Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

latime anvelope

raduRUK

Postări Recomandate

Va salut si va cer ajutorul intr-o mica problema, si anume: astazi am achizitionat un set de jante cromate si frumoase pt jeep-ul meu, dar am realizat ca sunt cam late, si anume 10J si nu stiu daca anvelopele BFG MT 31/10,5/15 sunt potrivite pt jantele achizitionate.

Asadar, poate sa-mi raspunda cineva daca latimea de 10,5 de la BFG e potrivita pt o janta 10J ?

Multumesc anticipat.

Cu stima,

Radu

Editat de Astral
Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: latime anvelope

Multumesc pt raspuns, cu toate ca nu este exact ceea ce doream sa "aud".....

Cu toate astea, exista cineva care a montat 31/10,5 pe jante 10J ?

Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu...
Link spre comentariu

E posibil , si stau fara probleme , dar e de asemenea posibil sa pierzi aer si daca te urci pe o bordura

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Le vei monta mai greu dar pana la urma o sa stea. Pe asfalt nu cred ca o sa ai probleme. In teren exista riscul sa dejantezi.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Eu am aceleasi gume pe janta de 7 si nu am dejantat nici cu 0.8-0.9 in ele. Am vazut ca cei de la Silverstone, de exemplu, recomanda jante intre 7 si 9, dar recomanda 8.5

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Multumesc pt raspuns, cu toate ca nu este exact ceea ce doream sa "aud".....

Cu toate astea, exista cineva care a montat 31/10,5 pe jante 10J ?

Eu am montat pe Patrol asa ceva. Aveam pneuri de 30/9,5/15 si am pus pe jante de 10j R15.

Dar nu am reusit sa le umflu decat cu explozie cu benzina ( de fapt am folosit bremse-reiniger ). Presiune de 2,2 si aratau ca niste 'purcelusi'. Suspensie nu mai era din balonul cauciucului si aveam oarece temeri cand luam curbele ( sa nu dejantez ).

Aratau ca un pneu runflat, dar am folosit asa doar 2 saptamani pana mi-au venit 33/12,5/15 Kumho MT KL71. Nu recomand configuratia ta...

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare