kid_traian Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Buna seara! Am gasit pe torrente un joc foarte interesant. La prima vedere, am crezut ca e un joc cu masini ca oricare altul, dar e mult mai complex. Sunt trasee 4x4, iar optiunile legat de masina sunt multe, inclusiv folosirea troliului, blocante, presiune roti, Hi-Lo etc. Un joc interesant, frumos si captivant. Cat despre "achizitionare", e simplu Google --> Off-road Drive torrent dowload --> Download. Necesita program de download torrente (gen: utorrent). Mi s-a parut o idee buna si interesanta. SPOR LA JOC! (nu se poate compara cu realitatea) :ha::no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 (editat) Re: Off-road Drive ~ PCGame! Buna seara ! Acest joc am incercat si eu sa mi-l descarc. Nu am reusit pentru ca pc-ul meu, find mai slabut, display memory are doar 128 mb (pentru a utiliza acest joc se necesita minim 256 mb). Asa ca atentie la requizitele cerute. S-ar zice ca acest joc e cel mai real din punt de vedere al off-road-ului (din cate am vazut, asa e). Eu imi pierd timpul cu alt joc care se numeste Screamer 4x4: grafice mai slabute, mai putine variante de masini (ai doar LR Defender, Jeep CJ-7, Toyota LJ 70, Jeep Cherokee, Mercedes G, Jeep Wrangler, Mitsubishi Shougun, Unimog, Raba H18, Toyota Hilux Bigfoot...)... Si aici ai diff fata/spate blocabil si transfer lock + schimbare pozitie reductor (low - hi), aprindere lumini, claxon, etc. Ai trasee destul de interesante... Atasez tutoriarul jocului (in cazul asta jocul e in italiana dar categoric se poate descarca si in engleza): http://www.youtube.com/watch?v=9JMeotiqcqs&feature=results_main&playnext=1&list=PL5DBD78EB769CF991 P.S.: Consider ca BitCometul merge mai bine decat Utorrent... Cu respect, Teodor. Editat Martie 11, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate