Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poate sa ma ajute cineva?

mac01

Postări Recomandate

Imi trebuie doua bucsi iar la noi in tara nu se gasesc decat cu tot cu bascula. Nu vreau sa cumpar o vaca pentru un litru de lapte. Codul piesei este 54570-EN002.

http://www.auto-rongli.com/ch/ProductView.asp?ID=975

Cine poate sa ma ajute il rog frumos si voi plati pentru efortul depus.

Multumesc!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Poate sa ma ajute cineva?

Da am incercat si eu acum dar vad ca nu mai merge. fr ciudat, mai devreme a mers.

Introduceti codul pe google si vor aparea mai multe site-uri cu piesa respectiva.

Multumesc.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu pot sa-mi dau seama ce se intampla! Azi am intrat de mai multe ori pe acel site si nu mi-a dat niciodata eroare. Chiar de acolo am extras link-ul si l-am inserat la deschiderea topicului. Sa mai asteptam un pic poate isi revine.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Sincer nu stiu si nici nu m-am uitat. Daca ai putea sa ma ajuti ar fi extraordinar. Doua bascule echipate ar costa cam 3000 lei si nu merita pentru ca pivotii si celelalte doua bucsi ( o bascula are doua bucsi de prindere ) sunt bune. Doar aceste doua bucsi ( stanga dreapta ) care le-am amintit mai sus sunt distruse si se pot inlocui fara nici un fel de problema la presa.

Multumesc Dan si mai asteptam.

Link spre comentariu

Acum vi l-am trimis. Doar 57.000 km. Pot sa pun vin-ul si pe forum ca nu am nimic de ascuns. JN1TCNT31U0031654.

Eu am cumparat masina personal din Germania la 47.000 de km de la un dealer Nissan. Cine stie pe ce drumuri a umblat fostul proprietar de s-au dus aceste bucsi ! Sau poate a fost cauciucul putin mai slab. Am desfacut o bascula si m-am uitat la bucsa, este copt acel cauciuc ca si cum ar fi imbatranit de vreme.

Multumesc.

Editat de mac01
Link spre comentariu

De ce nu cumperi bratele aftermarket ? Pe MOOG sunt in jur de 600 lei bucata. Eu nu am reusit sa identific codul 54570EN002 nicaieri si este intr-adevar codul original.

LE: poti incerca sa cumperi de aici: http://tedgum.pl/sklep/product_info.php?cPath=33_715_2162_3704&products_id=6175&osCsid=a93f33887dd2ea61d82de3cd148a47b2

Editat de Septaru

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Link spre comentariu

La sfatul unor cunostinte nu mi s-a recomandat aftermarket. Asa am gasit bascula cu totul si la 400 lei dar...

Sa dau banii sa le pun pe masina si sa vad ca nu ma tin decat 10-20.000 de km, sau ca se rupe vreun pivot.

Plus ca nimeni nu-mi spune cine le fabrica si daca sunt bune, deoarece eu nu ma pricep si sunt paralel cu fabricantii.

Le; cam asa arata bucsa numai ca in interior cauciucul este semitaiat. dupa cum vad in link-ul pus de tine acel cauciuc apare plin.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Din propria experienta si avand magazin de piese auto iti pot spune ca sunt foarte bune cele MOOG, SWAG, FEBI, LEMFORDER. De evitat Ruville, OCAP, original imperium si alte marci obscure si ieftine. Atasez o poza in care sunt preturile pe original al bratului. Sunt diferite preturile pentru ca difera furnizorii.

Preturile sunt cele de achizitie de catre mine ca si revanzator, cu TVA dar fara adaos comercial.

359665852_NewBitmapImage.jpg.de3fc24cce3257710946a181b65813ab.jpg

Editat de Septaru

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Link spre comentariu

Iti dai seama acum cat ma pricep la piese? Eu acolo am gasit bucsa. Si arata a naibii ca cea originala. Adica de ce m-am ferit nu am scapat. Nu vreau piesa proasta dar tot acolo ma duc.

Sa nu ma injuri :ha:

Te astept cu vesti noi si cu un sfat.

Merci.

Link spre comentariu

Esti sigur ca nu se gaseste la noi? La T30 se gaseste dar nu pe original. In mod normal ar trebui sa fie si pentru T31 doar ca e un pic mai mult de cautat. Daca doresti intreb la cei care mi-au adus (cred ca 10-14 zile a durat la mine).

Link spre comentariu

Da stiu ca la T30 se gasesc bucsile. Le-am vazut cum arata dar nu se potrivesc la T31. Daca iti face placere si vrei sa ma ajuti chiar te rog. De o luna de zile telefoane peste telefoane, ore intregi pierdute pe internet, prieteni care au sarit sa ma ajute, dar toate in zadar. Acelasi raspuns l-am primit de la toti "bucsa nu vine singura decat cu tot cu bascula". Nashpa.

Astept un raspuns si de la tine. Vezi ca in urma cu cateva postari ( in acest topic ) am lasat si vin-ul masinii, poate te ajuta cu ceva. Restul detaliilor despre masina sunt trecute la avatar.

O seara buna la toata lumea.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Ia bucsa in gheara si dute la service magheru la subsol ...si vezi daca o "gasesti" acolo la baieti... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare