ak47apache Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Dupa cum spune si titlul caut mecanic priceput la veverite in Craiova sau oriunde in Dolj. In principiu vreau o inspectie/revizie la grupuri, cardan, tot ce tine de 4x4, verificat/schimbat uleiuri, revizie frane, reglaje carburator, verificare parte electrica... si ce-o mai fi pe acolo sau or mai aparea pe parcurs. Intr-un cuvant vreau pe cineva care chiar stie ce face si a mai "tratat" samuraie. Pentru contact apelati-ma pe privat. Multumesc. Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Caut mecanic pt. Samurai zona Dolj - Craiova Multumesc Kermit :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Caut mecanic pt. Samurai zona Dolj - Craiova Revine in actualitate intrebarea mea: UNDE GASESC MECANIC IN CRAIOVA??? Am disperat si disper in continuare stand cu masina in parcare din lipsa de vreun "nea gicu" care sa nu se uite la samurache ca la cine stie ce bomba nucleara, asa cum au facut-o cei pe la care am trecut pana acum. Deci, cine imi recomanda si mie un om serios care sa ma poata ajuta? merci mult astept orice recomandare pe privat:tk Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Caut mecanic pt. Samurai zona Dolj - Craiova Pe Hary, oltean de frunte, l-ai intrebat....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Caut mecanic pt. Samurai zona Dolj - Craiova Pe Hary, oltean de frunte, l-ai intrebat....? A fost primul caruia m-am adresat... niciun raspuns. Singurul care m-a ajutat si care ma ajuta in continuare este Bart (@plici) *@kermit mi-a recomandat un mecanic (merci) dar pare a fi mereu ocupat Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Caut mecanic pt. Samurai zona Dolj - Craiova Incearca sa fi tu mecanicul... daca ai ceva aptitudini nu va fi greu sa rezolvi problemele. Daca mai ai si numarul de telefon potrivit ...99% e rezolvata. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate