ashiah Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Salutare, Asa arata acum Rangerul meu: in curand va primi cateva accesorii precum bara fata custom + troliu + proiectoare + scut metalic si snorkel. dupa finalizarea lucrarilor voi pune foto cu noul look::wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ashiah Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Ford Ranger XLT lucrarea este finalizata, masina a primit bara custom, troliu de 12000 lbs, proiectoare led, scut, snorkel si carlig. abia astept sa o noroiesc:) Marcel P. multumesc pentru seriozitate si calitatea lucrarii:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Ford Ranger XLT Multumim ptr aprecieri. Sa o noroiesti sanatos!! Numai bine, M Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Ford Ranger XLT Impreuna cu bara de pe fata cred ca ar fi mers si niste praguri pe masura..... Fiind o masina lunga, predispusa sa ramana pe burta, niste praguri HD, fixate solid de sasiu, ar aduce un plus de protectie.......ceva de genul : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ashiah Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Ford Ranger XLT Multumesc pentru recomandare. Pana acum, pragurile existente au protejat destul de bine masina si nu am simtit nevoia unora mai robuste. Am avut situatii in care am lovit buturi sau alte corpuri joase si a "fugit" masina cu totul fara a ramane urme... La Mazda ai avut praguri de fabrica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Ford Ranger XLT Da, au fost cele tip prag-scarita, tot din aluminiu, eloxat, care nu se zgariau, dar erau doar pe post de scarita pentru ca prinderea de sasiu era mult prea firava pentru a proteja si pragurile masinii in caz de sprijin pe ele sau de lovire..... Banuiesc ca si ce ai tu acuma pe masina, tot niste prinderi firave sunt..... Daca-mi dai o adresa de mail, iti pot trimite o gramada de poze cu modelele de praguri HD adunate de pe net pentru pick-up. Asa erau pragurile stock : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Ford Ranger XLT Salut, Spune-mi te rog ce dimensiune au cauciucurile, vreau sa pun at-uri pe un ranger stock si ma gandesc sa nu frece la viraje Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ashiah Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Ford Ranger XLT salut, cauciucurile sunt 245/75/r16. freaca putin dar numai la virajele in loc cu o oarecare flexare pe roata cu pricina, dar nu e o problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Ford Ranger XLT Mda...avand in vedere ca e la limita cu 245 70 de strada...Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Ford Ranger XLT Sa nu mai deschid un nou thread: spuneti-mi va rog unde gasesc seria, poansonata pe sasiu ? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Ford Ranger XLT Imi place hard topul.Unde as putea sa gasesc? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Ford Ranger XLT Sa nu mai deschid un nou thread: spuneti-mi va rog unde gasesc seria, poansonata pe sasiu ? Practic fiind aceeasi masina cu Mazda BT50, vei gasi VIN-ul (vehicle identification number) asa cum arata prima poza : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Ford Ranger XLT Imi place hard topul.Unde as putea sa gasesc? Multumesc La PROMO......GTC sau House 4x4...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ashiah Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Ford Ranger XLT Sunt in al 5-lea an de exploatare ...masina rezista. Am facut aprox. 98.000 km, dintre care mai mult de 1/2 pe coclauri. In afara reviziilor a mai fost necesara o singura interventie la transmisie - am inlocuit o cruce cardanica. Aici cred ca a fost greseala mea ca nu am gresat crucile niciodata...doar daca erau gresate la revizii (probabil?!)... am mai primit o suspensie Ironman si alte cateva maruntisuri... poze de pe vf Pietrosu, mtii Rodnei: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Ford Ranger XLT Te rog sa imi spui si mie ce rulaj are acum masina si ce investitii in consumabile ai facut ? Stiu este acelasi model cu MAzda BT - 50 , insa am vazut o multime de BT-uri la care se specifica " volant bi-masic inlocuit " , in jurul rulajului de 150-170.000 km . Fordul are aceasta problema ? Te intreb pentru ca sunt direct interesat de un pick-up si acest model nu il cunosc din exploatare personala . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ashiah Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Ford Ranger XLT Te rog sa imi spui si mie ce rulaj are acum masina si ce investitii in consumabile ai facut ? Stiu este acelasi model cu MAzda BT - 50 , insa am vazut o multime de BT-uri la care se specifica " volant bi-masic inlocuit " , in jurul rulajului de 150-170.000 km . Fordul are aceasta problema ? Te intreb pentru ca sunt direct interesat de un pick-up si acest model nu il cunosc din exploatare personala . am masina de noua si am facut aprox. 98.000 km. am schimbat o cruce cardanica pe la 90.000 km(cost aprox. 350 lei = piesa + manopera montaj si echilibrare) si pivotii la 95.000(cost 1400 lei = piese de origine si manopera. Nu am gasit piese AM). Atat. in rest revizii la 15.000 km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: Ford Ranger XLT Revin cu o intrebare. Te rog sa imi spui daca scaunul soferului de la Fordul tau are reglaj pe inaltime. Am incercat sa adaptez pana acum 3 randuri de scaune ( Audi A4 , Opel Vectra1 , Jaguar ) si marturisesc ca nu am reusit. Ar fi trebuit sa fac o multime de modificari ireversibile , sa folosesc o parte din scaunele mele si m-am temut ca am sa agravez problema in loc sa o rezolv sau mai rau , raman fara scaun si ma uit la masina . De curand am constatat ca prinderea de la modelul tau este identica cu prinderea scaunelor de la modelul meu de Ranger . Daca nu este deranjeul prea tare , poti posta cateva fotografii cu scaunele masinii tale si in special cu prinderea lor ? Am inceput foarte serios sa ma gandesc sa vand masina. Daca nu rezolv problema scaunelor , asta voi face. Scaune atat de incomode nu am vazut la nici o masina si mi-au trecut prin mana sute . Este un chin sa o conduc . Daca as avea putere de decizie , as concedia toata echipa care a proiectat porcariile alea si le-as cere si daune pentru prejudicii aduse imaginii firmei. :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ashiah Postat Mai 29, 2014 Autor Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: Ford Ranger XLT Revin cu o intrebare. Te rog sa imi spui daca scaunul soferului de la Fordul tau are reglaj pe inaltime. .... :grin: Nici la mine nu exista acest reglaj pe inaltime...dar nu ma deranjeaza, pozitia de condus e confortabila si nu simt nevoia ridicarii sau coborarii scaunului. Voi face si cateva poze cu modul de prindere al scaunelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Ford Ranger XLT Desi nu s-a mai postat de mult pe acest post poate mai pot beneficia de amabilitatea ta @ asiah sa-mi detaliezi cum ai pus troliu, mai précis ce ai ai facut cu intercoolerul? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Ford Ranger XLT L-a montat in bara HD . Constructia permite fara sa mute radiatorul de intercooler . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Ford Ranger XLT Eu am preferat sa mut mai sus intercooler-ul : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50871-Repozitionare-intercooler-Mazda-BT50&p=560077#top REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Ford Ranger XLT Deci trebuie sa fac neaparat o noua bara pentru a instala troliul? Credeam ca pot sa mut intercoolerul mai lateral sau mai sus sau whatever si ma pot prinde de sasiu cu placa de troliu. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ashiah Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Ford Ranger XLT L-a montat in bara HD . Constructia permite fara sa mute radiatorul de intercooler . Asa este, troliul a fost montat in bara HD si nu a fost nevoie de repozitionarea intercooler-ului. Deci trebuie sa fac neaparat o noua bara pentru a instala troliul? Credeam ca pot sa mut intercoolerul mai lateral sau mai sus sau whatever si ma pot prinde de sasiu cu placa de troliu Iti recomand sa vorbesti cu baietii de la house4x4 ...ei ti-ar putea da niste sugestii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Ford Ranger XLT Deci trebuie sa fac neaparat o noua bara pentru a instala troliul? Credeam ca pot sa mut intercoolerul mai lateral sau mai sus sau whatever si ma pot prinde de sasiu cu placa de troliu. Se poate monta troliu in bara originala cu conditia mutarii intercooler intr-o zona superioara, fie in fata motorului fie deasupra lui (in varianta a doua este necesara fanta de aerisire in capota). Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate