Musiu Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Posibil. Eu totusi as dori sa aud ce au de spus/vandut. Se poate face o sectiune separata gen Bazar/talcioc 4x4? Cu siguranta se va gasi ceva interesant pe acolo si poate chiar sunt oameni care vor sa vada/auda/vanda, dar nu sunt vorbareti sau nu au nimic de adaugat. Asa poate scapan de posturi inutile, cred. father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Posibil. Eu totusi as dori sa aud ce au de spus/vandut. Se poate face o sectiune separata gen Bazar/talcioc 4x4? Cu siguranta se va gasi ceva interesant pe acolo si poate chiar sunt oameni care vor sa vada/auda/vanda, dar nu sunt vorbareti sau nu au nimic de adaugat. Asa poate scapan de posturi inutile, cred. E plin netul de site-uri de vanzari unde ii poti gasi pe cei care au ca singur scop vanzarea diverselor obiecte, produse si de care te arati interesat. Sectiunea de Mica Publicitate a unui forum cu un specific clar si limitat, respectiv 4x4, nu se poate transforma intr-un talcioc universal de vandut/cumparat chiloti, imobiliare, acvarii, seminte, ciment, stiuleti, papagali, bani vechi, bibelouri, tigari, carlige de rufe, pitici de gradina, carcase de porc, covoare, plasa de Buzau, etc.....etc....etc..... Pe 4tuning se intampla asa ceva, se vinde vreunul din produsele de mai sus .....? Sau pe un forum de acvaristica crezi ca vei vedea vreodata vreun anunt de Simexuri......? Intelegi ideea ? Nu are cum sa nu "fie vorbaret" daca are o problema la masina, o nelamurire, o intrebare tehnica, o iesire cu poze, un traseu care i-a placut si atunci te faci auzit postand la sectiunea corespunzatoare........Daca este mut, n-are nici o problema, nici o intrebare, nimic de impartasit, nici o parere despre nimic din ce se afla postat pe acest imens forum, dar in schimb are doar ceva de vandut, deci de fapt acel user vrea doar ca sa profite si sa-si vanda obiectul pentru ca a constatat el ca aici "are balta peste", atunci in acest caz, locul acelui user nu este pe acest forum si are la dispozitie infinitul internetului sa-si vanda ce are de vandut si "sa-si faca auzita mutenia lui".......... Pe forumul nostru exista sectiunea Bazar care a fost conceputa in ideea in care exista totusi obiecte care nu au legatura neaparat cu auto sau cu 4x4, dar totusi ar putea fi utile altcuiva de pe acest forum si vine ca o facilitate pentru userii de buna credinta de pe acest forum : de ex. schiuri, biciclete, rulote, remorci, telefoane, GPS, scule diverse........Si in acest caz, notiunea "talcioc 4x4" nu-si mai gaseste rostul ! Iti repet : acel "poate scapam de posturi inutile" a fost incercat si ras-incercat..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Nu vad ce este asa greu sa faci 20 de postari in care sa spui ceva ok in afara de :frumoasa masina,cat ai dat pe cauciucuri etc.Poti spune ceva util de genul am fost la service am schimbat placutele manopera a costat atat si piesele atat.Regula cu un minim de postari este valabila pe multe forumuri pentru ca lumea sa se cunoasca cat de cat.Eu nu am avut masina 4x4 vreo 2 ani de zile timp in care am stat pe forum si am adunat ceva postari fara ca cineva sa ma urecheze de offtopic.Daca chiar ai nevoie sa vinzi ceva urgent nu trebuie sa o faci neaparat aici mai sunt destule siteuri unde nu trebuie decat de un cont. Vai acum am vazut am facut 777 de postari :D. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... sarruss , daca vrei da un reply si aici..asa mai aduni posturi .esti al 2-lea care incearca asta azi :ha: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... sarruss , daca vrei da un reply si aici..asa mai aduni posturi .esti al 2-lea care incearca asta azi :ha: .....Nu fi rau, la Diverse nu se contorizeaza......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... da.. oare ce vrea sa vanda?? :ha: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... da.. oare ce vrea sa vanda?? :ha: Asteptam cu profund interes, nu...?!? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... jante vrea sa vanda ..oare apuca? :ha: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Hmmm....la asa graba, mie imi suna a masina !!! :h5 PS - E gata, are 20, dar sunt la limita Regulamentului..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Eh hai sa nu fim rai sa-i mai lasam poate poate....Imi aduc aminte cand a intrat liviuoff pe forum.Nu prea le avea el asa cu forumul si toti se luau de el ca vrea sa faca postari.Mai vorbeam cu el pe mess despre forum ce si cum sa faca.Acum este tot pe forum si cred ca va mai ramane mult timp. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Pai ia uita-te tu putin la topicurile deschise de Liviu si ai sa vezi cate chestii a pus el la vanzare......e o diferenta, nu ? ...Si crede-ma ca Liviu si acum ma pomeneste la cat l-am "hingherit" atunci.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... sarrus nu vinde masina ca de-abia a luat-o. De vandut are un set de roti si un set de praguri care le puteam pune eu la vanzare. Domnule radu ovidiu, ce posturi ar fi trebuit sa aibe sarrus care abia si-a luat masina si care de putin timp e gata modificata (in stadiul in care e)? Daca postul in care-si prezenta masina nemodificata/modificata nu va satisface ochiul critic? Sa dezbata vreo 10 posturi un versus intre T-max si Woger care sa-l ia si bla bla v-ar satisface? Si peste o saptamana doua cand ia T-max de la calinvas veti considera ca nu au fost de umplutura posturile? Daca aducea in discutie vre-o problema cu care se confrunta gen: troliu, bari fata/spate metalice de unde ... s-ar fi gasit careva sa-l traga de urechi si sa-i atraga atentia sa foloseasca functia search. Hai weekend placut si spor in continuare la posturi pline de consistenta precum majoritatea care le-ati avut si pana acum domnule radu ovidiu (link-uri de pe youtube, bancuri, critici la noii intrati). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... No offence @Cucuci, dar a indica tutorialul pentru functia "Cautare avansata" nu cred ca este o "tragere de urechi", ci mai degraba un mod de a identifica rapid raspunsul la niste intrebari/nelamuriri...... Pe de alta parte, cum probabil ai constatat deja, multi din cei vechi nu mai au rabdare sa vada, daramite sa mai si raspunda unor intrebari deja puse si raspuse pe acest forum..... Iar in cazul lui @sarrus, dupa cum poti vedea postarile lui au fost considerate ca atare si, asa cum am spus deja, in afara de graba de a intruni cele 20 postari, nu mi s-au parut a fi chiar "umplutura" si nu i-au fost sterse, asta in virtutea faptului ca acord "prezumtia de nevinovatie" oricarui nou venit si ii inteleg si entuziasmul descoperirii multor topicuri unde poate posta/intreba ceva....Cam asa cantaresc eu lucrurile...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Astral, nu mi-as permite sa comentez daca ai fi tu cel care-l ia la rost dar cand vine un domn gen radu ovidiu care e plin de posturi "consistente" in topicul de bancuri si alte asemenea mi se pare putin jignitor la adresa userului luat la rost. Fiecare intra pe forum cu scopuri diferite: unii cumpara, altii vand, altii citesc noutati, altii invata sa-si repare singuri masina, etc ... nu e asta o problema dar mi se pare deplasata atitudinea ca cea avuta de domnul radu ovidiu. Eu imi cer scuze pentru offtopic si pentru cuvintele scrise atat tie cat si domnului radu ovidiu daca le considerati jignitoare. :op Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Sa dezbata vreo 10 posturi un versus intre T-max si Woger care sa-l ia si bla bla v-ar satisface? Si peste o saptamana doua cand ia T-max de la calinvas veti considera ca nu au fost de umplutura posturile? Daca aducea in discutie vre-o problema cu care se confrunta gen: troliu, bari fata/spate metalice de unde ... s-ar fi gasit careva sa-l traga de urechi si sa-i atraga atentia sa foloseasca functia search. Stimabile, te rog sa te abtii de la insinuarile tale tampite prin care consideri ca daca prietenul tau nu va cumpara troliul Woger, ne vom arunca pe el si ii vom gasi nod in papura ca sa il ardem. As putea sa stiu de ce ajungi tu la astfel de concluzii? De unde scoti tampenia cu T-Max versus Woger? Ai mai vazut undeva o asemenea discutie? Nu de alta dar eu nu am vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... "Sa dezbata vreo 10 posturi un versus intre T-max si Woger care sa-l ia si bla bla v-ar satisface?" Adica tradus pentru tine Max: sa deschida colegul sarrus un topic nou in care sa explice ca pe lista lui de trolii e ori un Woger ori un T-max 9500 si sa-ntrebe colegii care sa-l ia, de ce, care-s plusurile/minusurile si astfel sa faca vreo 10 posturi. Cat despre insinuari tampite, tampenii si alte chestii ce le-ai mai scris, nu stiu despre ce vorbesti. Probabil ca ai citit alt post care nu-mi apartine si ai dat reply gresit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: pentru domnii admini , moderatori... Pana la urma s-a schimbat modificarea, sper ca acum ai inteles sensul cuvintelor mele si faptul ca nu bateam apropourile care tu le-ai inteles. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate