ionutzt Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Cam de un an sunt in posesia unei Toyota LJ70. Masina este in tara de catva ani, iar dupa 2 propietari, unu-doua concursuri si cateva service-uri, a ajuns la mine aratand asa: in prima faza am dat jos toata constructia din rectangulara facuta anterior. si , bineinteles de toata tabla striata: pentru ca masina era deja taiata cand am achizitionat-o , am hotarat sa o reconstruiesc integrand in structura masinii si un rollcage, cine stie, poate o fi util la ceva: apoi am inlocuit partile ruginite din caroserie. conturul aripilor a fost facut din teava 32mm am renuntat la stopurile clasice (care se tot sparg la 70-uri) si am pus tabla in loc: apoi s-a pregatit pentru vopsit: Dupa ce s-a intors de la vopsit am mai pus pe masina: suspensie OME, flanse 32mm roti, gume BFG KM2 33x10.5x15 pe jante 15x8 ET-30, bari metalice fata spate, un troliu Superwinch cu plasma rope si comanda interior, baterie Optima Yellow, statie Midland Alan cu amplificator, si ceva muzica in interior, scaune Sparco si centuri Sparco. Am pus stopuri pe LED (nu se mai ard). A iesit cam asa: planuri de viitor: turbina cu geometrie variabila si un intercooler. si multe iesiri:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Yota 70 Superba lucrare :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Yota 70 Superba lucrarea. Felicitari!!!:br:br 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Yota 70 Multumesc pentru aprecieri!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Yota 70 Masina ai cumparat-o inmatriculata la Silistra sau ai dus-o tu dupa ce ai terminat lucrarile? Multumesc! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Yota 70 sa o noroiesti sanatos ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Yota 70 Masina ai cumparat-o inmatriculata la Silistra sau ai dus-o tu dupa ce ai terminat lucrarile? Multumesc! era deja inmatriculata.. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Yota 70 Bravos Domnilor a iesit tare faina buburuza. Merge chiar mai bine decat arata 1 @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Yota 70 Intre timp la masina am mai pus: planetare noi fata, frane noi spate, kit rebuild turbo, amortizor directie, proiectoare LED, si inca. O poza de mai in vara , cand mergeau sporturile cu apa: Am si cantarit masina: 1810 kg . care e ok, zic eu , tinand cont ca masina are roll-cage, bari metalice si troliu.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Yota 70 Acum cu turbo marit, geometrie variabila, intercooler, si mai muulti cai :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Yota 70 salut , se simte ceva cu turbina cea noua ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: Yota 70 Ceva de genul 1 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Yota 70 Si inca cum :) Mie personal mi se pare ca trage mai bine decat 70-ul de 3 litri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate