Poe79 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Buna ziua! Dupa mai bine de 2 ani de suferinta(dupa ce am vandut Patrolul)m-am hotarat ca a venit timpul sa revin in noroaie... Ieri am fost la Toyota Sud Bucuresti sa vad in ce conditii pot achizitiona un Hilux.Intrebarea mea catre voi:avand in vedere ca diferenta de pret intre 2.5 144cp si 3.0 171cp este de aprox.4700 euro,se merita sa fac un efort financiar pt 3.0? Masina va trage dupa ea si o platforma incarcata cu diverse marfuri... Daca vorbim de 3.0 ce parere aveti de cutia automata?Se preteaza si pt off road soft? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuko Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Hilux 2.5 sau 3.0 Salut. Am avut 2,5 in 2006, pe care am tinut-o 3 ani. Cea de 3,o pe care o am acum, este altceva-mai ''puternica''. De ce nu incerci o achizitie din DE ? Respect Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 (editat) Re: Hilux 2.5 sau 3.0 Eu am 2.5 si imi pare rau ca nu am facut efortul de care zici tu pentru 3.0, merita, am avut si eu dilema asta. In primul rand are motorul de LC pe el este altceva. Referitor la cutia automata, eu zic ca e ideala. Daca ar fi sa aleg din nou nu as mai gresi :grin:. Cum zice Suzuko, incearca din Germania o sa ai surpriza sa o iei mai ieftin :wink:. Editat Martie 6, 2012 de pretorian Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Poe79 Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Hilux 2.5 sau 3.0 Din Germania e bine,dar problema e ca o i-au pe firma iar din germania nu pot scadea decat 19% tva...plus ca vreau leasing iar din Germania mai greu.... Oricum cred ca la 3.0 raman,cutie automata si dupa lift si 33-uri...Multumesc pt sfaturi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuko Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Hilux 2.5 sau 3.0 Sigur, tu stii cum e mai bine. Eu am luat-o pe a mea la mana a doua.Era deja liftata OME si cu anvelope de 32".La viraj maxim si oarece flexare, atingea in caroserie.Drept pentru care am schimbat anvelopele cu 31''si am rezolvat problema.Pentru consiliere, iti recomand cu toata caldura pe Razvan de la GTC.Te poate sfatui profi in orice problema privind modificari dorite. Respect Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 (editat) Re: Hilux 2.5 sau 3.0 Din Germania e bine,dar problema e ca o i-au pe firma iar din germania nu pot scadea decat 19% tva...plus ca vreau leasing iar din Germania mai greu..... Se poate face leasing si daca cumperi din Germania. Noi am luat deja trei turisme pentru firma in acest sistem: masina cumparata si platita integral de firma, dupa care se face " lease back " cu o firma de leasing din Romania. Iar daca firma din Germania este reprezentanta atunci poate sa le faca plata direct firma de leasing , nu mai este nevoie de lease back. Editat Martie 6, 2012 de KTibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate