svejk Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 are cineva idee cum se procedeaza in cazul in care sa zicem ai in fata blocului o masina cu acte expirate, in stare de nefunctionare, pe care vrei s-o vinzi la remat? vin ei si-o ridica? sau cum? fiindca altfel banuiesc ca e mai scumpa platforma decat fieratania... masina ar fi prin colentina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: REMAT iti trebuiesc actele de predare la remat? pt radierea definitiva? daca da, trebuie dusa acolo si predata cred...... altfel....fiiiiaaaarrrrreeee veeecchhii cumpaaarraaa'....astia iau orice..si asigura si transportul..mai ales zona colentina. uite ceva centre remat cu nr de tel si adresa...dar pt zona aia nu prea sunt http://www.rematholding.ro/ro/filiale_bucuresti ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: REMAT O tragi la sufa, te duci cu ea la Remat, ii fac aia niste acte pe acolo, le semnezi, ei o vor cantari si iti dau ceva bani pe ea... (Nu-ti imagina cine stie ce suma...) Si cu chitanta de la ei, o radiezi de la politie si de la circa financiara (daca mai e cazul). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 1, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: REMAT multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: REMAT Daca e vorba de Toyota ta, vin eu si o iau. :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: REMAT ATENTIE - Daca o tragi la sufa, si autovehiculul tractat nu are ITP... e mai NASOL... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: REMAT Daca e vorba de Toyota ta, vin eu si o iau. :-P stai linistit... eu stau mai aproape.... ma duc eu sa o iau :twisted: Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 1, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: REMAT eu zic sa stati amandoi linistiti. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate