giculastaricu Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Salutare, Are cineva idee daca pe un wk2008 cu senzori de parcare se poate monta un bullbar de plastic fara sa deranjeze in vreun fel senzorii de parcare? Ornamentul asta arata ca in pozele atasate. Nu l-am vazut live si nu-mi pot da seama daca deranjeaza sau nu senzorii de parcare. Regards, O. Grand Cherokee WK 2009 Limited Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: bull bar din plastic Salut se pot anula senzorii din mijloc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paul4.2 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: bull bar din plastic Sau se pot monta in bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giculastaricu Postat Aprilie 11, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: bull bar din plastic Multumesc pentru raspunsuri! Alex, din cate am inteles, nu prea ai cum sa dezactivezi doar unul sau mai multi senzori. Sistemul da eroare daca cel putin un senzor e defect sau decuplat. Cred ca varianta cu montarea a doi senzori in bullbar e mai viabila. Eu am patit o chestie similara, mi-a iesit o mufa de la un singur senzor si a intrat in avarie tot sistemul. Nu stiu cum ai putea dezactiva doi senzori altfel decat sa ii decuplezi prin scoaterea mufelor. Thanks again Grand Cherokee WK 2009 Limited Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: bull bar din plastic Salut merg anulati din soft Iar sa montezi senzori in bull bar sunt tare curios cine poate face sistemul de prindere ca pe bara masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate