scaraoscky Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Ma bate gindul de mult sa imi transform masina (Pajero 3.2 Did) in autoutilitara avind in vedere ca impozitul la 3.2 este undeva la 5.400 RON (ENORM!!). Am vazut totodata pe site-ul Autovit astfel de masini transformate in autoutilitare fapt pentru care m-a determinat sa deschis acest topic. ASTFEL: - Cunoaste cineva procedura? - Stie cineva sa recomande o persoana/firma care se ocupa de inregistrarea ca autoutilitara a modelului MK3? O sa imi sugerati sa o inmatriculez pe Bulgaria insa acest lucru nu ma incinta. Mai mult, exista deja topicuri citite in legatura cu procedura de inmatriculare in Bulgaria insa nu am gasit nimic in legatura cu acest subiect. Cred ca nu sunt singurul interesat sa isi trasforme M. Pajero 3200 in autoutilitara. Multumesc anticipat Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 (editat) Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Sunt cateva topicuri in care am descris procedura de transformare in autoutilitara.Nu trebuie decat sa cauti. Uite , te ajut eu cu informatia pasi modificare din autoturism in autoutilitara Si aici continuarea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48934-impozit-la-masina-mai-mic-Cum&p=554846&viewfull=1#post554846 Editat Martie 16, 2012 de Alin 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Cu ceva ani in urma m-a batut gandul de una noua, si le-am facut o vizita celor de la "reprezentanta" de linga IKEA. Ei transformau masinile noi in utilitare de la inceput, asa incit pe vremea aia evitai plata taxei de prima inmatriculare. Fa-le o vizita si vezi care mai e situatia. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Martie 17, 2012 Autor Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Alin, Sa inteleg de la tine ca tu ai rezolvat aceasta problema: "Destul de simplu.Am mers la o societate (recomandat de catre un prieten care le-a facut lor niste servicii )care are ca obiect de lucru fabricarea caroseriilor pentru camioane,le-am spus ce vreau,au spus ca au mai facut si peste cateva zile am dus masina si s-au apucat de treaba.Lucrarea a durat o zi si jumatate si consta in: -mers la rar si vorbit cu inginerul sef de la omologari artizanale (sa vedem daca vor hartie de la toyota sau nu,nu au vrut) -demontat bancheta spate si suporti centuri spate -fabricat din tego un perete despartitor intre scaunele din fata si compartimentul de marfa -fabricat un grilaj din plasa pentru geamurile laterale de la compartimentul de marfa -fabricat doua capace din tabla de aluminiu striata pentru gaurile ramase in urma demontarii suportilor pentru centurile spate Cei de la societatea respectiva se ocupa de dosar si tot ce mai trebuie.Cand am putin timp merg la rar cu un reprezentant al societatii petru omologare.Mai dureaza acolo 1-2 ore.Si gata. Am vorbit acolo cu directorul lor si i-am spus ca ar mai fi doritori pentru o asemenea transformare.Omul a spus ca poate face pentru oricine si orice masina,asa ca ...doritorii sa ma contacteze pentru detalii (Numele societatii si numar de telefon)" Ca si costuri am inteles ca undeva la + 2.000 RON Ce vreau sa te intreb este daca tu esti posesor de MK3 si daca ceea ce ai expus tu sus se refera la Pajero MK3, 3.2 Did. Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA partea ineresant e ca impozitul difera d ela oras la oras daca tu zici ca platesti 5400 in buc in TM este 4200 ...iar pe sate e 3100... i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Nu am rezoolvat la MK3 si nici nu sunt posesor de mk3.Dar daca toyota s-a putut face nu vad dece nu s-ar putea face si mitsu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Martie 17, 2012 Autor Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Am inteles ca pt MK3 ar trebui un certificat tehnic de la reprezentanta producatorului (Mitsubishi) care, acesta, nu ar fi emis....poate ca ma insel eu! Alin, imi poti lasa un numar de telefon al societatii care te-a rezolvat cu trecerea masini tale in autoutilitara? Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA La reprezentanta (unde mi-am facut eu transformarea pentru V80) amenajarea se face doar pentru masinile noi. Dar daca se intra pe site-ul RAR se poate gasi lista firmelor atestate, pe marci de masini. Pentru Pajero 3,2 DI-D amenajata ca N1 impozitul este de 480 lei (fata de cca 4640 lei ca M1 !) Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Martie 17, 2012 Autor Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Multumesc de informatie - am gasit lista, luni vreau sa sun sa vad daca merge la acest model (MK3) Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Salut.Eu am transformat masina la SC REPACOM SA.Iti las datele lor de contact. 0722 – 238.190 Dl Puiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA nu prea vad snsul sa platesti o firma sa faca niste modificari banale si mai ales 2000 lei din care daca te ajunge totul 300 lei iar actele si umbaltura se rezolva de unul singur la RAR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA nu prea vad snsul sa platesti o firma sa faca niste modificari banale si mai ales 2000 lei din care daca te ajunge totul 300 lei iar actele si umbaltura se rezolva de unul singur la RAR Din cate stiam eu aceste lucrari/modificari trebuiesc facute de o firma autorizata....ceva de genul asta!!! Pe mine ma intereseaza daca o aduc ca utilitara in acte de afara....o inmatriculez direct autoutilitara la noi?? Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nholban Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA o intrebare e posibil sa faca al meu Pajero de 7 locuri in 5 locuri ca utilitara?? chiar e interesant asa daca e posibil oricum am folosit in ultimii 3 ani de 2 ori locurile din spate... adica ultima bancheta... si pentru mine sunt cam inutile... cred ca daca e posibil trecerea de la 7 locuri la autoutilitara cu 5 locuri la 2000 ron e rezonabil scoti banii pe investitie instant. http://www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Pot sa intreb si eu daca masina este in talon utilitara si ai mai mult de doi pasageri in masina cand esti oprit de politie ce se intampla? Multumesc. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nholban Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA AMENDA :)daca ai doar 2 locuri si ai mai mult de 2 persoane in masina :) http://www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA chiar zilele astea am discutat cu cineva si se poate face autoutilitara o masina in Bulgaria si din cate am inteles si foarte profesional, costand in jur de 500 de euro la care urmeaza actele din Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nholban Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Multumesc de informatie - am gasit lista, luni vreau sa sun sa vad daca merge la acest model (MK3) poti sa spui daca pt Mk3 exista certificat de la producator si se poate transforma in autoutilitara? http://www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ginerica Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA poti sa spui daca pt Mk3 exista certificat de la producator si se poate transforma in autoutilitara? Salut, am un prieten care a facut aceasta operatiune la reprezentanta(in Galati este Iricad), cost 2500 ron, s-a scos al 3lea rand de scaune, s-a pus celebrul grilaj incepand de la tetierele celui de-al doilea rand de scaune pana in plafon, i s-a dat o hartie, s-a dus cu ea la RAR, poze, autentificare, si cam atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greierasul Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Am si eu o intrebare ... eu am Pajero in 3 usi. S-o putea sa o fac si eu utilitara ? Am fost la reprezentanta de langa Bucuresti, din Jilava si de acolo mi-au dat o firma, Cautis. Un inginer mi-a zis ca imi ia 1500 euro !!! pentru transformare. Nu-i exagerat de mult ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Multumesc de informatie - am gasit lista, luni vreau sa sun sa vad daca merge la acest model (MK3) nu ai mai postat nimic pe aici de ceva vreme... ai reusit sa faci ceva adica sa transformi Pajero-ul in utilitara?ma cam bate gandul la un MK3 sau MK4 si sunt curios de costurile aferente de trecerea ei din autoturism in utilitara asteptam raspunsuri Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbadea2002 Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA chiar zilele astea am discutat cu cineva si se poate face autoutilitara o masina in Bulgaria si din cate am inteles si foarte profesional, costand in jur de 500 de euro la care urmeaza actele din Romania. salut,noroc24, poti da mai multe detalii - chair si pe PM? ma intereseaza acest aspect ... Stima, Mircea take care of your "yota" and your "yota" will take care of you .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
botezaturazvan Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA Salutare,am un Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D autoturism. Intrebarea mea este urmatoarea...se poate transforma in autoutilitara? Daca este nevoie si daca cineva este dispus sa ma ajute la intrebarea asta pot sa ii trimit prin mail si o poza cu CIV-ul si masina. Va multumesc,astept un raspuns urgent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA 0726711775 Bogdan Penciu: spune-i ca din partea mea il suni. El poate face pt mitsubishi, dar doar daca e automata masina. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badx Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA si daca reusesti sa o transformi si ai inca 3 pasageri in masina ce se intampla cand te opresc militienii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Re: Pajero MK3 AUTOUTILITARA nimic daca in acte e utilitara si din 7 locuri au ramas 5 asa se poate cu exceptia ca sa existe grilaj intre bancheta spate si portbagaj Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate