Johnny_r0 Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Va salut. Am si eu o problema la samurai (an `93 motor G13BA ) si anume sa spart (fisurat) conducta de retur care intra in rezervor cam la 1 cm inaltime. Cand am incercat sa scot pompa din rezervor s-au rupt toate cele 5 suruburi ale suportului de pompa. Acum astept parerile voastre cum pot sa scot acele suruburi daca da cum? suportul de pompa se gaseste nou ce cod are, sau daca stiti vreun centru de dezmembrari samuraie in Bucuresti sau pe langa pentru a cumpara rezervorul cu tot cu suport. Centrele pe care le-am gasit au fost la Zalau, Harghita imi este cam asa sa comand si sa ma trezesc prin curier cu un rezervor spart. Poze pentru detalii. ROG SFATURI PENTRU REMEDIEREA PROBLEMEI. ROG UN MODERATOR SA MUTE POSTUL DACA NU ESTE LA SECTIUNEA POTRIVITA EU AM CAUTAT DAR NU AM GASIT NIMIC PE TEMA ASTA VA MULTUMESC Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Rezervor+suport pompa benzina Din foto rezervorul arata super ok la interior, fara gram de rugina. Prin capetele suruburilor rupte se dau gauri, se alezeaza, dupa care cu tarod corespunzator refaci filetele. Tevile tur-retur se pot inlocui prin alamire, cu altele de fier sau cupru, bineinteles dupa o curatare corespunzatoare a capacului-suport. Intrucat vorbim de suduri, inainte desfaci prinderea conductorului + de la pompa benzina. Cu atentie sporita sa nu spargi, distrugi izolatia ca ai nevoie sa o refaci. Spor SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 (editat) Re: Rezervor+suport pompa benzina nu exista cod doar pentru capacul respectiv, este parte componenta a ansamblului pompei de benzina. in cazul in care doresti sa o cumperi : ansamblu pompa de benzina: 15100-80C02/15100-80C10 surub pompa (6 buc): 09136-05045/15329-85C00 furtun pompa-filtru: 15810-80C20 furtun alimentare (cel gros):89241-83030/89241-83040/89241A80000 o rezolvare tiganeasca este de a astupa/suda/cositori teava respectiva sparta si de a conecta furtunul de retur la conductele de captare a vaporilor. iar suruburile rupte incerci sa le scoti cu un extractor si muuuuuulta rabdare. asa cum a spus si proof, conducta respectiva poate fi inlocuita cu una din cupru de diametru corespunzator. poti chiar sa o inlocuiesti si pe cea de tur care a mai fost reparata. capacul pompei in cazul in care este mancat grav de rugina se poate confectiona usor la un atelier care taie laser table. Editat Martie 22, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 (editat) Re: Rezervor+suport pompa benzina Du-te la un atelier care repara frigidere sau la unul care repara radiatoare.Au ei cele necesare inlocuirii conductelor.Daca tot ai desfacut rezervorul, schimba NEAPARAT si sorbul ala din plastic din coada pompei.Furtunul dintre pompa si conducta il poti lua cam de la orice magazin de piese auto, atentie, cere pentru combustibil. Mai ai inca o varianta, si anume sa-i sudezi/cositoresti capacul de la pompa si sa montezi o pompa de alimentare externa. Editat Martie 22, 2012 de PYZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 29, 2012 Autor Partajează Postat Martie 29, 2012 (editat) Re: Rezervor+suport pompa benzina Multumesc pentru raspunsuri. Initial am fost cu rezervorul si cu ansamblu pompa de benzina la un coleg de pe forum cu atelier auto. A reusit sa-mi scoata suruburile rupte si a sudat teava de retur. Cand sa incercat montarea pe masina datorita ruginii excesive si a strangerii colierului pe teava de retur aceasta a cedat drept urmare azi m-am dus la un atelier de reparat frigidere (multumirile de rigoare pentru PYZ si MINITEHNICUSRO ) unde sau inlocuit toate tevile de tur si de retur cu unele din cupru atasez poze din momentul operatiunii sudarea sa facut cu argint acum ramane sa o montez pe masina sa speram ca totul este in regula de data aceasta. Am vrut neaparat sa se vada rezultatul acestei operatiuni fiinda am citit o gramada de posturi unde se cere ajutorul pentru rezolvarea unei probleme si trece o perioada destul de mare de timp unde nu se mai explica cum sa rezolvat problema daca sa rezolvat si stai in dilema si te intrebi oare daca a facut asa e bine sau nu...:cl :uameni Editat Martie 30, 2012 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate