Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scaun cu perna de aer

iasicatred

Postări Recomandate

are cineva pe disco-ul lui scaun pneumatic? stie cineva daca se poate adapta de pe la vreun camion?

Pe drumuri cu denivelari cam zdruncina si la cativa zeci de km e cam neconfortabil. Un scaun pneumatic poate ar mai atenua socurile.

Ce ziceti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scaun cu perna de aer

:wink:nu cred ca e o idee prea buna = s-ar putea sa tragi un cap în tavanul mașinii...

Deși cred ca au ceva reglaje acele scaune privitor la cit de elastice sa fie.

Am vazut/testat asa ceva pe utilaje agricole, dar acolo cabina e inalta, si de multe ori nu ai nevoie sa manevrezi pedale in timpul zgaltiierilor. Sistemul de prindere a scaunului de podeaua masinii e mai ciudat (e o talpa), nu stiu dacă găsești vreun model cu sine.

Link spre comentariu

Eu am avut la primul Pajero. Si inca plang dupa el. Cu prima ocazie pun stanga-dreapta. E o adevarata incantare.

Nu dai cu capul de nimic, doar plutesti. Cantarul se regleaza dupa greutatea fiecaruia.:h5

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

:) Tocmai zac la pat din cauza unei hernii de disc pe doua nivele ... cineva cu probleme similare de sanatate a mai incercat astfel de sisteme de amortizare ? Cum e ? Nu ma incanta de loc perspectiva de a renunta la "zgaltaiala" din teren :old

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Eu am avut la primul Pajero. Si inca plang dupa el. Cu prima ocazie pun stanga-dreapta. E o adevarata incantare.

Nu dai cu capul de nimic, doar plutesti. Cantarul se regleaza dupa greutatea fiecaruia.:h5

Ce fel de scaune ai avut pe pajero? De unde le-ai luat? Cum le-ai adaptat?

Link spre comentariu

Am avut un Pajero care a avut amortizor din fabrica. Cum nu-mi sta in fire sa canibalizez masini, cand am vandut-o, n-am pastrat amortizorul.

Pe asta de acum imi doresc sa am. Si probabil in viitorul apropiat o sa-i pun. :grin:

Aici e mecanismul de sub scaun, ca sa-ti faci o idee despre ce e vorba. E putin de surubarit, dar nu e chirurgie pe creier. :h5

PS Ne cerem scuzem ca suntem cam offtopic... aici e vorba despre LR

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Am avut un Pajero care a avut amortizor din fabrica. Cum nu-mi sta in fire sa canibalizez masini, cand am vandut-o, n-am pastrat amortizorul.

Pe asta de acum imi doresc sa am. Si probabil in viitorul apropiat o sa-i pun. :grin:

Aici e mecanismul de sub scaun, ca sa-ti faci o idee despre ce e vorba. E putin de surubarit, dar nu e chirurgie pe creier. :h5

PS Ne cerem scuzem ca suntem cam offtopic... aici e vorba despre LR

unde e mecanismul?

Link spre comentariu

tot am cautat pe net in aceste zile un astfel de scaun, insa nu prea am gasit. De la un centru de dezmembrari mi s-a spus ca pe LR disco exista scaune pneumatice originale. Voi stiti de asa ceva? Eu tot am cautat si nu am gasit scaune pneumatice de disco originale.

Acum ma tot gandesc daca as putea adapta vreo unul de pe un mercedes sprinter sau de pe vw crafter. Ce credeti? Stie cineva daca se potrivesc? daca pot fi adaptate? Nu sunt prea mari, prea inalte, prea late?

Multumesc!

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare