Re: pentru domnii admini , moderatori... Ma gandeam... :grin:, daca Corina nu este de fapt..., un Corinoi... :ha: :opam mai facut un post..., nuuu..., v-am pacalit..., este la Discutii Diverse! :old:uameni Editat Martie 6, 2012 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Ma gandeam... :grin:, daca Corina nu este de fapt..., un Corinoi... :ha: Nu, nu, nu.....mainile alea din pozele cu amortizoare nu sunt ale ei ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 (editat) Re: pentru domnii admini , moderatori... la postari cred ca era ea. la vanzari pune mana sefu, barosanu ca sa ia grosu'.:ha: LE;azi ma duc la don Luigi cu masina sa mestereasca ceva pe la ea. daca imi scoate vreo piesa defecta vin si o pun aici la MP, sa vand si eu ceva, ca tot n-am nimic de vanzare :ha: Editat Martie 6, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Ma gandeam... :grin:, daca Corina nu este de fapt..., un Corinoi... si pun pariu ca n-are nici 25 de ani :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... mno ca o mai aparut unu care in 5 ore are deja 23 de posturi.. asteptam pariuri cu ce are de vanzare..:banana nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Re: pentru domnii admini , moderatori... O masina? Editat Aprilie 4, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Ziceati de Corina ca alearga sa faca posturi peste tot.Asta inseamna ca macar citeste forumul. Totusi-ce ziceti de aia de la Vanzari-cumparari care apar cu 1 post-nici macar prezentare- si mai si scriu in anunt, pe langa altele: "........raspund doar daca am chef, nu ma deranjati daca nu vindeti ce vreau eu....". Ar fi cazul sa nu se mai raspunda la aceste anunturi. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Nu inteleg cum poate un incepator ne-mecanic, sa spuna chestii utile pt cei mai experientati, in primele 20 de posturi. Ma rog, pot fi si exceptii, dar nu o regula. Dati-le o sansa, doua, cine stie :cl peace father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Totusi-ce ziceti de aia de la Vanzari-cumparari care apar cu 1 post-nici macar prezentare- si mai si scriu in anunt, pe langa altele: "........raspund doar daca am chef, nu ma deranjati daca nu vindeti ce vreau eu....". Ar fi cazul sa nu se mai raspunda la aceste anunturi. Despre cine e vorba ca nu imi dau seama? Da-mi te rog un link. Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Despre cine e vorba ca nu imi dau seama? Da-mi te rog un link. Mersi. Cred ca de asta e vorba: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70584-cumpar-4*4-neaparat :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Re: pentru domnii admini , moderatori... Ziceati de Corina ca alearga sa faca posturi peste tot.Asta inseamna ca macar citeste forumul. Totusi-ce ziceti de aia de la Vanzari-cumparari care apar cu 1 post-nici macar prezentare- si mai si scriu in anunt, pe langa altele: "........raspund doar daca am chef, nu ma deranjati daca nu vindeti ce vreau eu....". Ar fi cazul sa nu se mai raspunda la aceste anunturi. Din cate vad userul la care faci referire s-a exprimat cu totul si cu totul altfel: "PS: Raspund doar daca sunt interesat." Nu prea seamana cu ce vrei sa-i pui tu in gura (ma refer la cuvinte, vorbe)... Pana la urma este dreptul lui sa aleaga...:x L.E. Iar prezentarea lui este aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=787260#post787260 Deci? Despre ce vorbim? :uameni Editat Aprilie 19, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Nu mai fiti rautaciosi ...Nu toti sunt "betmeni" ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Nu inteleg cum poate un incepator ne-mecanic, sa spuna chestii utile pt cei mai experientati, in primele 20 de posturi. Ma rog, pot fi si exceptii, dar nu o regula. Dati-le o sansa, doua, cine stie :cl peace Sansa asta a fost acordata si ras-acordata si s-a abuzat de ea la maxim....... Scopul principal al forumului este schimbul de informatii ! Nu-ti suna putin ciudat ca un user sa nu aiba nimic de spus/intrebat/prezentat pe acest forum , dar in schimb ar avea DOAR ceva de vandut.....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Daca nu ai 20 de postari nu poti pune anunt sau nici nu poti accesa rubrica "Mica Publicitate" ? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Daca nu ai 20 de postari nu poti pune anunt sau nici nu poti accesa rubrica "Mica Publicitate" ? Cele 20 postari limiteaza postarea unui anunt sau a unui reply, dar daca un user are minim postarea de la Prezentarea membrilor poate vedea Mica Publicitate si il deci poate contacta pe cel care a pus anuntul. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate