dan_tme12hb Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 am terminat si noi proiectul ... hilux model kdn165l motor 2.5 d4d (2kdftv) interior refacut , exterior refacut suspensie inaltata fata spate scuturi , troliu , snorkel .. bara fata ..tubulara , modificata bara spate ..hand made praguri hand made urmeaza amvelope mt ... toate modificarile executate in serviceul toyota timisoara :wink: sper ca va place ..din pacate nu am avut un aparat foto mai ok .in realitate ..arata bine bine asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat Martie 21, 2012 Autor Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: green monster hilux timisoara interior volan piele si schimbator cusute cu ata in culoarea caroseriei:grin: asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: green monster hilux timisoara superba :bravo:10. asa ceva vreau sa mi cumpar si eu, bineinteles pt inceput fara modificari . sa te duca pe unde doreste sufletul tau.! GATA!.......M AM IMBOLNAVIT. VREAU SI EU TOYOTAAAAAA....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 (editat) Re: green monster hilux timisoara monster..... mai e cale lunga pana la monster deocamdata ai o toyota normala, verde, frumoasa monster incepe de la 37'' in sus succes in continuare Editat Martie 21, 2012 de zep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat Martie 21, 2012 Autor Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: green monster hilux timisoara 37 nu pot pune din pacate...:wink:.dar un 33 sau un 32..sunt urmatoarele pe lista . multumesc :grin: asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: green monster hilux timisoara 37 nu pot pune din pacate...:wink:.dar un 33 sau un 32..sunt urmatoarele pe lista . multumesc :grin: pune-i cauciucurile si hai sa o vedem in realitate :Hr XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: green monster hilux timisoara :ha: belea culuarea imi place e mortala, felicitari Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: green monster hilux timisoara Frumos... :br. Culoare ii da un aspect mai smecher :grin: :ha:. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: green monster hilux timisoara Te-am vazut de dimineata la 8 in zona Continental, si confirm ca arata mai bine in realitate decat in poze. E superba, felicitari!!! :br [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: green monster hilux timisoara imi place cum ti-a iesit. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: green monster hilux timisoara poze noi .. sosoni noi .. :grin: asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: green monster hilux timisoara Faina masina si faine si rotile. Un set de roti ca lumea schimba mult si aspectul unei masini. Ti-as sugera ca sa continui cu bara fata si sa construiesti in sus niste "ochelari" in jurul mastii si a farurilor iar antena sa fixezi in partea de sus. Cateva kg de teava in plus nu solicita atat de mult masina dar o protejaza mai bine plus ca ii da un aspect mai bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yota Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: green monster hilux timisoara felicitari!!!a iesit belea toybota :wink: 2003 Lexus LX470 :grin: 2006 Patrol Y61 33" 2010 Jaguar XKR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dominik Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: green monster hilux timisoara Frumos, felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexmosu Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: green monster hilux timisoara frumos mini monster:)) si sosonii cat te-au dus? Calitatea Primeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: green monster hilux timisoara superba masina Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: green monster hilux timisoara Super frumoasa lucrarea si rezultatul! Felicitări! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: green monster hilux timisoara Cu ''sosonii'' astia arata mult mai bine! Felicitari si sa o conduci sanatos :wink: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate