Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Adjustable Fuel Pressure Regulator ???

4L Limited

Postări Recomandate

Buna seara,

vazusem pe o masina aceasta piesa si nu stiu la ce ajuta sau daca chiar ajuta la ceva.

Poate sa dea cineva cateva detalii sau poate chiar foloseste cineva asa ceva!

Multumesc

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Adjustable Fuel Pressure Regulator ???

te salut! Eu am montat asa ceva pe un Cherockee 4.0. Ideea a fost ca sa pot realiza injectia de combustibil la diverse presiuni. Adica sa pot merge pe sosea cu consum redus si, in teren, printr-o simpla actionare sa pot creste presiunea si implicit puterea motorului. Fiind dotat cu manometru, e un instrument util pt ca vezi in permanenta si ce stie pompa sa faca, in plus permite un reglaj de finete al mersului motorului. E jmekera treaba

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Deci se poate monta pe Cherokee 4.0 :h5 , poate imi iau si eu asa ceva:grin:.

Multumesc nissan4x4 ptr raspuns! :x

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

1. E mai simplu si mai ieftin sa controlezi functionarea pompei elctrice dupa valoarea presiunii citite in rampa. De ce sa obtii o presiune constanta mai mare, pe care sa o limitezi dupa aia mecanic, cand poti sa-i tai mau' pompei la valoarea presiunii dorite, pe care o reglezi dintr-un presostat electric, electronic etc.

2. Nu cred ca merge bine cu injectoare stoc; daca duzele sunt proiectate pentru o presiune bine stabilita atunci acolo-i optimul, daca asta scade prea mult injectoarele se vor transforma in tasnitori.

3. Nu va functiona la un motor mergand in bucla inchisa; sondele de oxigen vor racni la oxigenul ala rebel, iar computerica se va stradui sa corecteze bilantul dezechilibrat din timing; vei avea o stropeala mai lunga in loc de o pulverizare mai scurta.

In afara de consideratiile de mai sus, e posibil sa existe aplicatii unde jucaria sa fie utila; pleci cu o presiune mai mare, te retragi in zona non-Euro ca sa n-ai corectii si dup-aia te joci. Mi s-ar parea mai potrivit sa umbli la timingul injectoarelor, dar fiecare cu metoda lui. Sa ne spui si noua daca a iesit un Maneken Pis sau ceata pe Tamisa dupa ce te joci.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare