Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

reparatie caseta directie ? w463

cornelG300

Postări Recomandate

Re: reparatie caseta directie ? w463

Daca te uiti pe caseta ai sa vezi un imbus sau stea mare....de acolo se regleaza dar te sfatuiesc sa te duci la un mecanic daca nu ai mai facut tu operatia asta pt ca risti sa o strangi prea tare si o strici. Ea trebuie sa aiba un joc mic.

Editat de rommy20005
zic si io.........
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[ATTACH=CONFIG]134047[/ATTACH]unde e ? m-am tot uitat da nu am gasit nici stea nici imbus , numai piulite.... am si o poza ...

pozitia'' 104'' este o piulita iar in centrul ei este un surub in care intra un imbus .

faci in felul urmator;

destrangi piulita, introduci imbusul in surub si DESFILETEZI surubul incet in timp ce altcineva misca scurt volanul stanga, dreapta(doar cat are jocul)

in timp ce destrangi surubul jocul trebuie sa scada pana cand se cosidera ca e suficient

NU TREBUIE STRANSA MAXIM, un foarte, foarte mic joc trebuie sa ramana

dupa ce dispare jocul se tine fix surubul cu acel imbus si se strange piulita cu o inelara.

bafta

Link spre comentariu

multumesc mult, dar sigur este imbusul acolo? , pentru ca nu l-am vazut , am incercat sa strang surubul ala da nici macar nu l-am clintit, crezi ca nu am observat eu imbusul ? sau este decat o piulita acolo?

Link spre comentariu

multumesc mult, dar sigur este imbusul acolo? , pentru ca nu l-am vazut , am incercat sa strang surubul ala da nici macar nu l-am clintit, crezi ca nu am observat eu imbusul ? sau este decat o piulita acolo?

sigur este, probabil este acoperit de mizerie si nu se vede

ca sa destrangi piulita poti folosi o tubulara si doua prelungitoare pentru o pozitie mai buna

o sa incerc maine sa fac o poza la mine daca nu uit

eventual suna maine la 0785663130

Link spre comentariu

multumesc mult poate te sun maine daca nu ma descurc. Ai idee pompa de ambreiaj se poate repara? nu mai revine pedala pana sus , cica nu mai face presiune pompa

Link spre comentariu

multumesc mult poate te sun maine daca nu ma descurc. Ai idee pompa de ambreiaj se poate repara? nu mai revine pedala pana sus , cica nu mai face presiune pompa

sau pompa sau cilindrul receptor

desi probabil se gasesc garnituri separat nu recomand asta

eu le-am cumparat noi

pompa este cam scumpa cred ca in jur de 600 lei iar cilindrul undeva pe la 150

Link spre comentariu

Acolo trebuie efectuat reglajul. Nu am avut alta poza dar pozitia surubului este la fel ca la cea de G-eu. Cu privire la pompa si cilindrul ambreiajului se pot repara daca suprafata de lucru din interiorul lor nu este afectata de rugina sau ovalizata . Dar mai bine le cumperi noi pentru ca garnituri originale nu prea gasesti, sint scumpe si nu merita daca nu faci tu manopera.

caseta.jpg.a87f7700c8d1d10ea0a1853a5078c133.jpg

caseta.jpg.7d3dfcf9edbe5000dec09b8449c2328c.jpg

Editat de maxian paul
Link spre comentariu

nu ma trimiteti la un mecanic care sa poata face asta?

Salut, am avut si eu aceeasi problema.Am cautat sa ma rezolve in Bucuresti si nu am gasit.

Am rezolvat problema la Targoviste, al cheama Traian 0745203521. Este cunoscut in "lumea buna " di n offroad

Este serios , ieftin ,meserias, iar cel mai important lucru este, ca are piese de schimb pentru caseta de directie la MERCEDES G.

Link spre comentariu

Sal, sper ca ai rezolvat treaba la caseta si ambreaj. Intrebare este daca ai programul EPC (diagrama pieselor), asa cum ai aratat la pag.1. Mi-ar fi si mie de mare folos.

Multumesc, low 0722 503 223

PS. daca suprafetele interioare ale cilindrului si receptorului de ambreaj, frana, blocanti diff, etc sunt perfecte, gasesti la Mercedes kit de reparatie pt fiecare in parte care consta in garnituri, arcuri, valve (tot ce este in interiorul pompei si/sau cilindrului)

De ex kit reparatie pompa centrala de frana arata asa 614291265_A0014300360kitrep.pompacentrralafrana506lei.thumb.jpg.fe263dd69310334b89c0909036a4e73e.jpg

Editat de low gear

G 300GD W460 short - for sale

G 300TD W463 long - for rides

KTM 525 EXC - sold

Link spre comentariu

Un site pentru diagrame si cod-uri de piese gasesti aici :

http://partscatalog.ru/mercedes/

Introduci seria de sasiu si mergi la sectiunea dorita.

p.s. In google chrome poti sa setezi sa iti traduca site-ul automat.

- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare