Mugur Iacob Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 (editat) Uite cum pe zapezile de acum ceva zile mergeam eu smecher pe sos de centura, la un moment dat coloana cel din fata opreste eu opresc si cel din spatele meu cu o duba....buf in spatele meu(pe jos era zapada) noroc ca neavand viteza socul nu a fost considerabil dar au rezultat ceva pagube materiale bara crapata....etc Ma dau sos ca un om civilizat ce pretind a fi ....se da jos si soferul cu "dansa" in gura...ca isi baga ca face ca drege....dupa ce o secunda am analizat ca ei sunt 3 in masina si eu singur si pareau cam mari ...am realizat ca il injurau pe cel din fata mea care a oprit...in fine.. Domne ai asigurare? Da am! Facem amiabila? Da Domne dar hai maine ca am treaba tre sa livrez...bine domne si eu am treaba schimbam telefoane(doar numerele:)) si go Il sun bla bla Domne maine dimineata vorbim ok..A doua zi, dupa ce m-am interesat putin ii spun Domne vii cu masina in Bucuresti (fiind din TR) si mergem si facem abiabila altfel merg la politie, apoi ma ia tare ca il amenint eu pe el....bla bla ...si in concluzie nu mai poate veni cu masina ca e in service la reparat....:ha: fara autorizatie...deja il vedea "destept" fara permis Ii explic ce si cum ca ramane fara permis bla bla...incearca o vrajeala ca imi trimite el banii de reparatii....concluzionez VII SAU NU VII ca ma duc la politie altfel....raspunsul lui Du-te Domne... Ma duc, rezolv...bla bla standard, apoi dupa 1 saptamana vine "desteptu" ramane fara permis 30 zile eu primesc actele si tre sa imi fac masina ... Nu va povestesc chiar tot ca ar insemna sa scriu vreo- 5-6 pagini.... Concluzii: Intelegerea Amiabila - e un "cacat" scuzati va rog Amiabila e foarte buna atunci cand ambii participanti la accident - MERG IMPREUNA PE LOC LA ASIGURATOR CU TOT CU MASINI, ATENTIE - LA POLITIE TRE SA TE PREZINTI IN 24 ORE!!!!!! Altfel daca faci amiabila cu el si tu te duci la asigurator fara cel care te-a lovit poti sta mult si bine fara sa repari masina deoarece asiguratorul poate cere cealalta masina....imaginati-va ca ala o repara ca in Romania se poate orice...si apoi sa vezi belea ca nu te despagubeste nimeni,conform legii ei au voie sa ceara asa ceva si mori cu PV de la Pol si asigurarea lui in mana ca fraieru'....si cu dreptatea de partea ta Mersul la politie ok te rezolva imediat, PV ....si gata te duci vesel la asigurator.....GRESIT....ma intreaba asiguratorul....pe care il cunosc e coleg cu fratemiu....deci....si ma intreaba - AI POZE? poze cu ce? cu masina...care masina? a lui....pai de ce? ca sa vedem ce daune are el...pai nu ma intereseaza ca am PV de la politie omul a recunoscut ca altfel nu aveam PV ! NU CONTEAZA...ok ii dau cateva poze ca fusei dastept si AM FACUT POZE SA SE VADA CE LOVITURI ARE , si apoi imi spune..."Pozele astea te-au salvat ca altfel....." Concluzia finala - ATENTIE la Pol se merge in 24 de ore - atentie la orice vrajeala ieftina care te poate intarzia (NU 48 ORE) - Faceti poze la masina cu telefonul!!! multe, sa se vada lovitura lui, pagubele dar in poza sa apara si numarul masinii daca se poate sa se vada si masina voastra si cat de cat locul in care s-a produs, daca puteti pozati ambele masini imediat dupa accident. Sunt necesare pentru a inlatura orice dubiu cu privire la accident SAU orice nimic de care se poate lua asiguratorul! Atentie cum completati formularul de deschidere dosar sa NU aiba greseli ... Stiu cazuri de CASCO in care nu au vrut sa plateasca dauna pana nu cel care avea CASCO platit la zi nu a platit TOT ANUL(pana atunci platind trimestrial - a fost Obligat sa plateasca pana la sfarsitul anului) Sper sa ajute si altii in cazuri similare. Asiguratorul va poate spune dupa accident ca daca cel care lovit nu se prezinta la asigurare nu are ce sa faca...dar exista un termen de 90 de zile in care asiguratorul poate cere orice "c_ _ _ t" numai sa te intarzie - fiind acoperit de lege in cele 90 de zile. dupa e obligat sa plateasca. Spor PS: mi-am rezolvat situatia apeland la prieteni care lucreaza in asigurari, de Manageri de flote, oameni care lucreaza in service, Manageri se asigurari ai unor companii de leasing auto....deci rog pe cei care "stiu ei ce trebuia facut sa se abtina" Multumesc frumos, Mugur Editat Martie 9, 2012 de Mugur Iacob offff greseli ortografice.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Eu am ales tot varianta cu mersul la politie chiar daca eram vinovat teoretic.Am lovit in spate un capsunar cu un cazan cu numere de Germania care a oprit pur si simplu pe soseaua de centura.Am mers la politie am luat o amenda de 150 ron si am dat asigurarea si am plecat.Capsunarul a mai fost ''retinut'' pentru verificari.Norocul meu a fost ca la turism am casco ca altfel nu stiu ce faceam. Daca esti lovit si masina pare suspecta (mai veche, ruginita, etc)mergeti la politie pentru ca puteti primi o asigurare cu care sa va stergeti la ......Caz concert :am vandut fosta masina Pajero cuiva care a dat-o altcuiva etc si nu a inscris-o mergand pe numele meu.Acel cineva a fost implicat intr-un accident usor si a dat asigurarea cu numele meu.Dupa 6 luni am primit plic de la firma de asigurari cum ca sa-i informez cu privire la producerea accidentului.Le-am spus frumos ca am vandut de mult masina iar ei mi-au zis ''multumim sanatate'' iar pagubitul nu a primit nici o despagubire.Cei de la asigurari verifica bine accidentele si de multe ori compara ambele masini facand tot posibilul sa nu acorde despagubire. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Iar in cazul in care cel care va loveste are masina inscrisa in alta tara (in cazul meu, Bulgaria) mersul la politie e singura varianta pentru recuperarea pagubelor, chiar daca cu foarte mare intarziere (la mine, accidentul a avut loc in 5 mai si banii mi-au intrat in cont pe 20 noiembrie). Norocul meu a fost ca suma era relativ mica... daca era mai mare, ar fi insemnat sa "stau pe dreapta" toata aceasta perioada! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Iar in cazul in care cel care va loveste are masina inscrisa in alta tara (in cazul meu, Bulgaria) mersul la politie e singura varianta pentru recuperarea pagubelor, chiar daca cu foarte mare intarziere (la mine, accidentul a avut loc in 5 mai si banii mi-au intrat in cont pe 20 noiembrie). Norocul meu a fost ca suma era relativ mica... daca era mai mare, ar fi insemnat sa "stau pe dreapta" toata aceasta perioada! :g Asta chiar era o intrebare la care nu aveam raspuns ... Cum facem in cazul in care ai un accident cu o masina inmatriculata in BG :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 (editat) Re: Amiabila vs mers la politie cu bulgaria o mai fi cum o mai fi, cu anglia e mai rau. una dintre masinile mele a fost lovita de un tip cu o masina de anglia. ca sa functioneze RCA-ul englez, conducatorul din acel moment trebuie sa fie trecut in acte. daca nu e, hai pa despagubire de la asigurare. multumesc lui white wolf pt. asistenta telefonica de atunci, o muscam daca lasam actele sa mearga asa. am mers la politie, apoi la un service, s-a evaluat paguba si a platit omul din buzunar. Editat Martie 9, 2012 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie :g Asta chiar era o intrebare la care nu aveam raspuns ... Cum facem in cazul in care ai un accident cu o masina inmatriculata in BG :h5 Teoretic, pasii, in aceasta situatie, sunt urmatorii: mers la politie pentru constatare. Acolo, pe langa copia dupa procesul verbal trebuie avut grija sa obtineti copii dupa TOATE actele care dovedesc avea dreptul sa detina si sa conduca acea masina (talon, asigurare, procura, itp, etc.). E util sa obtineti si un rand de poze ale masinilor implicate, dar nu e obligatoriu. sunat la comisia de supraveghere a asiguratorilor (sper ca n-am gresit numele) care va va indica firma corespondenta a asiguratorului (firma) bulgar. mers la firma corespondenta si depus cererea si dosarul de daune; acolo se face o noua constatare si un nou rand de poze (de data asta doar al masinii voastre). Tot aici, se alege de comun acord cu firma, varianta de reparatii (service recomandat, service la alegere, regie proprie) si de decontare (platiti voi si va ridicati masina cand e gata sau platesc ei si va ridicati masina cand se efectueaza plata). Eu am ales varianta de reparatie in service ales de mine si platit din mana, cu factura si chitanta. Dupa completarea dosarului de daune cu acestea din urma (factura si chitanta pentru manopera, factura si chitanta pentru piese si materiale), incepe adevarata asteptare: daca primi 3 pasi dureaza, in functie de service si piesele necesare, 1-3 saptamani, restul poate sa dureze in functie de cheful celor doua firme (a se citi: "a angajatilor acestora") sa rezolve problema dumneavoastra. In aceasta ultima perioada de asteptare, vor mai aparea, probabil, solicitari de diverse acte... Si tot in aceasta perioada, e bine sa-l "pistonati" cu telefoane si mail-uri (scripta manent) pe agentul care se ocupa de dosar. Bafta! Si nu va doresc astfel de evenimente! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie In Ro firma corespondenta a asiguratorilor bulgari este Avus International http://www.bursaasigurarilor.ro/brokeri-asigurare/avus-international-broker-de-asigurare-reasigurare-s-r-l-fosta-avus-international-s-r-l Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raskalla Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Salut, recent am laut o masina la care am cartea, talon si contract vanz-cump dactilografiat, dar fara nicio stampila sau nr de inreg. din partea persoanei care l-a completat. Momentan ( de vreo saptamana) respectiivul nu mi-a trimis fiscalul (diverse motive, inca mai sper), deci nu o pot transcrie. Intrebare: daca am facut asigurarea (pe 6 luni) pe numele lui este valabila in caz de accident? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 (editat) Re: Amiabila vs mers la politie Nu exista regula. E Romania, deci e locuita de poporul roman, te uiti la om si actionezi in consecinta. Intradevar poti da peste un prost, dar tot asa de bine poti da peste un politai prost, sau poti fi chiar tu insuti prost, ca errare humanum est .(persoanele de fata se exclud :ha: ) 1. Experienta mea arata asa, foarte pe scurt: lovit Golf in spate, el oprit aiurea, eu privitor dupa fluturi, probabil culpa comuna, n-are rost. Om civilizat (dupa cateva injuraturi scuipate printre dinti in alta directie si pretins ca nu la adresa mea ci a situatiei), dar grabit, eu tot grabit, ne intelegem sa ne intalnim la asigurator dupamiaza. Politia iese din ecuatie, facem schimb de telefoane, ne vedem dupa cateva ore, schimbam acte, totul ok, deci se poate. M-a costat un radiator si un ventilator din dezmembrari si ceva sudoare personala, habar n-am cat a fost factura platita de asigurari, nu m-am interesat. 2. Experienta "bulgareasca" a unui colaborator: incarca niste marfa intr-un SUV Mitsu nou-nout in leasing, cand se duce sa mai aduca o cutie unul cu o duba da cu spatele si-i da haionul peste cap. Pleaca. Omul vede o bucata de sigla pe duba care pleca (in graba si era cam seara), investigheaza, il gaseste pe tantalau a doua zi: "scuzati, n-am vazut, n-am auzit n-am stiut, haideti sa rezolvam...". Masina inmatriculata in Bulgaria, se cauta sediul de la Cluj, nici o problema, constatare pe loc, asigurarile platesc. Din nou se poate. Omul nostru e cel mai fericit ca era plecat dupa cutie. In ziua aia l-a ferit Dumnezeu de doua ori. Sfat pentru " bulgari": asigurati-va masina oriunde, dar firma sa fie serioasa, multinationala si cu filiale in Romania. E mai bine pentru toata lumea. "Ma doare la banana, circul legal ca am asigurare, despagubirea nu-i treaba mea" nu-i o politica buna. Sper sa-i fie cuiva de folos. Editat Martie 9, 2012 de workaholic_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Salut, recent am laut o masina la care am cartea, talon si contract vanz-cump dactilografiat, dar fara nicio stampila sau nr de inreg. din partea persoanei care l-a completat. Momentan ( de vreo saptamana) respectiivul nu mi-a trimis fiscalul (diverse motive, inca mai sper), deci nu o pot transcrie. Intrebare: daca am facut asigurarea (pe 6 luni) pe numele lui este valabila in caz de accident? Multumesc. Vezi ce am scris mai sus. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Teoretic, pasii, in aceasta situatie, sunt urmatorii: mers la politie pentru constatare. Acolo, pe langa copia dupa procesul verbal trebuie avut grija sa obtineti copii dupa TOATE actele care dovedesc avea dreptul sa detina si sa conduca acea masina (talon, asigurare, procura, itp, etc.). E util sa obtineti si un rand de poze ale masinilor implicate, dar nu e obligatoriu. sunat la comisia de supraveghere a asiguratorilor (sper ca n-am gresit numele) care va va indica firma corespondenta a asiguratorului (firma) bulgar. mers la firma corespondenta si depus cererea si dosarul de daune; acolo se face o noua constatare si un nou rand de poze (de data asta doar al masinii voastre). Tot aici, se alege de comun acord cu firma, varianta de reparatii (service recomandat, service la alegere, regie proprie) si de decontare (platiti voi si va ridicati masina cand e gata sau platesc ei si va ridicati masina cand se efectueaza plata). Eu am ales varianta de reparatie in service ales de mine si platit din mana, cu factura si chitanta. Dupa completarea dosarului de daune cu acestea din urma (factura si chitanta pentru manopera, factura si chitanta pentru piese si materiale), incepe adevarata asteptare: daca primi 3 pasi dureaza, in functie de service si piesele necesare, 1-3 saptamani, restul poate sa dureze in functie de cheful celor doua firme (a se citi: "a angajatilor acestora") sa rezolve problema dumneavoastra. In aceasta ultima perioada de asteptare, vor mai aparea, probabil, solicitari de diverse acte... Si tot in aceasta perioada, e bine sa-l "pistonati" cu telefoane si mail-uri (scripta manent) pe agentul care se ocupa de dosar. Bafta! Si nu va doresc astfel de evenimente! Asa cum ai zis, asta in teorie.... Practic, la fel ca in romanica: completezi amiabila, copii dupa asigurare, si sanatate. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie eu am masina pe BG dar ma consider un om responsabil si am facut asigurarea la o companie care are si in romania filiale,este specificat ca pot despagubii pe tot teritoriul UE si cand am zgariat pe cineva am fost cu el la sediul asigurari unde a intocmit formalitatile iar tipa a fost despagubita dupa 2 luni,si am inteles ca se poate proceda la fel ca la asigurarile romanesti adica te duci la srvice agreat si nu scoti banii din buzunar. dar asta a fost criteriul principal cand am ales asiguratorul ci nu pretul,si pt ca in anumite sitatii pot sa fiu tras la raspundere daca asigurarea nu are o acoperire reala. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie In Ro firma corespondenta a asiguratorilor bulgari este Avus International http://www.bursaasigurarilor.ro/brokeri-asigurare/avus-international-broker-de-asigurare-reasigurare-s-r-l-fosta-avus-international-s-r-l Exact despre ei este vorba, n-am vrut sa le fac reclama pentru ca nu merita acest lucru. Asa cum ai zis, asta in teorie.... Practic, la fel ca in romanica: completezi amiabila, copii dupa asigurare, si sanatate. Daca faceam, in cazul meu, amiabila, nu mi-as fi recuperat banii in veci: respectivul sta numai 2 luni pe an in tara (lucreaza pe un vas de linie din cate am inteles), iar AVUS imi solicita mie acte (copii si declaratii notariale) pe care trebuia sa le obtina de la individ. Din fericire, am beneficiat de ajutorul unui amic avocat: le-a trimis un soi de atentionare cu antetul firmei la care lucreaza, in urma careia, in decurs de 2-3 zile au aparut "subit" banii in cont! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Caz concret :accident la noi, in care partea vatamata a fost autohtona iar vinovatul ,un rus aflat in tranzit . Pasii care i-am urmat au fost urmatorii: - deoarece nu ne intelegeam,am sunat la 112 - in timpul care asteptam sa vina un echipaj de politie a oprit langa noi o masina condusa de un negustor rus care cunoscand limba romana s-a oferit sa-si ajute compatriotul,si implicit si pe noi - s-a mers la o circa de politie locala unde s-a completat formularul de constatare amiabila,la ambele rubrici in limba romana - s-a intocmit si un proces verbal cu toate ca nu au fost victime ,cu semnaturi de ambele parti si cu ale inspectorului de politie,si martorului ruso-roman - s-au facut copii dupa asigurarea masinii rusesti,dupa actele soferului si dupa pasaport si dupa talon Acestea fiind facute am sunat la BAAR,biroul asiguratorilor auto din Romania ,acestia spunandu-mi ce trebuie facut in continuare,adica trebuie intocmit un dosar si depus la sediul lor,undeva in Bucuresti linga Biserica Armeneasca,si apoi asteptat un inspector care va face constatarea. Numai ca pentru acceptul de plata al reparatiei am asteptat mai mult de patru luni,90 de zile de la rusi si inca 30 la noi . Valoare daunei a fost in urma Audatex-ului de 21000 lei si s-a platit pana la ultimul leu. Pe spatele fiecarei polite RCA ,printre altele se afla si nr.de telfon de la BAAR,birou unde trebuie sa va adresati daca ati fost implicat pe teritoriul Romaniei intr-un accident ,ca parte vatamata ,cu un auto inmatriculat in alta tara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Cred ca depinde si de asigurator. Eu, partea vatamata, lovit ca si tine din spate de un logan, am facut amiabila dupa care fiecare s-a dus in treaba lui. El, nu stiu ce a rezolvat. Eu la asigurator n-a trebuit sa ma duc nici cu poze nici cu vinovat iar actele de constatare s-au facut instant, pe CASCO, urmand sa se faca regresie. De-aia zic, cred ca depinde si de asigurator. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie in cazul tau nu e acelasi lucru: avand CASCO asiguratorul oricum repara masina, indiferent de vinovat. Este cazul ideal, sa ai RCA si CASCO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Cum adica cu bulgaria o fi cum o fi giorgei??? E foarte grav daca te loveste vreunul! Nexam asigurari,numai fiare vechi si-ti spune ca a ta nu are nimic. Si daca ar avea incotro o iei? Din cauza lor dau banii pe asigurari casco si-i feresc cat pot de mult in trafic,iar eu platesc toate cele statului roman...de ce? Ar spune ei,ca sunt fraier bari din fier cat mai multe,fata si spate si roll-cage ca in mad max,asta e solutia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Cum adica cu bulgaria o fi cum o fi giorgei??? E foarte grav daca te loveste vreunul! Nexam asigurari,numai fiare vechi si-ti spune ca a ta nu are nimic. Si daca ar avea incotro o iei? Din cauza lor dau banii pe asigurari casco si-i feresc cat pot de mult in trafic,iar eu platesc toate cele statului roman...de ce? Ar spune ei,ca sunt fraier bari din fier cat mai multe,fata si spate si roll-cage ca in mad max,asta e solutia! Te rog nu generaliza ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Astrale asta imi e parerea am 2 motore de capacitate f,mare unul american si daca le-am dorit tre sa le platesc nu sa ma tirez in alte parti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Da, e treaba ta, dar eu te-am rugat sa nu generalizezi ca toti care au masini pe BG sunt a priori infractori care cauzeaza probleme pe sosele ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Amiabila vs mers la politie Sa zicem ca tine, doar tre sa moderezi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate