Cseke Alexandra Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 m-am decis sa nu mai vand masina, momentan, deci trebuie sa fac imbunatatiri: sa schimb cauciucurile? ce marime maxima pot sa pun pe ea, masina nu e inca inaltata dar ma gandeam si la inaltare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: imbunatatiri despre ce masina vorbesti? ce motorizare? fa o scurta descriere a masinii aici si poate primesti si raspunsurile de care ai nevoie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: imbunatatiri E vorba de o Vitara, daca-mi aduc bine aminte din prezentarea dansei..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=780831#post780831 Pentru anvelope, vezi pe link-ul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67271-Nou-posesor-de-vitara-sfaturi-anvelope&p=744012&highlight=anvelope+Vitara#post744012 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cseke Alexandra Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: imbunatatiri salut, da este o vitara, e standard, nu am modificat nimic la ea, doar ca am vazut in offroad cu una identica cu a mea , doar ca inaltata, condusa tot de o tipa ( mentionez asta pt ca stiu ca multi considera ca este un sport doar pt barbati) si nu o oprea nimeni. Multam pt linkul pt anvelope. ceva legat de troliu? eu nu am dar, mai multi mi-au spus ca cel mai bine e sa-l cumpar de afara. asa e? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: imbunatatiri Pentru troliu, la fel de simplu : Cautare avansata, cuvinte-cheie "troliu Vitara"......GO FOR IT ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: imbunatatiri ... ceva legat de troliu? eu nu am dar, mai multi mi-au spus ca cel mai bine e sa-l cumpar de afara. asa e? Ti-au spus si de ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cseke Alexandra Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: imbunatatiri SAlut, referitor la troliu, explicatia este ca : - raportul calitate pret e mai ok afara decat la noi. alta intrebare : cum pot sa pun poza masinii mele pe profilul meu, ca eu mi-am prins nasul pe aici.. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: imbunatatiri Ai doua variante, ambele descrise aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cseke Alexandra Postat Martie 8, 2012 Autor Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: imbunatatiri poza cu masinuta mea... hi hi hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate