Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stie cineva ce-i cu "tubulara" de ieri din Cluj de pe strada Campina ?

workaholic_ro

Postări Recomandate

Era oarecum "parcata" intr-o dunga in zona Tehnolemn/Arta Jucariilor.

Un sasiu de care au fost sudate tot felul de tevi si zabrele, motorul cred ca-i ceva V de la Audi, cutie manuala. A mai aparut un cocostarc pe o platforma, mai cuminte si cu mai multe table pe el. Amandoua acareturile neterminate si nevopsite, dar s-ar putea si sa iasa ceva bun. L-am intrebat pe un bade in salopeta care se invartea pe acolo daca-i a lui. Avea o mustata din vaselina reciclata care-i dadea un aer de proprietar pasionat. Mi-a raspuns cu o voce care trada un contract de confidentialitate: "nu". Asa ca inca nu ne-am imprietenit.

Eram doar curios sa stiu cine mai are giparie in Cluj. Stie cineva detalii ?

Editat de workaholic_ro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Stie cineva ce-i cu "tubulara" de ieri din Cluj de pe strada Campina ?

anu trecut era in proiect un motor de Audi v8 pe saiu de patrol cu punti tot de patrol y60 la Abdul (cel care repara cutii de viteza ) nu stiu exact dar sar putea sa fie asta Acaretu , in toamna a avut un accident urit de motor , poate poate !!!

Link spre comentariu

anu trecut era in proiect un motor de Audi v8 pe saiu de patrol cu punti tot de patrol y60 la Abdul (cel care repara cutii de viteza ) nu stiu exact dar sar putea sa fie asta Acaretu , in toamna a avut un accident urit de motor , poate poate !!!

Multam si chiar super-multam daca poti sa ma ajuti cu inca o informatie: telefonul lui Abdul sau "teatrul unde face repetitii"; lui nas-miu tocmai i-a crapat cutia automata la Mondeo, nu mai cupleaza "R", face un pic de "hic" si sta; omu-i tare nacajit si pana acum s-a lovit de tot felul de scoruri spre mia de euro. Mondeo Ghia, cutie steptronic, fabricatie 2004.

Am auzit ca baiatu' asta-i expert in automate.

Link spre comentariu

0740601143 nu am vorbit cu el din toamna daca ma e bun numaru salutal din partea mea adica cowboy-u de la Sighet :2dr

Ok, multam fain !

Link spre comentariu

Abdul atelierul il are in Gilau la halele din spatele parcarii de TIR langa autostrada.

Tubulara din y60 isi face si Lucian Neag, cu motor de BMW 3.5 benzina de culoare incisa(neagra cred)

TODAY IS A GIFT
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare