Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poate sa ma ajute cineva?

mac01

Postări Recomandate

Re: Poate sa ma ajute cineva?

Nu am vrut sa mai deschid un alt topic pe tema asta asa ca am sa scriu aici.

Oameni buni, luminati-ma si pe mine ca m-am intunecat de tot.

Azi am fost la ING sa fac o depunere de bani intr-un cont la o banca Ing din Polonia. Am fost refuzat la trei sucursale deoarece nu am cont bancar la ei.

Ce alte variante exista sa trimit acei bani in contul respectiv ca persoana fizica?

Mentionez ca nu sufar bancherii si de aceea nu am cont bancar si nici card la vreo banca din Romania.

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fa OP (ordin de plata) din contul tau in contul din Polonia ...si problema e rezolvata! Probabil ca acel comision care ti-l ia banca ta o sa fie mai mic ca si cost decat carburantul si timpul pierdut in gasirea unui ING care sa-ti accepte plata.

:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pai tocmai asta este problema Ionut ca nu am cont bancar nicaieri. Am vrut ca simplu cetatean al Romaniei sa trimit niste bani si se pare ca nu se poate pana nu am cont la o banca.

Editat de mac01
Link spre comentariu

In acest caz ...mai exista prin posta un serviciu de tip "mandat" dar trebuie sa te interesezi ...stiu ca functiona pe Romania cand voiai sa trimiti bani intr-un cont si nu aveai unul deschis tu ptr a putea face OP dar nu stiu daca functioneaza si pe extern.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

@ stane;

Sincer acum am vazut mesajul, nu stiu cum de l-am scapat. Am rezolvat pana la urma cu ajutorul unui prieten care avea card la ING. Merci!

Au venit si bucsele iar cu aceasta ocazie tin sa multumesc din suflet colegului @Septaru care s-a implicat total in rezolvarea acestei probleme. EL mi-a comandat bucsele, el mi le-a trimis prin curierat, (foarte multa transparenta) fara macar sa-mi ceara un leu in plus fata de ce a fost necesar.

Sunt dator pana peste cap la el dar ne vedem noi o data. Mare om, mare caracter!

Si sunt chiar bucsele care imi trebuiesc :banana

Imagine0582.thumb.jpg.abeaeafaec0ed3d0e337e70526c13317.jpg

Editat de mac01
Link spre comentariu

Ca sa vezi minune , inca mai traiesc unii care pot si vor sa ajute . Respectele mele .

Atentie la pozitia in care trebuie montate .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

@ cos;

Merci pentru atentionare, la asta chiar nu m-am gandit si ai perfecta dreptate in legatura cu pozitia lor. Eu nu bagam in seama decupaturile acelea, dar se pare ca au rolul lor.

Cat despre colegul nostru nu pot sa spun decat ca a avut un comportament deosebit, mi-e si rusine de el ca nu a vrut sa-mi ia nici un leut (macar pentru deranjul lui). Trebuie sa ne intalnim odata la un gratar.

Ps. Merci mult inca o data pentru sfat!

Link spre comentariu

Daca vrei sa vii la Fetesti sa facem un gratar, un pescuit, o vanatoare ceva... Sunt disponibil oricand. Si apropo de comisioane, nu am nevoie de la colegii de pe forum de nimic, ajut si eu pe cine pot ca s-ar putea sa am nevoie vreodata de ajutorul lor. Si ei sa ma refuze elegant... :))

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare