hdragos Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 rombat una dintre putinele firme romanesti care produceau bun si de calitate la preturi competitive a fost cumparat de catre sud-africana Metair International Holding Cooperatief. http://ro.stiri.yahoo.com/tranzac%C5%A3ie-record-pe-pia%C5%A3a-piese-auto-174242141.html Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 (editat) Re: ROMBAT a fost vandut adio baterii accesibile..... p-astia din guvern nu-i vrea nimeni......ca-i dau gratis :ce:bleah Editat Martie 15, 2012 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 (editat) Re: ROMBAT a fost vandut adio baterii accesibile..... p-astia din guvern nu-i vrea nimeni......ca-i dau gratis :ce:bleah Io-i dau dracu'...:dr3 Editat Martie 15, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut "Tot ce e bun tre sa dispara..." un moto care se adevereste in aceasta tara. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut Daca o tinem tot asa in urmatorii ani o sa dispara tara cu nume de Romania. Vand astia tot arde-i-ar focu pe matze de nenorociti. Mare mirare daca nu ajunge si Rombatul la fier vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut a disparut deja, toti pe care-i aud pe aici( romani de altfel) ma intreaba cind ma duc " la Romanica" nu in Romania. fac si eu pe prostul si spun ca nu stiu ce-i aia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut Pffff dar chiar trebuie sa cumparam numai stainisme scumpe mama lor de nenorociti.Da-ti fuga la magazine si care puteti luati 1-2 baterii in plus ca la ce pret sunt foarte bune. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut ......era de asteptat.. ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 16, 2012 Autor Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut eu personal cred ca si in africa centrala si zonele sarace di asia nu exista asemenea conducatori prosti si rau intentionati. eu chiar le-as trimit creierele alea micute la studii sa se descopere ce boala au sa scoata astia un tratament,sunt convins ca sunt contaminati cu un virus altfelnu imi explic cum poate pur si simplu sa fie dusmani pe tara in care s-au nascu-crescut si vor murii(sper cat mai repede)pur si simplu tot ceea ce trebie facut ei fac contrariu,ceva ce merge bine se vinde,in schimb ceva ce produce paguba vine sustinuta cu banii populatiei. exista tot felul de interese si in oarecare masura sunt de inteles dar sa fii ca berbecul si sa distrugi tot indiferent ca ai de castigat sau nu asta mintea mea obosita nu poate concepe. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut Iarasi dovezi de talibanism otevist 'noi nu ne vindem tara'! Ce treaba are statul cu vanzarea acestei firme PRIVATE? Rombat asta a fost,un SA privat inca din 1996 si bravo lor ca au reusit sa ajunga la nivelul asta si bravo lor,actionarilor,ca au reusit sa creeze acest brand pe care l-au vandut scump. Pentru cine vrea sa se informeze corect atasez link: http://www.rombat.ro/index.php/ro/despre-noi/istorie http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/un-grup-sud-african-plateste-40-milioane-euro-pentru-bateriile-rombat-bistrita-257247.html Pentru restul exista Antene,otv-uri si alte fose ne-septice. Pacat de tara asta! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 (editat) Re: ROMBAT a fost vandut Daca nu era firma privata avea soarta Acumulatorului......... Editat Martie 16, 2012 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut @sean70....ai pe bune?...ce le stii tu daca tot le stii asa bine ne spui si noua cine sunt cei care au cumparat bucatile mari din Electrica?....mai precis cu ce capital.....ca in mod sigur nu e captal privat ca sa nu mai discutam de altele asemanatoare nu cred ca au vandut Rombat-ul..de bunavoie si nesiliti de nimeni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut Domnilor...eu nu am fost multumit de ROMBAT si cred ca daca erau asa bune si ieftine nu ajungeau aici tinand cont ca avem doua fabrici de auto... Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 16, 2012 Autor Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: ROMBAT a fost vandut Daca nu era firma privata avea soarta Acumulatorului......... intradevar ai dreptate,toate fabricile si firmele si S.a-urile care au fost vandute sunt din ce in ce mai infloritoare,cu din ce in ce mai multi angajati,performante la nivel international,pacat ca au fosta taiate si trimise in china si india. noroc ca mai avem semanatoarea,IMGB,vulcan,aro,roman,faur,republica,toate au fosta vandute si sunt din ce in ce mai sclipitoare,si lista continua la nesfarsit cu retul tarii. numai lucruri bune se intampla la noi in tara dar suntem noi otv-isti. sa se schimbe titlu-rombat bine ca s-a vandut,o vom duce putin mai bine de acum incolo,doar putin dar mai bine:bleah Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 (editat) Re: ROMBAT a fost vandut Prima data vine privatizarea luata pe nimic de smecherii din Romania, apoi urmeaza vinderea pentru o imbogatire peste noapte (tot a smecherilor), iar la sfarsit distrugerea ( se incaseaza bani si de aici) si vinderea locului (pamantului). Ce nu se distruge dupa ce se privatizeaza inseamna ca scoate profit urias si inca nu merita cum ar fi electrica, romtelecom, petrom, etc...si scumpesc serviciile pe zi ce trece. Asta inseamna privatizarea la noi in tara. Si o tinem tot asa, ca e de bine. Mare pacat de tara noastra ca incet si sigur se alege praful de ea. Imi vine sa-i impusc pe toti nenorocitii astia. Editat Martie 16, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate