Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lexus hybrid rx400

sacal

Postări Recomandate

Re: lexus hybrid rx400

o medie e 6.1 unde anume? Extraurban cu viteze peste 120 la ora ai consum de v6 benzina , intrucat ruleaza numai benzina.

Este vorba de consumul mixt care apare pe pagina marcii Lexus . Avand in vedere ca acest model ( GS 450h ) are patru ( 4 ) moduri de conducere ( Eco, Normal, Sport si Sport + ) dintre care modul Eco ( puterea motorului si alegerea vitezelor se limiteaza si A/C - ul + scaunele calefactabile sunt controlate inteligent pentru a optimiza eficienta consumului) si Modul EV ( incearca sa forteze ECU pentru a utiliza doar motorul electric atat timp cat e posibil ) e posibil sa rezulte acest consum mixt de 6,1 . Cand trecem pe modul Normal si mai ales pe Sport & Sport + se schimba treaba cu consumul , depinzand bineinteles si de talpa fiecaruia .

Cu respect,

Teodor.

Editat de Teodor4x4
  • Like 1
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

va salut!modelul care il doresc de lexus gs 450h este penultimul an 2008 2009,din cate am vazut are doar 2 programe de condus sport si normal iar langa mai exista un buton care scrie pwr hybrid si snow(poza de mai jos),nu stiu cat de economic sa fie modelul asta la consum,daca se pricepe cineva va rog sa adresati mesaje.

lexus.jpg.fa5d2e0001acf5aa165de8eef6872238.jpg

Link spre comentariu

va salut!modelul care il doresc de lexus gs 450h este penultimul an 2008 2009,din cate am vazut are doar 2 programe de condus sport si normal iar langa mai exista un buton care scrie pwr hybrid si snow(poza de mai jos),nu stiu cat de economic sa fie modelul asta la consum,daca se pricepe cineva va rog sa adresati mesaje.

Sport si normal cred ca se refera la duritatea amortizoarelor.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Daca este vorba de modelul din 2008 , 2009 atunci se schimba putin treaba. Consumul mixt creste la 7,9 l / 100 km . Oricum , cand era inca acest penultim model si nu aparuse cel nou , tot era cel mai eficient sedan din segmentul sau ( performanta / consum ) . Cum a zis si @baghy butonul pe care scrie Sport / Normal este pentru suspensie . Butonul de langa este pentru a seta programele de condus : Sport , Normal si Zapada .

Cu respect,

Teodor.

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Multumesc mult stimati colegi pentru explicatii,cand o sa l achizitionez o sa revin cu detalii despre el,asta prin primavara anului viitor cand mai strang banuti.

Cu respect,Petrica!

Link spre comentariu

N-am inteles niciodata de ce tinde lumea sa isi cumpere masini pentru care n-are bani. Daca iti iei un V6 de 300 de cai ca sa stai cu calculatorul la pompa, iti trece tot cheful; ia-ti un diesel de cilindree mica si de restul banilor meri la fetite, c-ai sa fii mai satisfacut.

Teodor, daca nu e cu secret, cat a fost halatul? si sa il chinuiesti in continuare cu placere!

Suzuki Grand Vitara 2008, 2l benz
Link spre comentariu

Domnul woe acum vorbesc din propria experienta,am avut 2 masini diesel ambele din 2009 an fabricatie un wv passat si a doua skoda octavia rs care am achizitionato de noua.la passat nu as avea ce sa comentez pentru ca era sh am l am luat la 85 000 km si usor usor a inceput sa pice turbina injectoarele si chitul de ambreaj dintre care numai volanta m a costat 4000 lei.am vandut o si am zis sa iau masina noua de sa nu mai bag bani in ea si ca sa vezi la 120 000poc au picat injectoarele si incepuse sa manance ulei si in spatele meu cand o calacam nu mai vedeai nimic de fum.am fost la service si trebuia skimbata turbina.si de masina noua care am avut grija de ea ca de dadusem 25 000euro,revizii la zi motorina buna si uite k a picat dupa numai 3 ani.si nu vreau sa fac socotela cati bani am bagat in amandoua.si zi mi si mie care e avantajul dieselului? Ca pica toate iti spun eu.la benzina nu o sa auzi de asa ceva cu exceptia ambreajului care e normal sa pice la un moment dat la orice masina dar e mult mai ieftin.Si eu am aflat care e avantajul dieselului consuma putin dar repari la ele de ti vine acru plus piese mai skumpe fata de benzina,skimb ulei la.10 000 la benzina la 20 000,nu mai zic ca motorina noastra e de c. . . . t,benzina de e buna de e proasta arde fara probleme, si asa mai departe.NU MAI VREAU DIESEL.

Link spre comentariu

Absolut corect in cele afirmate @rypy, dieselul are o gramada de dezavantaje care cred ca nu compenseaza placerea data de cuplul mare. Totusi, n-as generaliza cu problemele la diesel, poate ai avut tu o mana proasta, eu am o experienta de 40.000km cu un Megane 2 de 1,5 litri care n-a comentat nimic costisitor la motor, dar revizii mai scumpe, intr-adevar. Cele mentionate de tine au fost si unul din motivele pt. care mi-am luat ce am in avatar 2 litri benzina (ulterior si GPL, recomand oricui) si in 4 ani/60.000km nu i-am schimbat absolut nimic. Iar treaba cu consumul avantajos diesel versus benzina e relativa, eu pe GPL am costuri de combustibil cu 25-30% mai mici decat Grand Vitara cu motoare diesel de 1,9 dci de la Renault.

Am recomandat un diesel de cilindree mica celor care stau cu ochii pe indicatorul de combustibil, nu se face sa strici placerea sofatului unui motor mare pt. economii la combustibil, ca ajungi tot la vorba mea. Nu merita sa cumperi motor peste 2 sau 2,5 litri, mai ales benzina care-s mai gurmande, daca-ti dai toti banii pe combustibil. E ca si cum iti iei Porsche Cayenne si stai cu chirie.

Dar am cam dat-o in offtopic, poate ne mai povesteste Sacal si ceva costuri de intretinere ale utilajului.

Editat de woe
Suzuki Grand Vitara 2008, 2l benz
Link spre comentariu

Acum ca o paranteza eu detin un megane 2 pe gpl si este o afacere gpl ul in ziua de azi,poate o sa radeti dar ma intereseaza si un volvo xc 60 benzina sa i pun gpl,dar momentan nu am gasit pe nicaieri discutii despre acest lucru.

Asteptam mai multe informatii despre lexus!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

salut, am citit ca bateriile sunt garantate 8 ani, nu 10 , in legatura cu intretinerea motorului electric ai dreptate , nu necesita intretinere, consumul e foarte bun pentru o asemenea masina, asteptam mai multe detalii .

P.S. Doresc sa cumpar unul , sunt in cautare .

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

scuze pentru intarziere.

din pacate am avut permisul suspendat o luna, apoi concediu- plecat din tara...

de 2 luni nu am mai mers cu lexusul. sta in garaj incalzit si i-am scos bateria sa nu se descarce.

despre costuri de intretinere nu prea stiu ce sa va zic, am facut abia 6k km din aprilie, nu e singura masina a familiei.

nu pot spune un consum la viteze de 160-170 pentru ca nu merg atat de repede (pentru asta am motocicleta). cu lexusul nu prea depasesc 120, poate si din cauza ca cealalta masina e un mitsubishi lancer cu o echipare ceva mai sport si cand urc in lexus nu simt ca as avea aceeasi stabilitate nici pe viraje si nici in general.

Link spre comentariu

si pentru ca, odata vazuti cu sacii in caruta, politicienii isi uita promisiunile iata ca la bucuresti consiliul general a hotarat sa uite ca a promis ca nu vor majora taxele si impozitele.

anul acesta au scos reducerea de 95% pentru auto hibrid la impozit. nu ne mai pasa de incurajarea romanilor sa si ia masini eco friendly.

evident fara sa anunte pe nimeni, fara sa se consulte cu nimeni...

Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

pe 30dec 2013 am vandut masina.

motivul vanzarii: nesimtirea autoritatilor care au hotarat sa renunte la acea reducere de impozit. in plus se pare ca in 2014 vor impozita mai mult auto peste 3k cmc ca sa recupereze banii pierduti prin reducerea tva la paine. una peste alta impozitul se preconiza a ajunge la 50milioane pe an.

nu as fi vandut-o pentru nimic in lume daca nu ar fi aparut aceasta cheltuiala exagerata, din punctul meu de vedere.

am mers 11mii de km cu masina si in afara de benzina nu a avut nevoie de nimic.

consumul:

vara oras- 8,5-9

afara- 8

iarna oras- 12-13

afara- 8,5.

la revanzare am pierdut 2400 euro si sunt multumit ca nu am pierdut 5000E. asta pentru ca in februarie 2013 cand a aflat lumea cat e impozitul preturile au coborat brusc cu vreo 2000euro.

deci, povestea cu rx se opreste aici.

concluzia: urmatoarea berlina va fi un lexus, fara discutie. motorina, motor pana in 2500cmc. hibride? nu multumesc! nu, in conditiile in care autoritatile nu acorda niciun beneficiu.

daca aveti intrebari, voi incerca sa raspund.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare