serby Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Aveti idee ce cutie cu 6 viteze s-ar putea adapta usor la Terrano 2 cu ZD30? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baruba Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Cutie 6 viteze Terrano 2 3.0 Salut Nu as putea sa iti zic ce tip de cutie cu 6 trepte ai putea sa pui pe Terrano 2 3.0, dar voi urmari cu interes postul tau. Si eu tot motor de 3.0 Di am dar am cutie automata :ap(sunt un fan al cutiilor automate pentru ca pot tine tot timpul volanul cu ambele maini :dr1) Te-as puta ajuta cu un manual complet de demontare a cutiei de viteze , atat de pe masina cat si a subansamblelor ei din interior. Ca sa si glumim, oare cutia de viteze de la un ML 320 CDI care are motor tot de 3.0 nu ar merge ? :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balea george Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Cutie 6 viteze Terrano 2, motor 3.0 - cu ce se poate inlocui ? Aveti idee ce cutie cu 6 viteze s-ar putea adapta usor la Terrano 2 cu ZD30? informativ daca stiti : la terrano 2 R20 ar merge o cutie cu 6 trepte ? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate